שבת שלום

../images/Emo45.gifזה הכי לא עפר \: -שקוף- כ"כ \=

זה גם לא הסגנון דיבור שלו "הו הי מיכאל אני זוכר אותך.. "

חח../images/Emo6.gifעזוב לא שכח,"הו הי מיכאל"

דבר ראשון , לך תדע , אולי מכאל הוא לא המכאל היחידי שפגש את עפר .. יש הרבה מכאל , הוא לא אמר מאיפה ולא אמר כלום \: דבר שני , החלק של ה "הו הי " .. \:
חח עזוב , קיצר, זה לא עפר \: למרבה הצער,, אבל עוד יבוא היום שהוא יכנס :] בע"ה .

t o m k a

New member
אני לא אומרת שזה הוא אבל..

איפשר להגיד שזה לא הוא בגלל המשפט "הו הי מיכאל" הו הי זה דווקא כן משהו שעפר היה אומר לפי דעתי. בנאדם מצחיק ינסה גם להיות יותר הומוריסטי גם בכתב. אני לא אומרת שזה הוא. אין לי הוכחות אני לא דיברתי איתו לא הגבתי לו ואני לא רוצה לשפוט. פשוט אל תפסלו ואת תתלהבו יותר מדי. :|

אני אומרת לכם..זה לא עפר..

זה ילד אחד שמשעמם לו בחיים והוא רצה להתחזות לעפר פשוט מאוד על בטוח זה לא עפר..ועידית..זה לא הוא אני אומרת לך זה סתם יללדד מעעפן!!!... ילד/ילדה מי שזה לא יהיה..את/ה עושים צחוק... ת'אמת..איךך שבא לך תאמינו או לא..לפי דעתי זה לא עפר.. וגםם לפני זהה רשמוו עפר עם ו'..:\

baril

New member
../images/Emo80.gifאעע זה באמת אתה?

כפרעלייך
איזה כיף שנכנסת 3>

מעינווש??

זה לא עפר.. זה ילד אחד שמשעמם לו בחיים ופשוט מנסה לעבוד עלינוו.. אבל הוא מתחזה!!... וכמו שאמרוו הלוואי שעפרר האמיתי ייכנס לפה ויכתוב לנו משו!!..

0ליוש0

New member
האמת אנלא יודעת מה להגיד...

יש לי כמה וכמה סיבות שזה בכלל לא עפר מצד שני הכל יכול לקרות[ואור אל תתחיל לשיר את השיר חחחחחחחחח] יותר נכון 99% שזה לא עפר... הלוואי שיום אחד עפר האמיתי יכנס לפה...

randu

New member
עכשיו סיבכת את עצמך.../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חני,אל תגידי את זה לאור. זה נושא רגיש אצלו.. בואו נעבור הלאה?

חחחחחחחח טוב טוב רק שלא יהרוג אותי

אני פשוט לא אוהבת את נינט..היא סנובית כזאת..
אור אל תתעצבן עליי.. מממ..על מה נדבר??! למשל על זה שאתה חמוד?

esterosh

New member
חחחחחחח הבנתי באיחור../images/Emo6.gif

בהתחלה לא הבנתי על מה ליה מדברת...אבל עכשיו כן...נו קליטה איטית חחחחח

anatosh15

New member
זה לא הוא בגלל ש...

1. בדיוק באותו היום היה ילד אחד או ילדה שגם התחזו לו וקרא לעצמו עפר שכטר (אבל באנגלית) ואחרי בטח שהוא ראה את כל התגובות הוא שינה את השם משתמש ושלח הודעה חדשה באותו היום רק עם שם משתמש אחר... 2. אם הכינוי האמיתי של עפר הוא "עפר שכטר אקזיט" למה שהוא ישנה את זה "לעפר אקזיט" ??? הילד הזה או הילדה לא הצליח\ה להשתמש באותו שם המשתמש של עפר אז הוא או היא עשו שם משתמש דומה.. זהוו קיצר זה לא הוא...

למעלה