שבת שקטה

מעצימה

New member
שבת שקטה

השבת כבר כאן... החיילת התקשרה בטורנות מטבח..הגיעו אליהם הרבה חיילים מהמרכז לתיגבור משימות..שקט באזור כרגע כך אומרת...וגם אני כבר יותר רגועה...לא ברור מתי אראה אותה..סוגרתמ24 יום בינתיים שזה אומר עוד שבוע וחצי... אולם כעת מרגיע אותי שהאזור נרגע קצת... מאחלת לכולכן כאן, שבת שקטה ורגועה... לא עוזבת כאן,לא יכולה להתנתק.. שבת שלום ובשורות טובות..

הי מעצימה

שמחה לשמוע שנרגע בגיזרה שלכם. יש בפורום הזה נוהל מוזר של לפתוח הודעות חדשות - אחת ליום, וכולם משורשרים או משתרשרים להודעה היומית אלא אם מדובר בנושא מאוד מיוחד. גם לי לקח זמן להתרגל.... לכן זו המקדימה להשקים קום - היא זו שפותחת את הודעת היום. שתהיה לך שבת שקטה ושתוכלי להשלים שעות שינה.

מעצימה

New member
כל החיים לומדים...

תודה על העידכון...כעת מבינה את השירשורים יותר טוב. מקווה ללילה שקט. ומחר שיהיה שירשור שמח יותר... לילה טוב...

Rוני

New member
ועוד משהו, הודעות שמקבלות תגובה עם תוכן

עולות לראש הדף. זאת במשך 36 שעות מרגע פתיחתן. כך שהודעה חדשה תהיה בדף הראשון. זה מתפוז
לוקח זמן להכיר את המערכת. עכשיו הכרת את רובה. שבת שלום ושתראו את הבת מהר, מעצימה (למרות שהשתרשרתי לנושא אחר)

ערב שקט לכולן../images/Emo39.gif

לא הייתי כאן במהלך היום ורק עכשיו קראתי את כל הדברים.... שולחת
לכולכן. למרות שעבדתי כל היום לא הפסקתי לחשוב על כל האמהות ה"דרומיות" המודאגות. כל חייל שראינו אתמול בטלוויזיה (בכתבות השונות) החזירו אותי לפורום במחשבה שזה יכול להיות הבן של כל אחת מהחברות כאן. הלב עם החיילים ושכולם יחזרו הביתה בשלום! אמן!!! מעצימה, מתגייסת, גליללאה בשורות טובות ששמעתן מהילדים!!! שמחתי לקרוא שהכל בסדר. גליללאה, קיבלתיsms שאת עולה לשידור אך לא יכולתי לשמוע. הייתי בדיוק בעבודה וחבל! האם יש דרך לשמוע שוב? ליתי שמעת מהילד? הכל בסדר? פיטנגו מקווה שהילד נשאר לשבת ולא חזר! שושנה
שימשיך להיות שקט . רוזנת-
שיהיה לכם עוד שנים רבות של צוף ודבש! מגלית הצלחנו קצת לדבר היום ובכל זאת שוב- איזה כיף שהאדום שלך חוזר הביתה!!! לכל האמהות שלא הזכרתי /שכחתי..ומתנצלת על כך מראש, שתהיה שבת שקטה! לא עוד הפתעות כמו ביום ה' בבוקר שהתחיל בהכנות, ציפייה, ספירות והמשיך בחרדות אל תוך הלילה! שנחזור לשיגרה.! שנוכל (החדשות כמוני) ללמוד שוב דברים כמו, איך לסדר את התיק והאם לקפל שרוולים ולצחוק מהבדיחות הכי שוות שיש כאן!!! לילה טוב לכולן.

ל י ת י1

New member
שלום לציפורי הלילה...

מעצימה, שולחת לך
מקווה שהלילה תוכלי לישון קצת. פיסטוקית, האדום שלי הגיע לפני הצהריים, ולמרות שהוא בבית אני חסרת מנוחה ושקט. האמת שגם הוא... המפקדים עדכנו אותם אתמול באופן כללי, אבל רק כשהגיע הביתה הבין את גודל הזוועה של אתמול. יש לו פרצוף של אחד שלא מוצא את עצמו. היה מעדיף עכשיו להיות עם הצוות שלו.... וכמו שאמרת פיסטוקית - אנחנו מעדיפות להיות בדאגות הקטנות (הכל יחסי בחיים) של השגרה - שרוולים, עוגיות, שבת כן או לא, וסתם געגוע רגיל. רוצים לחיות בשקט.

מגלית

New member
ציפורית לילה - למה את לא ישנה???

אפרופו "הדאגות שלנו"... היום פגשתי איזו אמא של ילד מהשכבה של הנסיכה... הגיעו השיבוצים לתיכון והיא התעניינה להיכן משובצת הנסיכה והחלה לבכות על "מר גורלו של בנה" שנמצא בכיתה אחרת.... הסתכלתי עליה ואמרתי לה: "תקשיבי, כנסי לפרופורציה...זה כולה כיתה י' בבי"ס.... אין לי מושג על מה את מדברת כי בעודך "מבכה" את גורל בנך בביה"ס אני חושבת על החייל שלי שצריך אולי לחזור הביתה היום ואין לי מושג מה קורה איתו" היא הסתכלה עלי ואמרה: "וואלה, הגזמתי אה?! בחיי שהייתי צריכה את הבומבה הזו ממך..." אז כן ליתי, הכל יחסי בחיים.... השיגרה שלנו כאמהות כשהילדים היו בני 15 איננה השיגרה שלנו היום הכל "נפיץ".

