שבת שלום

CHEN39

New member
שבת שלום

וסוף שבוע מעולה לכולם. היום אני נפגשת שוב עם ההוא מעניין מה יהיה... זורמת ביי בינתיים

שבת שלום

שבת נהדרת לכולם יקרים ויקרות צריך להכין את מאכלי השבת (לא מדליקה אש בשבת אז מכינה הכל מראש} אבל מתעצלת להכין משהו מיוחד רק עבורי אז סלט ירקות ומשהו קטן לייד זה לעניין , לאכול קל זה כייף אפילו שזה שבת מאחלת לכם שבת מלא באור ואהבה

שבת שלום ../images/Emo141.gif../images/Emo213.gif

שבת קסומה לכולם , וחן לזרום חופשי תהני ..

שבת שלום אהובי

הערב ירד , וליל שבת בפתח , ןאלך קוראת מעומק ליבי כל כך ריק בלעדיך, אהובי - נרות השבת כבר כבו והנר שלח יתום מהבהב, לא מנחם, ואותך רוצה כל כך, ועליך כל כך כועסת, ותרת על החיים - ואותי השארת בודדה כל כך , עיפת מהחיים - ולא נתת לי להושיט יד, סרבת לכל עזרה, נטשת.. כועסת ......

../images/Emo24.gif

בטוחה שהוא שם למעלה שולח לך ים של אהבה והיה רוצה שתחיי בשלום עם עצמך ותתקדמי אל האושר שלך שוב שלא תשארי לבד אלא בחיק אהבה חדשה עוטפת ותומכת שהרי תפקידך ויעודך על פני האדמה הזו טרם הסתיים ועלייך להמשיך את התסריט שנכתב עבורך

לנסכתי ../images/Emo140.gif

כל כך צודקת ,חיי מחולקים לחלקים הראשון עד שהכרתי את אישי בגיל 15, השני כשהכרתי אותו 31 שנה הינו זוג מתוכם 28 שנות נשואים ,והפרק החדש שאני מתחילה בלעדיו ..מקווה שנסיון החיים יאפשר לי לבנות פרק לתפארת ,שגם הוא שם למעלה יתגאה בי .

../images/Emo140.gif

כמי שגדלה והתבגרה לצידו כמי שחלקה את חייו עמו כל כך הרבה שנים לא מאמינה שאת יכולה לשנות הרבה באופייך ובנוהגי חייך לכן מאמינה שאהבה כזו חזקה תמשיך להתקיים בתוכך אבל תאפשר לאהבה נוספת לגדול בתוכך

למעלה