שבת שלום!

שבת שלום!

שרשור שבת שלום, התפקדו נא
יעל, אולי נתחיל לעשות פה שאת עושה בפורום סקראבס?

steelwater

New member
בכיף...

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלי: תמונה של מה שבא:

WhiteShadows

New member
נחנחנח ^.^

משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי כמה חברים טובים שלא ראיתי הרבה זמן משהו רע שקרה השבוע: חניכות שלי כל כך מעצבנות!!! סרט טוב שראיתי השבוע:המ אין ממש... שיר השבוע שלי:
jhon Butler-what you want תמונה של מה שבא:קונור אוברסט

WhiteShadows

New member
מוסיקאי מחוננן[וכאן באה../images/Emo91.gif]

קונור אוברסט, הידוע יותר כ"ברייט אייז" אני מניחה שאת מכירה את השיר first day of my life שהיה בפסקול של "הבועה" וגם הושמע ברדיו מספר לא מבוטל של פעמים. אז אלה ברייט אייז. הסגנון הוא אינדי פולק רוק, וקונור מנגן על קלידים, גיטרה, והוא גם זה ששר והוא מארח באלבומים שלו המון אמנים אורחים, בעיקר מתחום האינדי.. המ שירים מומלצים: Train Under Water First Day Of My Life Bowl Of Oranges שאני אוהבת במיוחד ^^ Lover I Don't Have To Love we are nowhere and its now poisen oak Lua Easy/lucky/free no lies, just love

steelwater

New member
תודה רבה!

תגידי, Bright eyes זה לא רק הוא? כאילו זו להקה או שזה רק הזמן אם שם כאילו של להקה? כנגיד Five For Fighting" אגב להקה מעולה שאני ממליצה עליה, זה כאילו נראה לי בחור אחד שיש לו נגנים אבל קרא לעצמו ככה כשם במה או משהו כזה. את השיר 1st days of my life מצד אחד אהבתי ומצד שני לא אבל אני אתן לו עוד סיכוי ואקיב לעוד שירים שלו.

WhiteShadows

New member
כן זה כמו Five For Fighting

ברייט אייז זה השם במה שלו ויש לו נגנים מזתומרת מצד אחד אהבת ומצד שני לא? מה לא אהבת?

the fragile

New member
../images/Emo121.gif

משהו טוב שקרה השבוע: לא קרו דברים טובים משהו רע שקרה השבוע: כל השבוע הזה זה דבר רע אחד... סרט טוב שראיתי השבוע: סקופ (יו ג'קמן!
) שיר השבוע שלי: Echo and the bunnymen - the killing moon תמונה של מה שבא:

דיתוּש

New member
יוהו גם אני רוצה!

(קולדפליי חייבים להוציא אלבום חדש או לככב במדורי רכילות, כי משעמם פה רצח)
משהו טוב שקרה השבוע: בוא'נה הוא רק התחיל ;[ אבל משהו טוב... יש לי תמונה חדשה בחדר! משהו רע שקרה השבוע: אהההההההה הוא התחיל!! וגם המחנכת שלי. אלוהים היא מעצבנת. סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי סרט השבוע, בינתיים, אולי ביום שלישי אלך לראות "בוראט" (נו חייב מה) שיר השבוע שלי: משהו של מיי קמיקל רומנס, זה מתנגן ב-MTV כבר לא יודעת מה והוא מצוין! וגם זה של סיזור סיסטרס, i don't feel like dancing תמונה של מה שבא:
זה מה שמקבלים כשמחפשים בגוגל "good mood".

Galadriel 3000

New member
טוב

משהו טוב שקרה השבוע: שום דבר :( משהו רע שקרה השבוע: הכל! סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי סרטים... כלומר, ראיתי איזה סרט אחד בהוט פאן. אבל הוא היה לא משו. שיר השבוע שלי: the killers- bones
תמונה של מה שבא: אוף עשיתי הוספת תגובה מהירה ואי אפשר להוסיף תמונה ואם אני אעבור לחלון הוספת תגובה זה יתבלגן (סתם, זה רק תירוץ כי אין לי כוח להוסיף תמונה כי אני עצלנית!)

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo183.gif

משהו טוב שקרה השבוע:קניתי בגדים ממש יפים!..ו... התחלתי לנגן על גיטרה והתאהבתי
משהו רע שקרה השבוע:הפקסתי לנגן בגיטרה, עם מורה והתחלתי לבד
סרט שראיתי השבוע:חופשיות על הבר, זה היה קצת מגעיל שהן נמרחו על העמודי חשפנות עם ה1/8 חולצה שלהם אבל בסדר, סרט נחמד. שיר השבוע שלי:סינרגיה-תראי זה אני (בד"כ אני לא שומעת עברי) תמונה של מה שבא:חתול

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo183.gif../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי לנגן על גיטרה וקניתי בגדים ממש יפים! משהו רע שקרה השבוע: הפסקתי ללמוד גיטרה (עם מורה)
סרט טוב שראיתי השבוע: חופשיות על הבר חוץ מזה שהן נמרחות על עמודים על 1\8 חולצה הכל בסדר שיר השבוע שלי: סינרגיה-תראי זה אני (ואני לא שומעת עברי) תמונה של מה שבא:

steelwater

New member
שבוע טוב לכולם

אני עונה על השבוע שעבר. משהו טוב שקרה השבוע: סקראבס חזרה!!!!!!!!!!!!! משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת כרגע כי זה היה שבוע שעבר חחח. אולי שלמרות שהפרק של סקראבס יצא ביום חמישי בערב ראיתי אותו רק בשבת בערב חחח! סרט טוב שראיתי השבוע: אני לא זוכרת אם זה היה שבוע שעבר או השבוע שלפניו אבל ראיתי את "קרוב יותר" בפעם השנייה וזה סרט פשוט מצוין. שיר השבוע שלי: Five For Fighting - The devil in the wishing well The Farrtiels - Whistel to the choir תמונה של מה שבא: סקראבס.

ברררר

New member
יאמי

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
סרט טוב שראיתי השבוע: - שיר השבוע שלי: יש שיר חדש פקצי כזה ברדיו של "תמי" או משו כזה. שיר מגניב חיחי תמונה של מה שבא:אני ביםםםםםםםם

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo183.gifיו אר ביוטיפול

או שבצד השני של הפרצוף יש לך מלא כוויות ומוגלה?

למעלה