שבת שלום!

meiritamir

New member
שבת שלום!

איזה גועל נפש של מזג אוויר בחוץ...פה בהרצליה צהוב-אפרפר יצאתי לרוץ והתחרטתי....טוב שלא חטפתי התקף אסתמה מכל האבק באוויר.... NP Iron Maiden - Afraid To Shoot Strangers

JamicaniT

New member
ומבורך!

היה מזג אוויר טוב על הבוקר. NP Manic Street Preachers - If You Tolerate This שבדיוק התחלף ל51% - השיר ההוא עם הפסנתר. שיהיה אחלה שבוע :)

my song

New member
שבש

וואיי היה מזג אוויר מעולה!! אצלינו יש אוויר נקי :)

Shaycus

New member
תודה..

לא הייתי היום במכון ואמרתי לעצמי "יאללה נו אני אלך לרוץ" אחרי ההודעה שלך, אני אשאר לראות 2 פרקים של חברים ויותר מאוחר את המשחק של בארסה :)

meiritamir

New member
שייקה החלטה חכמה...

אחי, העלייה של הרחוב שלי זה ההתחלה של המסלול ריצה...רק סיימתי את העליה - נהייתי תשוש כמו לא יודע מה.

Shaycus

New member
אירוני

אבל בסוף מצאתי את עצמי רץ 35 דקות, וברגע שחזרתי הביתה ובאתי להיכנס למקלחת, חברים רצו לשחק כדורסל ושיחקנו שעתיים..

danielo18

New member
סתם עוד יום...

שבת מלאה שינה, למרות החום המעיק והמצב רוח המעצבן. עדיין לא התאוששתי מהראיון של יום שישי,ומחר יש לי עוד אחד,וביום שלישי עוד אחד. מה עשיתי רע?? וכל זה תמורת התענוג להרוויח 20 שקל בשעה,בעבודה מעצבנת.

IrIsH BaBe

New member
אתה לא באמת הולך לעבוד בחברות

סלולר... יש להם משמעת יותר גרועה מטירונות קרבית. ועוד ההתחייבות לשנה!!!
מזעזע

ReiKo

New member
ומאיפה את יודעת איזה משמעת

יש בטירונות קרבית ?

Jan22

New member
ככה היא בחרה אותם ..

שם היא היתה אורבת להם !

nisanil

New member
מכל הסיפורים שהיא שומעת

מכל הלוחמים שהיא מטרידה, היא צריכה להיות מומחית כבר

danielo18

New member
יש ברירות?

בנתיים אני מתחייב להם,תמיד אפשר להתפטר או לעשות עבירות משמעת - ואז הם מפטרים אותי וככה אני חוסך לעצמי את התענוג בלשלם את הקנס... אני לא חושב שיש הרבה ברירות..זה או זה, או לא לעבוד..

למעלה