שב"ש ובוקר טוב

boazt25

New member
שב"ש ובוקר טוב

אישתי מניקה וסובלת כעת מהצטננות מאחר והיא מניקה אסור לה לקחת כדורים כמו נוסידקס נגד צינון. רציתי לשאול מה אפשר לעשות והאם קיימות תרופות הומיאופטיות שיכולות לסייע לה ?
 

0 אור 0

New member
טיפול בהצטננות

לשאלתך, יש להניח שקיימות תרופות הומאופתיות, אך ההומאופתיה, כמו שאר שיטות הרפואה המשלימה מטפלת באדם שיש לו הצטננות ואל בהצטננות , ולכן צריך להגיע להומאופת שיתאים לה בדיוק את התרופה המתאימה עבורה. וכמובן יש גם שיטות נוספות שיכולות לסייע בהתגברות על הצטננות. בכל שיטה שתבחרו, הכי חשוב זה לשמור על חום ולנוח הרבה - התקופה שאחרי לידה היא תקופה לא קלה שדורשת משאבים רבים להתאוששות מהלידה, להנקה וטיפול בתינוק. נשים רבות שוכחות את הצורך הפשוט הזה, לא מקפידות לנוח מספיק ולאכול היטב וכתוצאה מכך הן חשופות למחלות. תהיו בריאים.
 
כן-יש../images/Emo45.gif

שלום בועז בהחלט יש אפשרות לטפל בעזרת תרופות הומאופתיות. הטיפול ההומאופתי מותר ואפשרי בתקופת ההנקה ויכול לעזור גם להצטננות וגם למצב הכללי של אשתך. רצוי לעשות את זה בפגישה מסודרת עם הומאופת/ית כדי להגיע לבחירת התרופה המדויקת למצבה. כמו שכתבה אור למעלה-אנחנו מטפלים באדם השלם ולא רק בהצטננות ולכן יש צורך להכיר את האדם הזה לפני המלצה על תרופה. ואני ממש לא ממליצה על נוסידקס לא בזמן ההנקה ולא בכל זמן אחר.... כל טוב עירית
 

hal767

New member
הצטננות אינה מחלה

סימפטומי ההיצטננות למינייהם הינם ניסיונות הגוף לרפא את עצמו ע"י שיחרור חומרי פסולת מזיקים החוצה ושיקום עצמו. נזלת, שיעול, לייחה, חום ועוד עושים את העבודה הזאת באמצעו המהלכים האלה. כך שלמרות אי הנעימות, אלו הם תהליכים חיוביים אותם הגוף מייצר כדי להגן על עצמו. דיכוי תהליכים אלה באמצעות תרופות מכל סוג הינו טעות לדעתי. תרופות אלה, בנוסף לנזק שגורמות, מונעות מהגוף לטפל בעצמו. זה עלול לגרום לנזקים בגוף וגם להחזיר את התופעה לאחר שפגה השפעת התרופות. ישנם הרבה דברים שניתן לעשות כדי להקל על ה"חולה" ויש גם לדעת כיצד לנהוג התזונה, הנשימה, באורח החיים ועוד. את אלה יש להתאים למקרה. אם עושים זאת נכון, הגוף יכול לטפל בעצמו כראוי ולסיים את הבעיה מהשורש. בכך למנוע את חזרתה.
 
למעלה