שבת ש
ום ומבורך

MARMELAD

New member
שבת ש../images/Emo131.gifום ומבורך

כמה הודעות שאתם מייצרים
קשה לעמוד בקצב... תבינו שכדי לעשות את ההודעת שבת שלום שחלקכם הגדול אפילו לא קורא עד הסוף אני עובד בערך חצי שעה על ארבעה חלונות פתוחים! אז נא להעריך..... ולענייננו: מה היה לנו השבוע..? ______________________________________________________________________ ברוך תהיה בבואך Lizz, Liraviv, rolig, gay1, Gizmo13, enbalush, חמודונדון27, wanna20, Ocean Eyes, onzomba (שבוע עמוס, הא..?) ברוכים הבאים!!! taxi555 - ברוך השב ! swirrrly - תודה וכל טוב... כולכם מוזמנים לטקס חלוקת ה
ששום בית גאה לא יהא שלם בלעדיו ופרס מיוחד להומופובית -
רד אלינו אווירון.......
______________________________________________________________________ אישיו´ז טראומות ליל הסדר מתרחקות מאיתנו אט אט - ברוך השם. לצערנו יש גל של טראומות חמורות הרבה יותר - פרידות של חברי הפורום מחבריהם, מילואים לחלקנו, ואפילו השתכרויות ושאר פאידחות לחלקו הניהולי של הפורום... לכל המילואימניקים - לאט ובזהירות ! תשמרו על עצמכם... ושובו הביתה מהר
דיזידן הביא אותה השבוע בדילמות - פירסינג? אמריקה? מרגע לרגע הנ"ל עושה רושם של רוקיסט מטורף מסיאטל
וכמובן פרשת הקטינה שעוררה גלים כאן בפורום, בתיבת המסרים שלי ובהנהלת תפוז - לבסוף סיכמנו שלא נסכים על שום דבר - קסם עושה רושם שמתבייתת בניחותא ואני מאחל לה בהצלחה כאן בינינו... בכל אופן ההרגשה שלי בעניין היא שיהיה קשה עד בלתי אפשרי לעשות חסימה גורפת של מי שקטןמדי או לא מתאים לפורום - ובינינו - אני לא ממש יודע להגדיר איזה קריטריונים צריכים להיות לחבר פורום. בנות יש לנו בשפע (ראה תוצאות הסקר), סטרייטים גם ראינו כאן לא פעם ולא פעמיים - כך שלסיכום העניין אני מציע שפשוט נקיים נוהל טרול במי שלא מסתדר. הכוונה היא לא לחרם מאורגן - פשוט אם אתם רואים מישהו שלא נראה לכם - אל תגיבו אליו. מדי שבוע מצטרפים לפורום עוד ועוד אנשים - חלקם נשאר - חלקם הולך. סלקציה טבעית. ובעיני גם הרבה יותר מוצלחת מסלקציה מלאכותית. מה שכן, במידה ויהיו בפורום קטינים שעושה רושם שממש לא מבינים את רוח הפורום - אני כבר אטפל בכך בכלים הניהוליים שלי. סבבה? סבבה. הלאה. ________
___________________________________________________________ אוי... (נו אתם כבר יודעים) ______________________________________________________________________
פינת הריגול א´
הוא מהורהר. הוא נמצא פה המון זמן. אף אחד לא יודע ממש מי הוא. אני גאה לתת לכם את הספיישל השבועי והפעם - המהורהר בנפשו!! אז למי שלא יודע - שמו אלעד. הוא מכור לחיי האהבה (ומודה בזה) קשה לדעת מתי הוא הצטרף לפורום אבל עושה רושם שהוא פה הרבה לפני כולנו
הודעה ראשונה - 28/01/02 הודעה אחרונה - 03/04/02 ציטוט - "אני אוהב כריות - אבל לא את החטיף" הכרטיס האישי אמנם לא אומר שום דבר בעצם - אבל עושה לי הרושם שזה בהחלט כוונת המשורר.... ואם לא קיבלת
בעבר - זה הזמן! ______________________________________
פינת הריגול ב´
הפעם אני לא אפנה אותכם לפורום חדש אלא דווקא לאתר של בן פורום יקר - דניאל. כבר ראיתם את האתר הזה אני מניח - אבל תודו שהתגעגעתם. אולי אם נציף לו את האתר בתחנונים הוא ישוב אלינו........ ויביא עמו עוד תמונות של חתיכים חצי אנונימיים... ד"א אם יש לעוד מישהו אתר - זה הזמן להביא קישור שנעשה עליו סיבוב... ______________________________________________________________________ ימיולדת !!! אז חגגנו את היומולדת של זורבה - וקרוב מאוד יש יומולדת ליתיר בן יתיר.. היכונו! ושוב אתם מוזמנים לשרשר תאריכי יומולדת שנדע מתי להכין את העוגות.. ______________________________________________________________________ דע את הפורום אולי שמתם לב שבזמן האחרון יש לנו אינפלציה של יעילות. מי שעודלא קרא מוזמן לקרוא את המאמר של אלאדין - מן הארון למועדון - את המאמר של מאי - על גבריות וקרבה - והמאמר של צוות מקום - מכתב לגבר שנפגע. בגלריות הצטרפו עוד ימבה תמונות - ובתקווה תוך שנה שנתיים יהיה לנו כאן את מאגר התמונות השווה ביותר במזרח התיכון. תמשיכו להעלות תמונות - האחסון הוא בחסות תפוז - ואין הגבלה - עדיף לשמור את זה כאן מאשר במחשב שלכם
(תודה להנהלת הפורומים) בקישורים התווספו השבוע עוד עשרה קישורים בערך.. אבל מאחר והמצב שם די מסובך לתפעול חכו קצת - בשבוע הבא יעלה עמוד הקישורים המחודש והנוצץ. יהיה שיגי. ______________________________________________________________________ ועוד קישור להנאתכם תמיד רצית את עד סוף הזמן של הדנה ולא היה לך כוח לקנות את הדיסק? הנה האתר שיש בו את כל השירים בעברית שרצית - MP3 ישראליים להנאתכם ______________________________________________________________________ ובברכת בבנין ציון נתברך - שבת שלום

