שב"ש משוב"ש לשב"ושים...:p

ב א ר י

New member
שב"ש משוב"ש לשב"ושים...:p

זה משהו בסגנון קמרא"ש עלור"ה...למי שרצה לשאול... מה קורה חבריא ?! לא תאמינו אבל מצאתי SVX לבנה <צבע מכוער לרכב> בחדרה...ביקשתי מבעל המגרש לקחת אותה לסיבוב,אכן לקחתי לסיבוב קל וגיליתי כי היא לא מה שחשבתי...קצת קשה לנהיגה האמת בתנאים בהם נהגתי <בעיר> במשך כמה דקות. מחירה הוא 90K מודל 93 לא נראה לי כדאי...בכל אופן אני ממשיך לחפש את הGX בארץ בתקווה למצוא. קצת קשה לי להאמין שייבאו אותה לארץ אבל אולי הביאו ביבוא אישי,וגם אם הן קיימות בארץ הן ממודל 92-94 וזהו ! אחרי זה נאסרה כניסתה לארץ משום מה...ומחיר ה GX מודל 92 המקבילה לשלי הינו 35K שח. אם אתם רואים אחת כזו בארץ אשמח אם תקחו מבעל הרכב את מספר הפלא שלו על מנת שאוכל ליצור איתו קשר. אני מחפש אחת כזו ברצינות. Legacy GX 2.2 1992-1994 אז שב"ש לכם מהמשובש <בלי ראשי תיבות>... בארי :p

עתיד18

New member
2000 טורבו תופס ?

כי אני מכיר אחת כזאת שנת 93 (יותר נכון אני מכיר את הבת של הבעלים
) אם אתה רוצה אני אשיג לך טל´ (לא שלה...
שלו !!)

טורבו סדאן ?!

אתה בטוח ?! אולי אתה מדבר על GL 2000 ??? ולא אכפת לי לקבל את מספר הפלא של אותו בעלים יחד עם הבת שלו ! בעצם לא ! את הבת נשאיר לך כאחוזי תיווך תן לי רק את הפלא שלו...נדבר נראה מה יצא... בארי

itzik93

New member
בארי, זה לא לבן רגיל.

מדובר בלבן "פנינה" שנראה הרבה יותר טוב ובוהק (במיוחד באור שמש) ולא לבן רגיל (המכונה "שנהב") - אלא אם האוטו הנ"ל עבר צביעה ללבן רגיל (וממש ממש לא נראה לי) איציק - ממליץ לבארי על בדיקת ראיה

ב א ר י

New member
איציק,...

אתה צודק בהחלט,זהו לבן שנהב או כמו שקוראים לו לבן כהה ;). צבע פנינה זה לא נראה לי כי אחרת הייתי רואה זאת במיוחד כאשר עליתי על והייתי ליידו ביום שמשי במיוחד... בארי <לא אוהב צבעים בהירים>

© DrorZi

New member
../images/Emo32.gif נא לדייק ברשת"ב

קמרשהלור"ל = קצין מטבח ראשי שנותן הוראות ליוסיפון ובא רק לטעום. אם כי מעולם לא יצא הטקסט מודפס כך שאפשר להתווכח איך לרשום את זה
דרור זי, אני עוצר אותך על אזרח בנסיבות מחשידות ועל שופל בלי נסיבות בכלל.

ב א ר י

New member
יום שלם נסעתי בסירה עם בטן מזכוכית

לראות את השטח... אחלה סרט זה חולה עליו... בארי

תמירי

New member
הנוסח המדויק

איזה אחד בן אמו מכר לי 2 דונם מול הרצליה פיתוח! שיפרה:מה רע בשני דונם מול הרצליה פיתוח? חסון:רע רע הוא מכר לי אותם בצד של הים יום שלם נסעתי בסירה עם בטן מזכוכית לראות את השטח... שפרה:אולי נקים שם שיכון לדגים צעירים... חסון:יותר טוב תביאי לי את החליפה של האיומים.....

ב א ר י

New member
הנוסח היותר מדוייק !

איזה אחד בן אמו מכר לי 2 דונם מול הרצליה פיתוח! שיפרה:מה רע בשני דונם מול הרצליה פיתוח? חסון:רע רע הוא מכר לי אותם בצד של הים יום שלם נסעתי בסירה עם בטן מזכוכית לראות את השטח... שפרה:אולי נקים שם שיכון לדגים צעירים... חסון:שיכון לדגים צעירים...יותר טוב תביאי לי את החליפה של האיומים.....
אתה מדבר פה עם אחד שישב כל שבת לראות את הסרט הזה בווידאו עם החבר´ה סרט של סוף שבוע זה פק"ל קבוע ! בארי

ממתי

New member
טריוויה חלפון

1. מה ביקש סרג´ו מהמוזג? 2. איזה אוטו היה למר חסון? 3. מי היה נהג הדחפור שנגנב? 4. איזה עונש הטיל המח"ט על הפלוגה (היו כמה. תתנו לפחות אחד) 5. למה חרמונה לא חזרה בהליקופטר (התירוץ) ואיך היא תחזור למפקדה? 6. מה הציע סרג´ו ליעלי כשהוציא אותה מהמזוודה? 7. מי כתב את הספר שממנו קרא וקסמן, באיזה עמוד מופיעה השאלה על בירת ארגנטינה ועד איזה עמוד קרא וקסמן? 8. מה היה למנה עיקרית בארוחת הצהריים? די, צריך לחזור לעבוד.

תמירי

New member
תשובות

1. 2 מרטיני כחול און דה רוקס. 2.פורד אסקורט ירוקה את המספר אני כרגע לא זוכר . 3.נהג הדחפור איני זוכר את שמו 4.מסע אלונקות,ביטול חופשות. 5.כי עושה עידכון פרטים,היא תחזור עם הרכב של האספקה. 6.למה את צריכה ג´ינגי אני תכף נסנס איתך במזודה ואנחנו עושים תור דימוס... 7.על כל שאלה תשובה מאת יצחק לבנון, עמוד 17 למטה " אתה יכול לשאול אותי בעמוד 17 למטה מי היה הנשיא הראשון של מדינת ישראל-חיים ויצמן... השאלה על בירת ארגנטינה היא בעמוד 21 8.מנה ראשונה עוף עם קארי,מנה עיקרית אוסובוקו בתנור... די צריך לעבוד...

ממתי

New member
יפה מאוד ../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

רק מה שלא עלית על המוקש הקטן שהטמנתי.... זה לא וקסמן זה וסרמן.

ממתי

New member
לגבי נהג הדחפור, הנה רמז

היות והוא הופיע רק לכמה שניות זה היה תפקיד קטן...

למעלה