שב"ש לכולם

שב"ש לכולם

אני חדשה בפורום, החלטתי להכנס מכוון שאני חשה שחלה התקדמות בתהליך הפונדקאות וחשתי צורך להכנס ולקרוא דעות של אנשים שנמצאים בסיטואציה דומה או מתקדמת.... אני לא יודעת מה החוקים - מירביייייייייייייי עדכני אותי
על מה מותר לי לספר על מה לא? אשמח לחלוק כאן את מחשבותיי ואפילו לקבל עצות וכמובן להקשיב ואוליי גם לייעץ...... לאחר שמירב תתן לי הסברים על הפורום אשמח לקשקש כאן אפילו על בסיס יומי. ועד אז שב"ש לכל מי שקורא/ת שורות אלו לפני יום ראשון.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מאחלת לך שהות נעימה בפורום
לגבי החוקים- לא נהוג לפרסם מספרי טלפון, פרטים מההסכם (כולל סכומים) ושמות מלאים של המשתתפים בתהליך. מעבר לכך את מוזמנת לשתף בהתקדמות שחלה בתהליך שלך, ברגשות שלך, בלבטים, בציפיה... אנחנו כאן יקירה שבת שלום

ברוכה הנמצאת....

האם מותר לי לספר מה כבר עשינו עד היום ולאן אני מועמדת בנתיים כמו הועדה ושאלות לגביי זה והמשך תהליך?

MAMALY

New member
התקדמות שחלה???../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

בשעה מעורפלת זו לא הבנתי לאן מתקדמות או אמורות להתקדם השחלות שלה...
בחיי שאני פסיכית... ברוכה הבאה לפורום

גם השחלות שלה מתקדמות לעבר דיכויי../images/Emo13.gif

שמנגד שחלות האם לעבר גירויי לקראת שאיבה
ברוכה הבאה פונדקאית מתחילה
מאחלת לך המון בהצלחה

זהבה28

New member
לפונדקאיתמתחילה

דבר ראשון ברוכה הבאה.מאחלת לך הרבה הצלחה שהדרך תיהיה הכי קלה ומהירה בפורום המקסים את יכולה לאעזר זה פורום תומך ואוהב וכל הכבוד לך מפונדקאית לשעבר שבת שלום והכי חשוב פגשת אדם מקסים ביותר שזו מירב

מירבי*

New member
מ' מתוקה שלי../images/Emo24.gif

את בהחלט יכולה לספר על השלב שבו את נמצאת, על הועדה הקרובה, על החתימה שקרובה גם היא. אני מקווה שבעקבותייך יבואו לפורום גם ההורים המיועדים המקסימים שלך.

למעלה