שבת...

just yael

New member
שבת...../images/Emo42.gif

עם הילדים... התחילה בשעתיים של ספר במיטה... ואחרי שכנוע ארוך ומורכב של הגברת שלי...שרוצה לצאת לטייל עם אחיה וגם איתה... יצאנו...
קסדות על הראשים
מים בבקבוקים אופניים ביד ו...תיק על הגב שלי
שלישיה מקסימה...יצאה לה לדרך. את העלייה הראשונה, כדי להגיע לקצה הגבעה, למישור המיוחל...עשינו ברגל....כמו שהבטחתי לה. למעלה...נפרשו לפנינו מרחבים ירוקים...מזמינים...מדהימים...עם
חורפית. רכיבה של כיף, עם הרבה חיוך (נו טוב, אי אפשר לוותר אף פעם על קצת קיטורים, נפילות
, ובכי...), עד למבצר שבכניסה לישוב.... בדרך חזרה, תחת עץ רחב, פיקניק משותף...וגם קינוח הפתעה... ואז...היא לחשה לי... אמא, אני מתביישת להגיד...אבל... כן, נכון, היה לה כיף, היא נהנתה... שלושתנו יחד...בשבת מיוחדת... לחיי עוד הרבה שבתות כאלה
ואצלכם? איך חגגתם את הטבע המטריף הזה???
נו......תתעוררו.....
, שקט מדי בבית הזה לאחרונה....

ophra

New member
שבת ../images/Emo42.gif (אבל אחרת...) ../images/Emo8.gif

שבת בלי ילדים אחחחחחחחחחחחח לא מפסיקה להעריך ולהינות מהיתרון הגדול הזה של אמא-גרושה.....
שישי בלילה במסיבה (סילבסטר למאחרים
) כשהתעייפנו מהריקודים והתחלנו להתבאס מהמוזיקה (מסיבה נחמדה, קצת של "זקנים" מדי בשבילי
) חזרנו לת"א בשעה 2:00 בלילה נכנסנו לאחד המקומות האלה התל אביביים שפתוחים 24 שעות אכלנו טוב שתינו עוד טיפה לישון הלכתי ב-4:00 בערך ב-12:00 בצהרים התעוררתי (הוא כבר הלך, אל הזעטוט הפרטי שלו
) יצאתי לשתות קפה של בוקר בשמש התל אביבית עם חבר (ידיד) קרוב עוד קצת התקשקשות איתו בדרך הביתה עוצרת אצל חברה מתעדכנת ושותה עוד כוס תה והביתה.... לנוח עוד טיפה מהיום המעייף
אחחחחחחחחחחח החיים הטובים נכון, מתגעגעת קצת אל הגורים אבל מחר כבר יהיו כאן שוב והחיים ה"רגילים" והטובים שלי יחזרו עד הפעם הבאה.... עפ
(נערה אורבאנית)

למעלה