שבת שלום

חברה יקרה שלי היגיעה לגיל שישים

אשמח להקריא לה משהו על גיל 60 לא מומחה גדול בכתיבה האם יש לכם איזה שיר, מאמר או משהו לגיל היפה הזה ? תודה

עמליה3

New member
שבת שלום

שולחת לכם משלוח פרחים לשבת(הפעם עם שרת חדש-עיקבו אחר ההוראות) היום אנחנו חוגגים יום הולדת לנכדתי בת השנתים.לאופנת הצעירים חוגגים בפארק. מקווה שמזג האויר לא יעיק עלינו.

מלכה 5

New member
בוקר טוב חברות, עמליה המצגת

והשיר מקסימים. השיר החזיר אותי 45 שנה אחורה.... תודה.

בוקר טוב ושבת שלום גם ממני.../images/Emo140.gif

מסכימה עם מלכה, כששמעתי את השירים מפי מרינו מריני, מייד עלתה "סן-רמו" לפני. זוכרים? זה היה לפני תקופה האירוויזיון. זה היה כמעט הבידור היחידי באותם ימים בטלויזיה. וציורי הפרחים - נהדרים. אה...... נוסטלגיה. אז שיהיהו לנו רק ימים טובים , זכרונות יפים. ובריאות. כל היתר לא ממש חשוב.

נזכרתי ששכחתי.- מצחיק ....לא ?../images/Emo140.gif

אני מתכוונת שהמשפט שאמרתי מצחיק. לפני כמה ימים ראיתי פה את דוביק1, ונזכרתי שהיה פעפ מבאי הפורום שלנו, ואחר כך נעלם משום מה ללא עקבות, והנה לפני כמה ימים אני רואה אותו שוב. אז הוא לא ממש דמות חדשה, אבל בכל אופו מגיע לו - ברוך הבא. אז זהו. נזכרתי ששכחתי לברך אותו. דוביק, בקדנציה הזו מקווים לראות אותך פה לעיתים קרובות,

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום ומבורך לנו וכולנו ../images/Emo197.gif

שבת שלום לכולם.
בוקר טוב לחבריי הנפלאים, גם לאלה במיטות וגם ל אלה הנמצאים בחדרי חדרים ויגיחו אחר כך. נהניתי מהמצגת עמליה ולו רק בזכות השיר שלא שמעתי כבר יובל שנים. המון
לנכדתך ליום ההולדת
אני שולחת לה ליצן ומאחלת, שתגדל ותצמח בחוכמה וידע ותעבור אף אותך כי כידוע וכבר כתוב: תלמוד בבלי מסכת סנהדרין דף קה עמוד ב בכל אדם מתקנא , חוץ מבנו ותלמידו, כלומר, אנו מפרגנים עם כל הלב לצאצאנו ולתלמידנו. לרוקסן שהאירה את עינינו אתמול במילים חכמות – תודה. דוביק, גם אני מצטרפת לדבריה של רוקסן ומברכת אותך בברכת ברוך הבא. אני רוצה לברך בהמון בריאות
את חבריי הפורום. אמר לי פעם ידיד מבוגר יותר "שאזכה לנגב את הטוסיק שלי בעצמי" שאלתי אותו אם הוא בסדר והוא השיב לי "חשבי רק איך כל האיברים בגוף צריכים להשתתף בפעולה פשוטה זו, אז אני מאחל לעצמי שכל האיברים אכן יפעלו" אני רק נזכרתי. גם אני מאחלת לנו שכל איבר ואיבר יפעל אצלנו במרבו במיטבו ושנזכה לומר "אשר יצר את האדם בחוכמה" אמיתי ביחסי אנוש אני מביאה פתגם "אין מפארים את דבר האמת, אלא את שיקול הדעת שבאמירתה." זאת אומרת לא תמיד האמת במקום, צריך לשקול מתי לומר את דבר האמת שרוצים לומר, ואז מקבל האומר אותה שבחים. ואני מאחלת לנו שנדע לומר את הדבר המתאים במקום המתאים. על זה לא מגיעה טפיחת שכם???. לדעתי אפילו יותר.

