שבת שלום

שבת שלום

יש לי צורך בעזרתך יש לי ילדה בת 20 שסובלת מאנורקסיה בולמיה... מאושפזת כעת. מה יעלה בגורלה? בגורלנו? הבחירה שלי הינה גבו ווירד נאודיז פהו אם הבנתי נכון את העיקרון של הרון. וכן אני במצוקה. תודה מראש

לאם שביתה מאושפזת בשל טיפול באנורקס

אני מרשה לעצמי לענות - למרות שפנית לעומר. אני למדתי אצלה קורס ברונים לפני חצי שנה ומאז מתרגלת ולומדת להכירם אט אט.. כמו כן,חברה מאוד קרובה שלי סבלה שנים רבות מאנורקסיה ומאנורקסיה-בולמיה, וכן עבדתי תקופה קצרה בתקופת לימודי במחלקה פסיכיאטרית פתוחה באיתנים, כך שהדאגה שלך כאם מוכרת לי מזוויות רבות של הבעיה. והרונים מוסרים לך כך *: מדובר פה במסלול חיים שנכתב מראש, וחוזה שמיימי(גבו) וירד המצוי בהווה הוא רון פתוח - ביתך נמצאת בנקודת בחירה (לחיים ומוות/לחולי או ליצירה..וכו') נאודיז - הווה רחוק , ביתך תגלה בעצמה תעצומות נפש שאדם מגלה בעיתות משבר. פהו- בעתיד נראה שתחזור לשליטה במסלול חייה (פהו רון השליטה והשפע החומרי והרוחני..)
- אמא דואגת, הפתיחה ברונים היתה שלך אל תשכחי שדרכך ודרכה שלובות ווירד בהווה לדעתי פונה אלייך ומזכיר לך שהכל כתוב והרשות נתונה.. ושביתך נמצאת בנקודת מפנה חשובה אל תנטשי אותה כעת - שדרי לה רוגע אמונה בכוחה ביטחון היי מוכנה לספוג (מה לעשות זה החוזה שלך כאם..) כעסים וקושי והאמיני שהכל יבוא על מקומו בשלום דרך צלחה - של אור ואהבה. *לדעתי (תמיד המוסר הוא אף פרשן - המלצתי לך לבדוק משמעותם בעצמך ויתכן שהקריאה שלך תהא שונה..)

תאמיני לי, לא כל אחד מקבל גבו...

ושיהיה לכם מסע מוצלח!!! אוכל הוא כלי ואמצעי ובהפרעות אכילה הוא הופך למהות..שזה מבלבל העיקר כמו שעומר אמרה לך זה אהבה

שלום אמא שלה

אני מצטערת לשמוע על המצב של ילדתך... אני מקווה שתתגברו ביחד. המצב שלה בשלב הזה, יכול לנוע לכאן ולכאן - זה זמן של התגבשות, שבו עוד לא ברור אם המצב יוטב או יורע. זה הזמן להשפיע, ולהשפיע, יקירתי, זה רק דרך אהבה בעולם שלנו. זה הזמן להשאיר את הכעסים - שאני בטוחה שיש הרבה, את העצבות ואת האכזבה, ולעשות עם עצמך תהליך ככה שתוכלי להביא אל הבת שלך אהבה, כמה שיותר נקיה ומרוכזת בה. לתמוך בה גם כשזה קשה, גם כשהיא מחביאה את האוכל שלה וגם כשבא לך לחנוק אותה כבר, רק שתאכל ותבריא. בהצלחה!

ראשית תודה עומר...

וכן החיים מלאים הפתעות. ההרגשה שלנו כי כעת בטיפול בנו ובה יש הסתברות לשינוי... לתחילת צמיחה שלה. היציאה לאשפוז נתנה לנו כוח לאסוף.. והלוואי ... תודה

למעלה