כאן ציפור לילה 2 שלא ישנה

אבל תיכף ממש הולכת לעשות זאת ובגדול, אחרי ששמעתי מהכסוף החמוד שלי שחזר לבסיס בערב, אחרי לילה ויום של אבטחה , אני יכולה לישון בשקט. שיהיה לנו לילה שקט בלי גראדים בלי התרעות , עם מתכונים לעוגיות ושאר ירקות..

ליתי../images/Emo39.gif

שלחתי לך מסר ועכשיו קראתי שהבן חזר הביתה. אני ממש שמחה בשבילך! החיילים שלנו הם הילדים הכי ערכיים בעולם!!!! החברים שלו שם , אני יכולה (לנסות) להבין כמה לא נוח לו לנוח קצת, ליהנות..... תהיה גאה בו שהוא כזה חייל וג'נטלמן!

ל י ת י1

New member
פיסטוקית../images/Emo13.gif

הילדים של כולנו, וכל החברים שלהם הם הילדים הכי- הכי בעולם! ובימים כאלה אנחנו מעדיפות אותם קרוב קרוב, והם מעדיפים להיות רחוק רחוק ולעשות את מה שמלמדים אותם המפקדים שלהם... ילדים מוזרים

49צהוב

New member
שבת שלום- ובאמת מתאים יותר לאחל שקט

שקט לתושבי הדרום שקט לחיילים שלנו ושקט נפשי לנו האמהות מעצימה ואמהות אחרות- מחזיקה לכן אצבעות שהילדים והילדות יהיו בבית לפחות בשבוע הבא.... החיל הפרטי שלי הגיע הביתה- אבל אחרי הסגה של שבוע שעבר- אמרו לו להגיע חזרה במוצאי שבת.... לא פשוט (עד כדי בלתי אפשרי) להגיע מקרית שמונה- לקרית גת עד 10 בערב..בעיקר עכשו עם הפקקים הנוראיים האלו בכבישים .. נראה מה נעשה- אבל אלו באמת בעיות תקטנות ושוב אחזור על בקשת כולנו- שקט אנא שקט

Rוני

New member
שבת שלום, אנחנו רוצים לנסוע לבקר את הבן

יש הרבה דברים שאנו רוצים להביא לו למקום החדש מצד שני - דרום, לא ברור לי איפה אפשר לברר מה המצב ואם לא מסוכן לנסוע. לא ראינו אותו כבר שבועיים.

מעצימה

New member
בוקר טוב רוני..

תתקשרי. 1800800918. תבקשי דווח תנועה באזור הדרום ובכלל ליד המוצב של בנך. איזה כף לכם ולו. גם את שלי לא ראיתי שבועיים....אך הזוג לא יכול לנסוע בגלל בעיות גב...כולי געגועים.. אך שומעת ששקט שם יחסית...וזה מרגיע אותי.... סעו בזהירות..תהיו ערניים מאוד...והמון חיבוקים לחייל מכולנו כאן.

Rוני

New member
תודה מעצימה, מה המספר הזה?

כיוון שגם הג'וניור רוצה לנסוע זה יותר מלחיץ אותי, למקרה של שינוי ברמת הכוננות באזור.

מעצימה

New member
דווחי תנועה ותיזמוני דרכים..

של גלגלצ...דווחים על כבישים חסומים וכו. הבת התקשרה אמרה שיש עוד התרעות.....אז בבקשה היו זהירים כמה שאפשר.

שויו

New member
בוקר טוב . רוני , אני בעד ../images/Emo73.gif

סעו ואם חלילה תהיה אזעקה, תפעלו לפי הוראות פיקוד העורף (לצאת מהרכב , לחפש מחסה או לשכב עם ידיים על הראש).... במקומות שצה"ל לא רוצה שיסעו, אם בכלל יהיו כאלה, יהיו מחסומים. אני מאמינה שאם עדיין נשארו כאלה זה על כביש 12 , שיוצא מצומת שיזפון עד אילת ועובר ממש על הגבול עם מצריים ... אני מאמינה שהבו ידע להגיד לכם אם אפשר להגיע עד אליו ואם אפשר לבקר (או שאתם מתכוונים להפתיע?) אני מאמצת את החשיבה שהם לא יכולים לשתק אותנו , אנחנו חייבים להמשיך לחיות כאן !

Rוני

New member
שויו, מסכימה איתך לגבי התנהלות החיים

מה שמעניין אותי אם יש גל שיש בו התראות על שיגורי רקטות בדרום, אני מאמינה שהחוליה כבר לא בשטח, נשארת שאלת השיגורים.

מעצימה

New member
נוסעים לנשום אויר הרים בטיילת של זכרון...

שיהיה כאן שקט לכולם.. ולנוסעים לבקר בדרום...סעו בזהירות והיו ערניים לדרך... שבת שקטה

למעלה