שבת

../images/Emo45.gif קבענו, גם אני אהיה שם ../images/Emo8.gif

כתבתי את זה כבר כמה פעמים קודם לכן, ואכתוב בכל שרשור נוסף שיפתח לגבי מפגש.

usa2003

New member
זיכרו את יוסף בן מתיתיהו...

סליחה מראש על ההשוואה או חצי ההשואה ! אבל אני מאמין שכולנו מכירים את יוסף בן מתתיהו שהפך ליוספוס פלביוס בשרות הרומאים .לאחר שהחליט עם חבריו המורדים כי ישלחו יד בנפשם , המעשה בוצע והמורדים אכן הרגו איש את רעהו ואז נותר אותו מנהיג לבדו חי. אז שינה דעתו ויצא מהמחבוא והצטרף לאויב הרומאי והפך לסופר של מלחמות היהודים ובזכותו יודעים אנו מה קרה שם בכלל . אז חברי הפורום היקרים , נכון לא מדובר כאן בהתאבדות חס וחלילה וגם לא ברומאים . אבל קיימים מספר אלמנטים בסיפור העבר שיכולים לשפוך אור על מה שעלול להתרחש . למה הכוונה ----> על סמך ניסיון העבר קיים סיכוי מעל לסביר שהשותפים במרד המיסים יחליטו אכן לא לשלם, או מה שניקרא לדחות תשלום וישלמו קנסות בהתאם ובעתיד הלא רחוק . מולם מנהיגי מרד המיסים חלקם או כלום יקראו לאי תשלום , אבל יבצעו בעצמם את התשלום כדי לא לשלם את הקנסות. מכיר אנוכי חלק מהנפשות הפועלות והסיכוי קיים ועוד איך. אז חברי זיכרו ש'די לחכימא ברמיזא' + 'אין חכם כבעל ניסיון'.

gingy48

New member
usa2003 אולי תצטרף

או אז נוכל בעזרתך להבין את ההשוואה של יוסף בן מתיתיהו והעיר לוד ותושביה. ומנוסח שלך הבנתי שאין מה לעשות. כלום לא יעזור לעיר הזאת נמשיך לשלם, נמשיך לא לקבל שרותים שמגיעים לנו ע"פ חוק. רק לידיעה כללית אין ולו רמז להפסיק לשלם מיסים שלא כחוק. ההצעה היא לנסות להבין כיצד אפשר לעזור לעיר לוד שלא באמצעות ראש העיר וחבר העוזרים???. רק להבנה כללית מר אמריקה 2003 אותי המוקד מפנה ללשכת ראש העיר נתנו לי מס' טלפון שהוא 9279950 שהוא כך נאמר ע"י המוקדנית "יעל". וממידע שקבלתי "נני" אשר ענתה לי לא יושבת בכלל בלשכה, היא נמצאת במשרדים של רובין, (אני מקווה שלא עבדו עלי). אתה יכול להעיר את עיני ולומר לי שהם לא שיקרו,עוד בפורום הזה משהו אמר שרובין נכנס לכאן ועוזר כמעט לכל פנייה. "לא היה ולא נברא". הם לא שמים עלינו בלשון עדינה. יש דרך אחת להחליף את היושבים "במרומים" בדרך חוקית. תודה ולהתראות ביום שישי ג'ינג'י

ס ד

New member
ג'ינג'י. קבל עצה. אל תתעסק עם

התמהוני הזה. אין לך מושג במי מדובר. זכור - אמרתי לך!

gingy48

New member
ס ד במי

המדובר???. וחוץ מזה הפסקתי להתרגש מתמהונים, עברתי את הגיל שמתרגשים.

usa2003

New member
הפתרון הוא בועדה קרואה...

העיר לוד ותושביה צריכים לדאוג שתיהיה ועדה קרואה לפחות 10 שנים . לאחר פטירתו ללא עת של מקסים לוי אין אופק מנהיגותי בעיר מבין התושבים המקומיים. ולכן חייבים ועדה קרואה ! עכשיו כשיש מטרה צריך לכוון ולפגוע . מרד תשלומים כפי שאחד החברים כאן מציע זה דבר נוראי שיוביל לאנארכיה מוחלטת וללא שום תכלית . אבל אנחנו זקוקים בשלב זה ונואשות לשלטון של דיקטטור עד שהסדר בעיר ישב על כנו. רמזתי לך ידידי כי מי שקורא ובראש גלוי מעל תכתובות אין ספור הפורום הנוכחי למרד מיסים ניסה לארגן מרד תשלומי הורים בבית הספר 'ספיר' בלוד . לאחר ששיכנע חלק ממהורים (הנגררים) להשהות תשלומים לבית הספר שלח את אישתו ולאלתץר לשלם במזכירות את כל התשלומים הראשון מבין הסרבנים . כששאלתי חלק ממהורים, מדוע הם לא משלמים לבית הספר, הרי מי שהניע אותכם לדחות את התשלומים שילם ראשון ובעזרת שליח ( אישתו ) מטעמו ומטעם חשבונו הפרטי. אז ידידי הג'ינג'י ---> אולי שפכתי מעט אור על הקשר בין יוסף בן מתתיהו לאירגון מרד תשלומי מיסים ומי שמנסה ובכוח לארגנו .

../images/Emo122.gifפיתרון....../images/Emo13.gif

פתרון רדוד לבעיה מורכבת. היינו בסרט ה"מוצלח" של ועדה קרואה שהייתה מנוכרת לתושביה ולצרכיהם -הקפידה לא לתת דבר לתושבים וליצור גירעון כתוצאה מכך!
ואם בקומבינות של עסקנים מדובר הרי שגם לכך זכינו באמצעות הועדה הקרואה הראשונה בלוד, אבל לא רק עסקנים בפריסה מקומית אלא ארצית..... היו כמה כותבים שהעירו לגבי מספר עובדי העיריה הגדול בעוד שעבודות בעיר נעשות ע"י קבלנים,אז נתחיל בזה שכל עובד היום בעיריה אושר ע"י משרד הפנים על בסיס תוכנית ההבראה.ובנוסף יש עובד עריה שעושה עבודה אחת ויש קבלן שעושה עבודה אחרת ואם יש לכם הערות מקצועיות למשרד הפנים (שמאוד לא וותרן בנושא כוח אדם) אז הרי שאתם ממש כשרון מבוזבז ואתם יותר חכמים מוכשרים ונבונים מראשי משרד הפנים במכרז הבא של המשרד אל תחכו שילחו את קורות החיים לשם ...הם לא יהססו על בסיס כישוריכם למנות אתכם.... אתמול לא היום!!! הפתרון הוא פשוט - לראש בעיר יש עוד זמן לכהן ולתקן,קחו אויר עד הבחירות הבאות תציעו אלטרנטיבה - (לא מעשה קסמים ותעתועי עיניים) ותתמודדו מולו בקלפי! אנשים בוגרים מבינים שדברים נפתרים בסבלנות בהתמדה ובאורך רוח יש מצב לקבל את זה מכם?

למעלה