שבת שלום!

IrIsH BaBe

New member
חברה שלי עשתה את הקורס של

חברת האשראי. והקורס עצמו קשה אז תאר לעצמך את העבודה.... אחותי וגם חברה אחרת עבדו בחברת סלולר וברחו משם במהירות האפשרית. אל תעשה את זה לעצמך. כי הם גם לא כזה רצים לפטר אותך על כל שטות.

nisanil

New member
אל תהיה בטוח

הם יכולים לכתוב בחוזה שגם אם אתה מפוטר מסיבות של משמעת או אי התאמה אתה תשלם את הקנס

*-*SUNSHINE*-*

New member
קצת נסחפת..

הכל תלוי איזה בנאדם אתה..ולגבי ההתחיבות-לא מרגישים אותה.. יש לעבודה כזאת המון יתרונות..

*-*SUNSHINE*-*

New member
האמת

שאני רבה איתם פנים מול פנים.
סתם לא,אבל זו עבודה סבבה,אפשר לחסוך כסף כמו שצריך,מתוגמלים על דברים,יש ארועי חברה וכדומה שממש מפנקים..

nisanil

New member
אני יודע שבאורנג'

יש להם באמת תנאים ממש טובים מסביב לעבודה, כל התגמולים, מלא ארועים, מתנות לעובדים, חדר כושר ופאב בשאר החברות אני לא יודע, וזה לא כזה כסף טוב!!!! במיוחד לא בהתחלה!!!

nisanil

New member
איזה כיף לכם

אצלנו החדר כושר המעפעפעפעפפן הזה נח בימי שבת וחגים ושישי, גם ככה אין בו כלום וצריך לחכות שעות לכל מכשיר והוא גם סגור מלא

nisanil

New member
אשקלון

ומה שאמרו על אשקלון ב"מסודרים" זה ממש נכון

nisanil

New member
פשששששש מורן איזה תגובה מהירה

הם אמרו שאפשר לקנות את כל העיר בכלום כסף או בקיצור שאשקלון ממש מעפנה

JamicaniT

New member
חח אתה רואה מה זה ..

יש לי תזמון מעולה :) כמעט שנה לא הייתי באשקלון .. חח והפסדתי היום מסודרים ..

nisanil

New member
דווקא היום היה פרק נחמד

הסוף היה מצחיק, ולמה היית פה בכלל לפני שנה? אם לא הייתי גר פה לא הייתי מגיע לאשקלון.... ואגב... בהודעה האחרונה הידרדרת קצת, לקח לך יותר זמן להגיב, את צריכה לחזור לכושר אם את רוצה את כרטיס המועדון שלך עדיין

JamicaniT

New member
לא צריך כרטיס מועדון ..

בנתיים :) מה עשיתי באשקלון .. הייתי באיזה פארק שם. ליד הים. לא זוכרת את השם. יש מצב? אני אראה אם יש לי תמונות משם.

למעלה