שבת של שמחה

אושרת3

New member
האם מישהו שמע על יעקב רוט אם הוא

עושה עדין קורסים שונים ....????

Deva

New member
../images/Emo23.gifיקירים,

אור ואהבה אליכם, זו לי כניסה ראשונה לחדרכם המפואר, וצעדי בדחילו ורחימו. זקוקה לעזרתכם - אתם המתורגלים והיודעים: מזה מספר חודשים - קורים אתי דברים שלכם יראו כברכה ממעל - אך אני - הפיסית והארצית - אחוזת אימה... לא ארבה לפרט - אך די לי במגע בידו של אדם כשלפתע אני "חשה ויודעת" דברים. לאחרונה עברתי רייקי שלב ראשון - ובמהלך החניכה - התגלו לעיני רוחי דברים מופלאים: אור זהב עטף את כולי וכאילו נמשכתי אל מחוץ לגופי. מאותו זמן, החילותי "לשמוע" דברים...לא, לא בקול אנושי - אלא בראשי בלבד.. הוראות, בקשות...ודומה... נאמר לי כי "אני מתקשרת".... ואני עניתי מתוך חרדה עצומה: ברור ברור... היום,מתוך אותה חרדה ופחד על "ערוצי תקשורת לא מודעים - החלטתי בחשיבה חד משמעית "לבצע חסימת ערוצים" .... איני יודעת מה לעשות עם הידע, היכולות וה"קולות מבפנים..." סך הכל ביקשתי דרך להגיע אל האמת... איני מתבדחת, מעולם לא הייתי רצינית יותר, אשמח לכל מילת עידוד ועזרה... שלכם באהבה רבה, Deva

Anabel74

New member
שמחתי לדעת על קיום הפורום

פורום חמים ומעניין שאשמח להכנס אליו שוב. ולאיל - הגבתי על הודעתך על נפיל האסימון... יום נפלא לכולם!

georgia

New member
היי, מזל טוב על הפורום

ואיזה יופי שנפתח. ממש משמח אותי. מקווה שילך בטוב.

אל תפחדי...תהיי חזקה../images/Emo42.gif

Deva! אל תפחדי מאותם קולות...תקשיבי להם! את רצית לדעת את האמת וזו באמת נתגלתה בפנייך אני יכולה לתאר לעצמי שזה בוודאי מוזר לחוות כזה דבר. אך עם הזמן ככל שתקשיבי לקולות האלה יותר יוקל לך,ויותר יתחברו לך הדברים. הבריחה לא תוביל אותך לשום מקום....לפחות לדעתי קחי לך את הזמן הדרוש על מנת ל"עקל" את זה אבל אל תפני לכך את הגב... בהצלחה Think

איל באש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifברוכה הבאה

שמח על היתוף הכנות והפתיחות שלך. אני חושב שלחסום ערוצים ולהתגונן רק יכול להגביר את הפחד ואת האימה. הדרך היא לא ללכת נגד, אלא עם הזרם. כמו כל דבר בחיים. שאנחנו מנסים להתנגד למשהו אנחנו מגבירים אותו. אני ממליץ לך לפנות לבעל מקצוע בתחום, לקבל פרספקטיבה, ופרופורציות על מה שעובר עלייך. קיבלת מתנה מהחיים, ואת פוחדת וזה טבעי לחלוטין. אולי זו הזדמנות פז עבורך להשתנות, ללכת ולעשות את הדברים שאת כל כך רוצה . אם את רוצה המלצה על בעל מקצוע שיכול לעזור לך אשמח להפנות. בהמון אהבה הזדהות והבנה איל באש

איל באש

New member
שבת של שמחה ../images/Emo140.gif

שבת של חיוך שבת של צחוק שבת של אושר שבת של הלצות ובדיחות הדעת. שבת שבה נצחק על עצמנו באהבה. בהמון אהבה איל באש

שבת נפלאה ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

ה-
זורחת, ארצינו הקטנה פורחת, אז אל נא תשבו נינוחים, צאו להנות מניחוחות הפרחים.
שבת נהדרת לכולכם, כייף והמון "צחוקים" ושולחת אליכם: חיבוקים....

kukes10

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gif../images/Emo113.gifשבת מושלגת

שבת שלום לכל הפורום חזרתי מטיול של שבת השמש זורחת
כאילו כלום לא קרה בירושלים המושלגת הציפורים מצייצות ויושבות על הענפים שעדיין השלג לא הפשיר הרבה מכוניות היו תקועות בשלג עצים נפלו וגם כמה אנשים החליקו בשלג ופתאום כולם נחמדים כולם רצים לעזור.
אני פונה לאלה מבינכם שלא מכירים את ההרגשה של משחקי שלג, לבנות בובה בשלג ועוד... זו חוויה שאסור להחמיצה פעם הבאה שתשמעו בחדשות שיורד שלג בירושלים בואו בהמונכם ותהנו מהלבן היפה והצחור ותשתפו את העיניים ותנשמו את אויר ירושלים ותקבלו הרבה אנרגיות חיוביות נקיות וצחורות ואני מבטיחה לכם שתהנו מהלובן ממני אליכם עם הרבה אהבה
KUKES10

אני אוהבת שמש!!!!!! ../images/Emo42.gif

אני ממש זקוקה לשמש, וזה עושה לי כל כך טוב המזג אוויר הזה!!!

ישלישם

New member
שלום deva

והעיקר... והעיקר... לא ל פ ח ד - לא לפחד כלל... אבל גם לפחד יש מה להעניק לנו. אני דווקא, אצדד בפחד שלך ואגיד לך ללכת איתו, עד שתיפתחי ותתעלי מעליו, כך שתוכלי לקבל מבפנים את כל המתנות שמחכות לך שם. הן לא ייעלמו לשום-מקום. הן שלך. ואומרת לך את זה... אחת שלפעמים צריכה קצת יותר להקשיב לפחד... אבל הוא מפחיד אותה... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל (רייקי- מאסטר)

למעלה