שבת שלום!

עליזה 63

New member
שבת שלום!

אז ככה במסגרת עבודה על עצמי בכמה דברים (במיוחד להתחיל להתחבר לכמה שיותר אנשים ולצאת מהרבוע שלי)עשיתי מדיטציה בדיוק אחרי הדלקת נרות שבת וראיתי וורדים לבנים סיגליות וורודים צהובים והסיגליות היו בצבע סגול. ואז ראיתי את עצמי הולכת בשביל לבנים ומסביבי שדה פורח עם עצים מלאים פרות תאנים,אפרסמון,ענבים,מנגו,ודשא ירוק ובשביל הלבנים היו צהובים וכאילו ראיתי הר וכל הזמן היתי חופשי מטפסת על ההר אבל עכשיו לא רציתי רציתי לחוש את האהבה ולהרגיש את האנשים ולחוות את כל הדברים והרגשות הטובות וכאילו ראיתי את עצמי שכל פעם שהיתי מטפסת על ההר היתי לבד עם עצמי שם והפעם לא רציתי את זה די נמאס לי מהלבד רוצה זוגיות בחיי. אני לא מבינה את פשר המדיטציה הזן מישהו פה יכול להסביר לי מה פשר הסמלים שראיתי? ועוד דבר לפני כשבועים בערך גם עשיתי מדיטציה וראיתי צבע וורוד וגבר עומר מרחוק ומסתכל עלי ולא זהיתי מי זה? יש לציין שאני שנים לבד והחלטתי להתחיל לזמן לי שפע באהבה,זוגיות,ופרנסה האם מה שראיתי אכן יקרה לי תודה מראש עליזה.

עליזה 63

New member
הוספה .

נ.ב גם ראיתי שושנים אדומות שהם ממש בלטו וכאילו הפריעו לי כזה .

lost insight

New member
מה הכוונה ראית

עלה לך דמיון כזה לתודעה, או שראית את זה ממש כחיזיון?

קמהדנו

New member
שבת מבורכת ../images/Emo16.gif

במה תתרום לך פרשנות ספציפית על הסמלים? מה תעשי עם מידע כזה?

עליזה 63

New member
זן התשובה של הפורום?אני צריכה לדעת

מה זה אומר מכיון שאני רוצה לדעת אם זה טוב אם מה שדיברתי עם אלוהים נתן לי תשובה חיובית או לא צריכה תשובה אך עם אתה לא יכול לתת לי אוקי.

אינקה

New member
תשובתו של אלוהים

היא: הגיע הזמן שתפסיקי לחיות לפי פרשנויות של אחרים.

קמהדנו

New member
יש סיפור שהולך בערך ככה

על איש אחד שהאמין שאלוהים יציל אותו בכל מצב קרה המקרה, והוא היה על אניה והיא עמדה לטבוע. הקפטיין הורה לכולם לרדת לסירות ההצלה, אבל האיש סירב לרדת בטענה שהוא מחכה לאות מאלוהים שיציל אותו. כולם עזבו והוא נשאר לבד על הסיפון והנה אוטוטו הספינה יורדת למצולות ממש ברגע האחרון בא הליקופטר והשליך לו חבל הצלה, אבל אמונתו של האיש נשארה איתנה והוא עדיין חיכה לאלוהים ואז.. טבע עלה לגן עדן, נכנס בשערים ופגש את אלוהים. אלוהים, למה לא הצלת אותי? שאל האיש המת ומי אתה חושב שלח את ההליקופטר? ענה האיש עם הזקן הלבן להיות המתווך בינך לאלוהים קצת גדול עליי
סיפרת לעצמך סיפור על מה שאת רוצה, קיבלת תשובה חיובית מעצמך, עכשיו זה תלוי בך מה תעשי בכיוון...

Mist2

New member
אם היית מתרגלת זן ...../images/Emo8.gif

והיית מספרת את הסיפור הזה למורה שלך, בטח היינו קוראים מאוחר יותר באיזה ספר של אימרות זן שהמורה דפק לך איזה מקל על הראש, ואמר לך להפסיק לדמיין ולהתחיל לעבוד על עצמך... אני חושב שיש כאן בתפוז פורום שעוסק בסמלים...תנסי גם שם....בהצלחה

עליזה 63

New member
שבוע טוב או שאתם

לא מבינים במדיטציות או מה שיצא לי כל כך יפה ומבטיח שאתם קצת אולי מקנאים באת כאילו אתה רוחנים או לא?

Mist2

New member
יש אפשרות שהצדק איתך

שבוע טוב ושנה אזרחית חדשה ונפלאה......

עליזה 63

New member
קמהדנו אז

מה הם הרמזים מה מיצגים התאנים ,האפרסמון,הענבים,המנגו,השושנים האדומות,הפרחים,הצבעים. אז עכשיו אני יוכל לקבל הסבר אחרי שביררנו מאיפה אתם פועלים? אבל שלא תבין לא נכון כל אחד לפעמים מקנא זה מה שמיחד אותנו כבני אדם וואלה.

קמהדנו

New member
לא אתם אלא אני

לא מייצג אף אחד אחר כאן
גם לא את עצמי! כל הפירות מייצגים שפע, זוגיות, ברכה, שגשוג, פוריות, תאווה, מין. שימי לב גם שרוב הפירות האלה יש להם הרבה גרעינים ממש קטנים כאלה, שלפעמים קל להתעלם מהם אבל הם חשובים. שושנים אדומות מרמזות על רומנטיקה ויופי. לבנות על טוהר. פרחים צהובים על חברות. פרחים בכלל וסגולים בפרט על התפתחות רוחנית. את זוכרת אולי איזה צורות? הרושם שקיבלתי הוא, הכל היה ממש פורח, וזה סימן לפריחה והבשלות הפנימית שלך, לפחות בעיני עצמך, וגם חופש. את רוצה להרשות לעצמך את כל הדברים האלה. ההר בו היית לבד שימש אותך עד עכשיו להתפתחות על ציר אישי בלבד, והספיק עד היום וגם היה דרוש לך לפרספקטיבה על עצמך. אבל עכשיו את שואפת להתחבר לאחרים. פרחים גם יכולים להופיע בהקשר לפרידה מאנשים יקרים או פגישה עם חדשים. כך שאולי יש לך כאבים לא פתורים מהעבר שעדיין את צריכה לעבוד עליהם ולרפא אותם בכדי לפתוח דף חדש באמת. מכיוון שאת ביקשת לעצמך שפע, מן הסתם זה מה שתראי, וכך גם עניתי קודם בצורה אחרת. ובכך את מאשרת לעצמך להמשיך. ההתממשות ("מה יקרה") למעשה החלה מאחורי הקלעים, אבל המימוש הגשמי שלה תלוי קודם כל בך, בכמה תהיי פתוחה ומוכנה לעבור לשלב הבא. או לחילופין, איך תתמודדי עם מה שמנע ממך עד עכשיו להתקדם. אם ניקח את מה שאמרת - מה שמייחד אותנו כבני אדם, אז אפשר להגיד שמה שמייחד אותך כבן אדם, כולל מה שלפעמים נדמה שלילי ומטריד ואולי לא מקובל בעיני אחרים, לא צריך לחסום אותך בדרך להגשמה.

עליזה 63

New member
הפרחים הסגולים היו סיגליות.

התאבלתי על מה שהייתי צריכה במהלך השנתיים האחרונות הרבה ניקיון עשיתי.

עליזה 63

New member
קודם כל קמהדנו

תודה מהלב נדמה יפה. האאאאאאאאאאאאאאאא והצבע הכתום מהו?תודה נשמה יפה.

למעלה