שב"ס שלום......

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
שינה בשבת סבבה .......

אויש זה לא נכנס כתוכן ... אוקי נשכתב זאת מחדש ... מהי השבת עבורכם ? עבורי כאדם שעובד קשה מאוד במשך ימי השבוע . יום שישי שבת,הם הימים בהם אני בוחר לתת לגוף מנוחה. טוטאל מנוחה ותענוג!. עבורי התענוג של שינה בשבת ,הוא המשמעות של השבת . מהי המשמעות שאתם נותנים לשבת? ומה מייחד עבורכם את השבת.

../images/Emo213.gifהשבת שלי../images/Emo213.gif

מהי שבת עבורי.. וואו... שאלה טובה. אני מניחה שאתייחס לשאלה כאל "מהו יום חופש עבורי, משום שלא תמיד זה יוצא בשבת, אבל כאשר זה דווקא בשבת השמחה היא כפולה. את השבת שלי אני פותחת בהדלקת נרות סמלית, למרות שאינני "שומרת". אני מאמינה בדרכי שלי שהדלקת הנרות מנקה את השבוע שעבר מכל העומס ומפנה מקום לאנרגיה של מנוחה, מעין משהו טהור כזה שמסמלת השבת עבורי. לרוב, אני לבושה בלבן (למה? ככה... לא יודעת לענות...
) אחרי שניקיתי וסידרתי את סביבתי, וכעת אני פנויה להיות רק עם עצמי לכמה דקות, להתבונן על השבוע שחלף, משהו כמו חשבון נפש כזה, "מה היה לנו שם" ל"טוב" ול"רע". מתסרטת מחדש את השבוע, החוויות, כל מה שהיה לי ומסתכלת על הכל כמו עד, מהצד, לראות מה פיספסתי ומה אני אמורה ללמוד. שבת עבורי היא מנוחה ענקית... לישון בלי שעון מעורר, לאכול ולהתפנק כמו שאני אוהבת בלי לחץ, עונג אמיתי... לעיתים מציבה לעצמי מטרה לשבוע החדש, בלי לחץ כמובן, חושבת על מה הייתי רוצה לחשוב בשבוע הבא באותה שעה.. בשבת הבאה... קיצר, יום של פינוק, יום שבו אני לעצמי בלי מטלות וחובות, בלי תכניות, רק ספונטאניות והרבה הרבה שינה... אוהבת לישון

מאיה113

New member
השבת שלי../images/Emo140.gifמנוחה

טיולים, משפחה, חברים. ריח החמין, הנרות שדולקים, השקט. והאוירה המיוחדת של השבת. עונג שבת תרתי משמע.

צר לי לאכזב

אבל השבת שלי היא כלא אני חילוני שאישתו חזרה בתשובה, לכן אין נסיעות אין טליוזיה אומנם הילדים מפצים על המון אבל תמיד משהו חסר אני זוכר את הנסיעות עם הורי לכל המקומות בארץ ואכשיו רק טיולים בשכונה

IBP1

New member
הייתי בסרט הזה.... אויש אצלי זה ...

נגמר רע מאוד.

כואב לשמוע

אתה יודע מי האיש החכם בעולם (היום) ? זה שעומד מהצד. אז מהצד אני יכול רק להמליץ לך לחפש דרך להינות מהשבת כפי שהיא.... אם לא.... אני לא מעיז להציע את מה שיש לי להציע. בימינו לכל ילד יש חדר, מחשב, מערכת, טלויזיה... וחברים פרטיים. ההורים עובדים קשה כל השבוע ובסוף השבוע נחים. הילדים באינטרנט ..... המשפחתיות הלכה ואת מקומה תפס ניכור עיום בין בני משפחה. ידידה סיפרה לי שפעם בנערותה הטלוויזיה בבית התקלקלה (עוד בתקופה שהמכשיר היחיד היה בסלון). אביה לא מיהר לתקן ואט אט הם גילו אחד את השני וזו הייתה אחת התקופות הטובות שלהם. בבית שלי יש רק ערוץ 1 מטושטש וערוץ 2 ממש מטושטש (אבל אני לא דוגמא כי גם כך אני לבד). אחוז במשפחתך וקבץ את כולם יחד! ראיתי משפחות שרבו על ירושות בטרם התקררה גופת הוריהם - זה ניכור!

למעלה