שבת שלום

שבת שלום

אהלן חזרנו מלנדן לפני מספר ימים עם רשמים מעניינים יותר מפעמים קודמות הרחוב המרכזי של גולי עירק (EDGOARE RD)הפך למערבי יותר הכתוביות בערבית על כל חנות הפכה כמעט כולה לאנגלית בכל זאת מצאתי מספר דיסקים של זמרים עירקים חדשים כמו ח'תם אל-עירקי וסלמן פואד בכל חנות שנכנסתי דיברתי איתם כמובן בעירקית ולעיתים הם היו נחמדים ולעיתים פחות מה שמעניין ולאכזבתי כי רבה ,לא מצאתי DVD של חפלה עירקית של זמר זה או אחר,תגובתם הייתה,לא מייצרים כאן תוריד מהאינטרנט..... שמח לחזור ולהתראות בקרוב

ברוך חזרתך לארץ, ולפורום../images/Emo39.gif

אהלן ביק! תודה ששיתפת אותנו.... חבל שלא מצאת את כל מה שחיפשת. אם יש עוד חוויות מלונדון, נשמח לשמוע.

סועד

New member
אהלן ביכ יא אברהם אבינו בהעדרך היו

כמה נושאים שעלו, זה ודאי יעניין אותך אז דפדף ותגיב גם אתה. שתהיה לך שבת שלום. שוש.

ברוכה חזרתכם../images/Emo24.gifהביתה אבי והמשפח

ה. מזג האוויר כאן לא שונה משם. אני מקווה שנהניתם בתקופת החגים בלונדון.

ברוך החוזר אלינו ../images/Emo141.gif

מקווה שנהנתם. האם היתה מסעדה עיראקית באותו רחוב ?????? יש לך תמונות ??????? היתה בבית הכנסת שלהם במקרה, דיברו עברית בלהג עיראקי עם ק גרונית ?????? ברוך החוזר, התגעגעגענו. באהבה ממני,

תודות וברכות

לכל מי ששלח ברכות על שובנו,האמת אם אין לי התחייבויות של ילדים,עבודה וכו' הייתי נשאר שם עוד שבוע/שבועיים ואז שוכר חדר כמה שיותר קרוב לרחוב העירקי ,להריח את הריחות ,לטעום עוד את הטעמים של בית אבא/אמא ולדבר בערבית עירקית/יהודית שכולם מזהים אותך אחרי שני משפטים שאתה לא אחד מהם אלא דור שני/שלישי ליוצאי עירק תמונות יש והרבה בעיקר בוידאו,ברגע שאסיים להעבירם לCD אשלח כמה והעיקר יש לנו ארץ נהדרת..............אוכלת יושביה..........ופקידיה למיליונרים

DORIY1

New member
לאברהם

אתה מוכן ללמד אותי איך מעבירים סרט וידיאו לדיסק ?

אהלן ביק יה מעלם

תמורת סכום סימלי של מיליון דינר עירקי,אוכל בהחלט,צלצל אלי בבקשה בסוף השבוע ואם יש לך את התוכנה המתאימה בשמחה וללא תמורה ואם אתה משועמם בשבת,בוא קפוץ אלי לצ'אי מחדר אסלי ישר מעירק

למעלה