שבת של דרמה

ענתי44

New member
כן, אני צריכה ללכת לרופא בקשר לאיזון

של אלצהיימר. בבית חולים רצו להחזיר לאמא כדור שהיא לקחה שנים רבות אבל גרם נזק לכבד. אני סירבתי מחשש ששוב יהיה נזק בכבד. אני אצטרך לקבוע ביקור פרטי עם הפרופסור שאמא היתה אצלה לפני כמה שנים. זה המון כסף, ורק חלק מזה מוחזר לנו אבל אני מעדיפה את זה על פני מומחה אחר. אולי אקבע תור ואשלב את זה בבילוי עם טובה ליום הולדת שלה. נראה כבר בקשר לחולדה אני לא אמיצה כמוך. אני מפחדת מחולדות. בעיקר שהיה ברור שהוא חולה. וחששתי שינסה לנשוך את אמא . לפני שנתיים נשכה חולדה קשישה ברחוב לידינו.

ענתי'לה תסימי מלכודות לעכברים

תמיד בקומה ראשונה יש עכברים גם לפעמים אצל חמותי יש,אז או שהם בורחים החוצה לבד או נתפסים במלכודת, טוב שיש לך עוד דרבי שאת שמה לב אליו ואת מרוצה ולא רק התופעות של אמא המדכאות אותך, בשורות טובות

ענתי44

New member
חוששת להרעיל חתולות ברחוב

אם אשים מלכודות רעל בחצר כדי למנוע כניסת עכברים אלינו. ובבית יש אחיינים קטנים שאני חוששת שיגעו. אז שמה רק כשכבר נכנס משהו. אומרים לי שכדי לאמץ בבית חתול. כדי שיתפוס את העכברים. ויקירה, באמת טוב שיש דרבי לחיפה אבל החלומות שלי היו אחרים. חלמתי שהמיטה שלי מלאה עכברים. ואחר כך שאמא צועקת כי חולדות נושכות אותה וכולה דם.... ועוד חלום שקשור למישהו יקר בעיניי אבל לא רוצה לפרט על זה. שהלילה אחלום חלומות פז. וגם את. לילה טוב.

ענתי'ל לא צריך רעל רק מלכודות

עם קפיץ, שמים בתוך המלכודת גבינה ואז עכבר ניכנס וניתפס מאחלת לך חלומות טובים אך אל תשכחי את קריאת שמע

אגסיל

New member
ענתי היקרה, רק עכשיו קראתי את הדרמה שלכם

באמת דרמה. אני הייתי מתעלפת מיד, עכברים עכברושים ומיני זוחלים ממש לא הסגנון שלי. אבל נהגת בהגיון ובאמת מזל שהכל נגמר בשלום. מאחלת לך חלומות נעימים ובריאות לאמא שמחתי מאד להכיר אותך ומקווה לעוד פגישות אתך ועם שאר חברי הפורום. הפגישה היתה ממש רענון נפש. לילי

ronnyw

New member
בעניין שרותים, זה אולי הזמן להזכיר שוב...

מקרה שקרה אצלנו (כבר הוזכר בעבר, אבל לטובת החדשים/ות...), ואז גילינו שקרה גם אצל רבים אחרים: בבתים ישנים יש לפעמים תא שרותים קטן, נפרד מהמקלחת. בבית הורי יש אחד כזה. אבא נכנס ונפל. אי אפשר היה להוציאו, כי הדלת נפתחת לתוך התא, ובעצם היתה חסומה בגוף שלו. לקח זמן, מאמץ והרבה היסטריה עד שהצליחו לחלץ אותו. למחרת הדלת נעקרה, ובמקומה התקננו דלת הרמוניקה. (אפשר גם להפוך את כיוון הצירים כך שהדלת תיפחת כלפי חוץ). אז מי שזה רלוונטי אצלו - הקדימו תרופה לנפילה !! וכמובן שידיות אחיזה בשרותים, במקלחת, ליד מדרגות כניסה וכו - הוצאה קטנה שיכולה למנוע מפח נפש גדול.

pisikusha

New member
צודקת גם אצלנו נתקעה בשירותים הצרים

ובקושי חילצנו אותה,דלת נפתחת פנימה וכד'

למעלה