שב"ש ניצתוש }{../images/Emo142.gif
כמו שהעלמה קודם לכן כבר הזכירה, מה קורה כשחוזרים למשהו שאז לא היה נראה לנו? ופתאום מכיוון שעבר זמן חושבים שדברים השתנו יש מצבים שבהם דברים באמת משתנים אבל לפי דעתי זה לא תלוי בזמן, לא במקום ובטח לא בזכות איזה פסיכולוג.. זה האדם עצמו, אם הוא מחליט להשתנות ויש לו אחלה כוח רצון שיילך על זה..אבל לחזר אחרי הבן זוג שהיית איתו כמה שנים קודם לכן מעלה כמה תהיות ושאלות ספקות ועוד המון דברים שלפי דעתי לא צריכים ישר לחזור לREUNION כמו שאומרים, איחוד מחדש..משהו שצריך לבוא אחרי שאתם שוב נפגשים , מדברים בנחת ובטוחים שפרידה חוזרת לא תהיה.. ברור שבחיים שום דבר לא בטוח , הכל פתוח בכל עניין ולאו דווקא רק האהבה היא שצריכה להחזיק קשר כמו שהיא אמרה.. אני רואה את אמא שלי אחרי הגירושים עם אבי , מלאת שמחת חיים הם מדי פעם גם בקשר טלפוני, בגללנו(הילדים) או סתם כי הם מדברים על דברים אחרים הוא מתגורר בחו"ל אז זה קצת יותר קשה למפגשים, וכו'" אבל מוצאים זמן אם היו אומרים לי היום"ההורים שלך חוזרים" הייתי פשוט מאד לא מבינה את הטמטום עם כל הכבוד(וסליחה על הבוטות) אבל כל אחד עם המחשבות, הלב מדריך אותנו תמיד בדרך שנראית לה נכונה באותו רגע הלב חי את ההווה והראש חי עבר ועתיד.. מה שאנחנו צריכים ללמוד מזה זה לדעת לא לוותר אבל גם להתפשר בדברים שנראים לנו כקרובים ללב.. דברים כמו לחזור לדבר עם אהוב לשעבר, זה יכול להיות לפעמים חוויה נעימה ולפעמים להגמר יותר גרוע מקודם אז בגלל כל אלה, עדיף לחשוב ולהזהר .. תזרמו , אבל עד גבול מסויים רק ככה תדעו לחיות בנחת עם עצמכם!!!!