נורית44

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

ושבת שלום לכולם שבת כייפית מהנה ושקטה עמליה יופי של מצגת וגם השיר מקסים - אהבתי שפע ברכות ואיחולים ליום ההולדת של נכדתך
נורית

עמליה, כל כך התפעלתי מהמצגת

שהבאת ומהשיר המקסים ששכחתי לברך אותך ליום ההולדת של נכדתך. גם ברכתי כמו זו של נורית, מכילה שפע ברכות ואיחולים, שנשמע רק דברים טובים. אמן.

חיניה

New member
שבת שלום לכולם.עמליה ברכות ליום

ההולדת של הנכדה. נכדים הם ברכה.לכל הסבים המחפשים מה לעשות עם הנכדים:הרי היה לי שבוע "טירונות" אז ככה:1.ביקור במכון ויצמן הכולל סיור מודרך בבית הנשיא.מומלץ. גם בן ה 6 עמד בזה בענין. 2. ביקור בגן המדע במכון ויצמן.מאד מענין ומאד אהוב על הילדים. יש הסברים במקום ואחכ חפשי כולל הפעלות כמו בלונים ממי סבון, יצירת קלסתרונים במחשב וחיפוש גנב העוגיות. הילדים נהנו מאד. יש להזמין מראש. מחיר 30 שח לילד וגימלאי כולל את שני האתרים 3.ביקור בתחנת הכוח "אורות רבין" בחדרה.סיור מודרך כולל הסברים כולל נסיעה באוטובוס לאורך המסוף בים.בסוף מתנות של חוברות מאת "שקע ותקע" יש להזמין מראש.המחיר:חינם. מומלץ. 4.ביקור ב"מגדל הזמן בקיסריה.עבודה בעינים. לא מומלץ. סחטנות של כסף. קודם כל משלמים על עצם הכניסה לאתר גם אם אין לך שום ענין לבקר.היה יום חם ולא היתה לי כל כוונה לגרור ילדים בין האבנים אפילו לא בשביל האמפי.חוץ ממחיר הכניסה (שמשתנה בהתאם למבצעים)משלמים כ 30 שח לראש עבור "מגדל הזמן" שזה בעיקר סרטים.יש חדר בו הילד מפעיל מחשב ומעלה דמויות הסטוריות להן הוא מציג שאלות (במחשב)והדמות עונה.אחכ יש פינת הפעלה (בתשלום נוסף)בו מציירים על משהו דמוי סדיני המרפאות ויוצרים "טוניקה". הילדים די נהנו אבל זה לא היה שווה לדעתי את הנסיעה. מזל שהיינו ממילא בחדרה. 5.(שכחתי לציין) מכון איילון ליד רחובות. כניסה:13 שח לאדם. מחייב הזמנה מראש.למי שלא זוכר/יודע סליק ליצור תחמושת בימי הבריטים. כולל הדרכה. הילדים נהנו מאד 6.ואחרון מה שעשיתי מבלי לחשוב: המימדיון. אללה יסתור. כל העולם אשתו ובניו נכדיו וניניו בערב סגור של הסתדרות המורים. מי שאוהב סוג זה של בילוי-יבושם לו.הילדים בכל אופן נהנו. אז בילוי נעים לכם. לי היה שבוע מאד מעייף אבל בהחלט כיף.

מלכה 5

New member
../images/Emo65.gifעמליה, יום הולדת שמח

לנכדה הקטנה שלך, תהנו ביחד ביום של כיף וכל השנה.

