שבת שניה

שבת שניה

אתמול בעלי קפץ לביקור במגדל. לא בשביל להציל נסיכות, בשביל לחלק רכוש. האמת? השבוע היה ממש בסדר. אני חיה לי מיום ליום, כמו שאומרים. ויש סוף סוף תנועה באוויר. אבל כל פעם שאנחנו נפגשים זה קצת מחזיר אותי אחורה. אני יודעת שזו תקופה זמנית (ביום ראשון יהיה לנו תיק) ועדיין. מחזיר אותי לאותה הרגשה - קיר אטום בינינו. אפילו ככה, אפילו עכשיו, הוא הגיע הביתה ותכף נשאב למחשב, לטלוויזיה, ללהיות גב. לא יודעת למה אני עדיין נפגעת מזה. עכשיו אני כבר באופן רשמי לא חשובה לו, הוא לא חייב. אבל בכל זאת היינו נשואים עד לפני שנייה וקצת התגעגעתי. והוא? אפילו עכשיו לא מרגיש צורך להסתכל לי בעיניים. להגיד מילים אחרונות. לצרוב אותי בזכרון בפגישה אחרונה. זה מעליב. מצד שני, הרי בדיוק בגלל זה אני מתגרשת. כדי להיות סוף סוף מקום ראשון אצל מישהו, שבמקום להגיד לי אי אפשר יתאמץ להעיר את הלב שלי בנשיקה. בינתיים, בסטטיסטיקה קצרה שערכתי, ימי שישי הם הכי קשים. חוץ מזה אני כבר שבועיים בלי טבעת, ובשבוע הבא בע"ה אני הולכת לקנות לעצמי טבעת חדשה ולהיות מקודשת לעצמי. שבת שלום (-:

lahadam

New member
את מדהימה ../images/Emo39.gif

דבר ראשון, הכתיבה שלך מאד יפה בעיני. אבל לגבי העניין שלשמו התכנסנו: נשמע שאת בחורה רגישה מאד, ואני לא מתפלאה שלא היה לך טוב בנישואים לגבר הזה. את צריכה את תשומת הלב שמגיעה לך כאינדיבידואל, ומעבר לזה, את לא מדחיקה את זה. זה נפלא. ייקח לך קצת זמן להתאושש מהמשבר, אבל אין לי ספק שתמצאי לך בחור חמד שידע להרעיף עליך את תשומת הלב שאת זקוקה לה, ואני בטוחה שגם תדעי לתת בחזרה. קבלי הרבה אנרגיות ממני
, ותתחזקי לך לקראת שבת ארוכהההההה

touti

New member
נסיכה יקרה../images/Emo24.gif

אני לא חיה את החיים שלך, אבל מבינה בהחלט את ההרגשה שלך. קחי חיבוק ומאחלת לך שבת קסומה.

פארדון1

New member
אז אני מבין

שלא שאלת אותו. אם אני מבין נכון את סדר הדברים, זה מה שקרה: הנישואים שקעו לאיטם למצב העגום שתיארת, ביקשת מבעלך לחדש ימיכם כקדם והוא לא ידע איך לעשות את זה. כשראית שהוא לא מגיב החלטת להתגרש. אני לא בא לשפוט אותך, אגב, אני התגרשתי על פחות ממה שאת מתארת. אני חושב שזכותך לדרוש חיי נישואים מספקים, לא פחות. ואני מבין את העלבון מכך שהוא לא מנסה לשכנע אותך להישאר. העניין איתך, נסיכה, שאת מפרשת דברים כמו אישה, ועוד אחת רגישה במיוחד. והוא, מילים שלך, גבר. ג-ב-ר. אני מנחש שהוא לא השתעמם איתך אלא פשוט היה נבוך מהמעמד. אני מניח שבשלב הזה הוא כבר מאמין שאת שלמה עם ההחלטה ואין לו מה לעשות בעניין אחרי שפישל בפעם הקודמת. אני מניח שגם הוא פגוע, לא רק את. האם את שלמה איתה? אני רוצה להזכיר לך שאין דרך חזרה. אם יש בך הרהור, ולו הקל שבקלים, אל תתני לאיך שהוא עכשיו למנוע ממך לדבר איתו על זה. יכול להיות שהוא רק מחכה שיושיטו לו חבל לרדת מהעץ. בקשר לטבעת, אגב, תדעי שיש סגולה כזו, לבחליף טבעת כשהנישואים עולים על שרטון. אולי זה כל מה שהייתם צריכים

חבל?

מהעץ יורדים עם סולם, לא?
והצעתי לו סולם. מה הצעתי? התחננתי. אם הוא היה לפחות מנסה לא הייתה שלמה עם זה וכנראה גם לא מגיעה לרבנות. אני יודעת שאין דרך חזרה וכך גם הוא. כיוון שהוא ויתר עלי גם אני מוותרת. הלכתי לישון בצהריים וחלמתי שאני שותה שמן מקולקל. התעוררתי, וזה מה שקראתי במילון החלומות שבעלי קנה לי: "כשאישה חולמת על שמן, זהו סימן לכבוד שייפול בחלקה ולנישואים מאושרים. היא תזכה לחיות לצד בעל שיעריך אותה מאד ויכבד אותה ואפילו יעריץ אותה כל כך, שהיא תזכה לפינוקים כל חייה. בעלה יחוש כלפיה רגשות של אהבה וכבוד, ויביא זאת לידי ביטוי בדרכים שונות כמו עזרה בבית, בגידול הילדים, בכך שיחלוק איתה את חוויות היום-יום שלה וישתתף בחייה כפרטנר מושלם". נשבעת לכם, מילה במילה. הספר הזה מדהים אותי כל פעם מחדש. לדעתו, אגב, הוא היה הפרטנר המושלם. הוא עד היום בטוח שהוא עשה הכל בדיוק כמו שצריך.

touti

New member
את חלמת על שמן מקולקל...

אגב, אני בטוחה שבעלך הוא פרטנר מושלם בתכונות האופי שלו, ולא ברמת הצפיות שלך. כמו שאני בטוחה שאני הייתי פרטנרית מושלמת בתכונות האופי שלי ולא ברמת הצפיות שלו.

למעלה