שבת שלום ומבורך לנו וכולנו ../images/Emo197.gif
שבת שלום לכולם.
בוקר טוב לחבריי הנפלאים, גם לאלה במיטות וגם ל אלה הנמצאים בחדרי חדרים ויגיחו אחר כך. נהניתי מהמצגת עמליה ולו רק בזכות השיר שלא שמעתי כבר יובל שנים. המון
לנכדתך ליום ההולדת
אני שולחת לה ליצן ומאחלת, שתגדל ותצמח בחוכמה וידע ותעבור אף אותך כי כידוע וכבר כתוב: תלמוד בבלי מסכת סנהדרין דף קה עמוד ב
בכל אדם מתקנא , חוץ מבנו ותלמידו, כלומר, אנו מפרגנים עם כל הלב לצאצאנו ולתלמידנו. לרוקסן שהאירה את עינינו אתמול במילים חכמות – תודה. דוביק, גם אני מצטרפת לדבריה של רוקסן ומברכת אותך בברכת ברוך הבא. אני רוצה לברך בהמון בריאות
את חבריי הפורום. אמר לי פעם ידיד מבוגר יותר "שאזכה לנגב את הטוסיק שלי בעצמי" שאלתי אותו אם הוא בסדר והוא השיב לי "חשבי רק איך כל האיברים בגוף צריכים להשתתף בפעולה פשוטה זו, אז אני מאחל לעצמי שכל האיברים אכן יפעלו" אני רק נזכרתי. גם אני מאחלת לנו שכל איבר ואיבר יפעל אצלנו במרבו במיטבו ושנזכה לומר "אשר יצר את האדם בחוכמה" אמיתי ביחסי אנוש אני מביאה פתגם
"אין מפארים את דבר האמת, אלא את שיקול הדעת שבאמירתה." זאת אומרת לא תמיד האמת במקום, צריך לשקול מתי לומר את דבר האמת שרוצים לומר, ואז מקבל האומר אותה שבחים. ואני מאחלת לנו שנדע לומר את הדבר המתאים במקום המתאים. על זה לא מגיעה טפיחת שכם???. לדעתי אפילו יותר.