נעמה53

New member
שבת שלום

שבת שלום לכולם! בוודאי שמתם לב כמוני כי המילה שלום היא הברכה הנפוצה ביותר בעברית. היא מבטאת את השאיפה העמוקה לשלום שאיננה רק שלנו אלא של כל אדם נורמלי שאיננו פאנאט קיצוני או סרידיסט. אלא שבמאה שלנו השלום מאויים,ולנו, האנשים הפשוטים,לא נותר אלא ליצור אותו בתחום הצר שלנו ולהתפלל שאם כולם ינהגו כמונו הוא ישלוט,ולא החרב.

erika6

New member
צהרים טובים לכולם

עמליה יום הולדת שמח לנכדה כולם הלכו לישון לשנת היופי אז בואו נראה

יום הולדת שמח../images/Emo49.gif

צהרים טובים! עמליה, כמו קודמותי גם בי פגעה הנוסטלגיה. יופי של פרחים יופי של דרך בחרת עכשיו להעביר לנו מצגות (חבלי לידה קצרים ) יום הולדת שמח לנכדתך ושיהיו לכולנו רק שמחות.

רונה 2346

New member
מעבירה למיקום הנכון את שכתבתי בבוקר

ליצחק תודה על ההתמדה בהבאת פרשת השבוע מעניין מעשיר ואקטואלי לעמליה ומשפחתה תהנו ותרוו נחת מהילדים והנכדים תודה על המצגות המעניינות והמרגשות לפסיפלורה ברכות לבת המצוה של נכדתך תעשי חיים בגולן תבלי ותהני מהביקור חודש אלול - מה דעתכם על נסיעה לירושלים לביקור ותפילה בכותל, ביקור במנהרות הכותל וסיום ארוחה במסעדה באבו גוש. רונה

רונה 2346

New member
זאת ההודעה השניה

הוי איזה פשלה עשיתי סליחה מכולם - בפורום 60+ כתבתי - מה דעתכם לנסיעה לירושלים מבלי שראיתי את הצעתה של אריקה על פגישה בשפת הים ואני מתנצלת על כך. על הפגישה בשפת הים (שהצעתי בעבר) ראיתי שאין הענות ולכן הצעתי באה לכיוון ירושלים להזכירכם חודש אלול ואני כל שנה נוסעת לכותל ורציתי לשתף אתכם בחוויה. אני כמובן משאירה לכם את האופציות פתוחות לפניכם. מאוד רוצה שניפגש לקראת השנה החדשה ולאחל אישית לכל אחד מכם שנה טובה. רונה

erika6

New member
../images/Emo218.gif חר צהרים טובים לכולם

מצגת נחמדה עבור הנכדים והנכדות מעולמו של דיסני

נורית44

New member
הבדל בין חבר רגיל לחבר אמיתי../images/Emo20.gif

מהו באמת ההבדל בין חבר רגיל לחבר אמתי חבר רגיל כשהוא בא לבקר מתנהג כאורח חבר אמיתי ,כשהוא בא לבקר פותח לבד את המקרר ולוקח מה שירצה. חבר רגיל אף פעם לא יראה אותך בוכה. חבר אמיתי ,כתפיו ספוגות בדמעות שלך. חבר רגיל מביא בקבוק יין למסיבה שלך חבר אמיתי יגיע לפני כולם לעזור לארגן וישאר אחרי כולם לעזור לסדר. חבר רגיל יתרגז אם התקשרת אחרי שכבר הלך לישון חבר אמיתי ישאל למה לקח לך כלכך הרבה זמן להתקשר. חבר רגיל מעונין לדבר איתך כדי לשמוע על הביות שלך חבר אמיתי רוצה לעזור לך עם הבעיות שלך. חבר רגיל חושב שהחברות הסתיימה כי יש לכם ויכוח חבר אמיתי יתקשר אליך אחרי שרבתם. חבר רגיל מצפה שתמיד תיהיה שם בגללו חבר אמיתי רוצה שתדע שהוא תמיד שם בשבילך חבר רגיל מקבל את המכתב הזה במייל ואחר כך מוחק אותו חבר אמיתי מעביר אותו הלאה וגם שולח לך אותו חזרה שבוע טוב ומוצלח לכולם נורית

למעלה