שבת שלום

אח, איזה כיף, יום שישי הגיע! אני אוהב את יום שישי, ניחוח קוסקוס באויר והשלווה נוחתת עלי. והיום יום שישי מוצלח ושטוף שמש אחרי שבוע מזוויע של גשמים וקור שהביא על כולם מלנכוליות כבדה.אה, וגם המצות לא עשו עימנו טוב, ועכשיו כשגם זה עבר כולנו מחושלים יותר. אז קומו כולם עם ציפור קטנה בלב כי יום יפה היום, חיו בהרמוניה עם הסביבה והטבע! (
) בכל מקרה תודה רבה רבה על ה
כולי נרגש, ועכשיו גם יש הזדמנות לפתח קבעון אוראלי מסוג אחר
הכרטיס שלי בהחלט נראה נטוש,ריק,ומעאפן באופן כללי, אבל רק בגלל שאני לא זוכר את הקוד שלי.. פעם בכמה זמן אני מנסה להזכר על מה לעזאזל חשבתי כבר כשנתתי קוד לדבר הזה.. אז בינתיים.. קבלו אותי כמו שאני :) ולסיכום, כיף פה אתכם (group hug) יום טוב חברים שלי. וסופ"ש מוצלח ובטוח לכולם.

../images/Emo70.gif

ומה יכול להיות רע כשיש את כל הפרקים של השבוע של לחיי האהבה ברצף! אח, היופי, הדיאלוגים השנונים, התפאורה, הביגוד, התאורה וכמובן מתנת האל למין גברי - עמרם
ובאחד הפרקים השבוע חושף יקירנו את גופו המסוקס לעיני המצלמות באולפן. אלה ששרדו את המאורע, המשיכו לצלם את הפרק וכך הגיעה יצירת המופת למסכנו הזעיר.

dizzy dan

New member
תוכנית נוראית!

ודרך אגב... מתסבר שהג´ינג´ית אוהבת את בראד פיט

dizzy dan

New member
היא אמרה את זה היום

אחותי הכריחה אותי לראות את זה

dizzy dan

New member
מתאים לי להיות רוקיסט מטורף../images/Emo66.gif

ובייחוד מסיאטל!! אולי אני אעבור שם בדרך...

למעלה