שב"ש חברים...+

F a d i

New member
שב"ש חברים...+ ../images/Emo91.gif

ובכן לפני שעה חזרתי מחדר כושר...והיום החלטתי שאני מכניס איתי את הדיסקמן לשם (בעקבות מה ש-THAGAPA כתבה אתמול...התפתיתי לנסות את זה..!(הבעיה היחידה שלא יכולתי להעלות ת'מהירות מעבר ל-6.9 כי אז הדיסק התחיל לקפוץ!!))... בתיק היו שלושה דיסקים: 1.דאלאראס-TRAGOUDI APO KATOCHIS (שירי רבטיקו/היסטורים) 2.אוסף שירים מגווים 3.גליקריה-I AGAPI IRTHE APO MAKRIA (הדיסק האחרון שלה?!) מפני שחשבתי שקשה לרוץ עם שירי רבטיקו...ומפני שעוד לא שמעתי את הדיסק של גליקריה (למרות שהוא נמצא אצלי כמה חודשים...צרות של עשירים!) אז שמתי את הדיסק של גליקריה והתחלתי לרוץ...איזו הפתעה נעימה חיכתה לי...דיסק איכותי...גליקריה שרה 3 שירים עוד זמרת שרה שיר ו-13 האחרים הם נעימות ומנגינות יפות...לא הרגשתי איך עברו 45 דקות (בדרך כלל אני משתעמם מהמכשיר הזה אחרי 20 דקות!) בקיצור היה כיף...והדיסק הזה בהחלט מומלץ בחום אז תודה ל-THAGAPA על הרעיון ושיהיה לכם סוף שבוע נעים עם מוזיקה יפה ואיכותית.. (אם אתם שואלים אז בדרך הבייתה שמתי ת'דיסק של דאלאראס...!

../images/Emo92.gifפאדי../images/Emo25.gif

אתה לא מתאר לעצמך מה עבר לי בראש ובגוף שקראתי את מה שרשמת על הדיסק הזה של גליקריה ודרך אגב כן נראה לי שהוא האחרון שלה כאחת שעוכבת. אבל יש לי בקשה זוכר שלימדת אותי איך להירשם ל"מניה גרייק" האתר של הפורומים של הדיסקים אז מאז עדין לא למדתי איך אני יכולה להוריד משם את הדיסק ומאד רוצה את הדיסק הזה דווקה. שאלה לי אליך: אם תוכל להסביר לי איך אני מורידה אותו?? או שאולי פשוט תצרוב לי אותו אתה ותשלח לי בדואר..אני מוכנה גם לשלם!! בבקשה בכל לשון של בקשה פאדי אתה חייב לעזור לי!!!אני נואשת!!! תודה רבה מראש מאיה...

F a d i

New member
מאיה...חבל שלא אמרת לי שלא הצלחת

להוריד...אם יש לך ICQ אוכל להעביר לך את השירים או אם את רוצה תשלחי לי פרטים שלך במסרים ואשלח לך אותו בשמחה... (ביום ראשון יוצא משלוח גדול ממני לכמה חברים אז אשמח לצרף אותך לרשימה) ביי בינתיים

F a d i

New member
ומסע הגילויים ממשיך+../images/Emo91.gifות

אחרי הדיסק של גליקריה...חזרתי הבייתה וכמו תמיד כשאני עייף דאלאראס מרגיע אותי...אז שמתי את הדיסק MIKRES POLITIES ושם מצאתי שהוא מארח את ANNA VISSI (בסולו משלה לשני שירים יפים...וכמובן בקול שני)...ויסית למה שהיא עושה היום אני חושב שהיא פספוס גדול...איזה קול יפה היה לה...איזה ביצוע..(אגב הזמר הענק הזה אירח את הזמרת הגדולה הזו בדיסק נוסף שנקרא STA PSILA TA PARATHIRIA וגם בדיסק הזה היא שרה יפה מאוד) (אגב שני הדיסקים הן מלחניו של היוצר הגדול STAVROS KOYOUMTZIS שכתב מאות להיטי ענק להרבה זמרים) ומה שהשלים את המסע הנפלא הזה הייתה הגדולה מכולן לטעמי -ELEUTHERIA ARVANITAKI בארבעה דיסקים יפהפיים אחד אחד...איזה קול...איזה ביצוע...איזו נשמה...מת על הקול שלה! אמשיך לעדכן אתכם..!

orna44

New member
אנה ויסי

לפני כמה שבועות פרנס הקדיש חלק גדול מתכניתו לתכונה הזו של דלאראס - לתת במה לאמנים צעירים ו"להקפיץ" אותם למעלה. אחת מאלה היתה אנה ויסי. הוא באמת דיבר גם על שינוי הכיוון הזה שאתה מתכוון אליו. ובהזדמנות זו - בוקר טוב כולם.

F a d i

New member
טלפתיה ביני לבין פרנס?!

אווה....זה מעניין (כאחד שלא מאזין לתכניותיו) (אולי אביא לכם בהמשך איזה אמנים הוא אירח ו"הקפיץ") :) יום מצויין אורנה...

../images/Emo51.gifפאדי....!

יש לי אי סי קיו הבעיה היחידה שלי זה אם תוכל להסביר לי איך אני יצרוב את זה מהאי סי קיו לדיסק? מספר האי סי קיו שלי הוא 232457546! ואם ביום ראשון יוצא ממך משלוח אז בכל מקרה תשלח גם לי שלא אסתבך! הכתובת שלי היא: רחוב ברזיל 5\16 קרית יובל ירושלים {מיקוד} 96666 מודה לך מכל ה-
תודה רבה רבה
אז מחכה לתשובה מאיה!!!

eliran88

New member
גם אני גר באזור (בית הכרם)

ואולי מתישהו אני אהיה בוגר של בית ספר זיו, נקווה שזה יהיה בקרוב.

kahriberi

New member
פאדי מותק!!!

יש סיכוי שתוסיף גם אותי "למשלוח" שלך ביום ראשון?

F a d i

New member
כמובן...עוד עשר דקות אני יוצא מהבית

המשלוח ייצא בעוד כשעה בערך אז אם תספיקי לכתוב את הפרטים במסר... כמה שיותר מהר!

F a d i

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo178.gif אני לא מצליח להעלות עוד

תמונות של עטיפות (התפוז הזה....מתישו אעשה ממנו מיץ
) אנסה מאוחר יותר.......

ATINA

New member
קח איתך את דאלאראס ב LIVEבפעם הבאה

ו - 6.9 יהיה הקצב הכי איטי שלך..... לנסות לרוץ עם גליקריה זה בערך כמו לשבת לעשן ליד רבי בשבת...... לא מוסרי. לא לעניין. ובסוף לא נהנים. לא מהרבי ולא מהסיגריה.

F a d i

New member
מבחינת קצב זה היה ככה כי הדיסק

התחיל לקפוץ ולהיות מקוטע... מה גם שזו הייתה הזדמנות מצויינת להאזין לדיסקים שהורדתי ולא היה לי זמן לשמוע אותם... יום טוב...

ThaGaPa

New member
../images/Emo77.gifארובי- יווני ../images/Emo103.gif

יש לי רעיון לערוך דיסק ארובי יווני שמתאים לרוץ איתו (יש מכשירים חוץ מהריצה, שהדיסק-מן לא קופץ לו-יש גם אפשרות לחבר אותו לגוף עם קייס מתאים) יש מעוניינים ????? (בדיסק !) בסוף, ל COOL DOWN יהיה השיר ANASEMASE

למעלה