שבת שלום

עמליה3

New member
שבת שלום

המתח באויר ,לא יכולתי לעצום עין,המטוסים עוברים מעלינו -מעל רצועת החוף אך מרעישים לנו . לכל מטוס מרעיש אני מתפללת שיחזור בשלום לבסיסו. בכל זאת נדמה לי שרואים אור בקצה המנהרה. הלוואי. שולחת לכם מצגת מפריחות ביערות הארץ קודם למלחמה.

מלכה 5

New member
שבת שלום חברות, עמליה תודה על המצגת

היפה. כל היופי והטבע, טעם החיים.

erika6

New member
בוקר טוב לעמליה ומלכה

ולכל המצטרפים. נתפלל כולנו שהחיילים הלוחמים יחזרו הביתה בשלום נתפלל לסוף המלחמה, נצא מחוזקים בבגרות ובהבנה והגיבוש החברתי בעם ימשך לעד עם סובלנות אחד לשני. שכל תושבי הצפון יחזרו הביתה לשקם את ביתם ויוכלו לנהל חייהם בשקט ושלווה ושנחזור לשיגרת חיינו. אני מקווה שהממשלה תעזור להם ככל הנדרש ושלא תהיה להם מלחמה נוספת, לקבל את המגיע להם. בלי כל ספק שהשיקום יקח להם לא מעט זמן. ואל נשכח את הדרום בכל המלחמה הזאת שלאחרונה לא מדווחים לנו מה קורה שם.

erika6

New member
בואו נחייך קצת עם מיסטר בין

אולי יפזר מספר דקות את המתח והחרדות

נורית44

New member
שבת שלום../images/Emo140.gif

עמליה מלכה אריקה ולמצטרפים שבת שקטה ונעימה לכולם השבת החלה אצלי מוקדם בבוקר בטיול עם הכלבה, אך לצערי במהלך הטיול מעדתי ונפלתי ונחבלתי בברך. למזלי מלבד מכה חזקה אין נזק גדול. כמובן שיש כאבים אך ודאי יחלפו במהרה ואחזור לעצמי מהר כמה שיותר נורית
מצרפת מאגר סרטונים מצחיקים להנאתכם

erika6

New member
נורית תודה על האתר הוא מקסים

אני מקווה שהכאבים יעברו לךבמהרה, אולי כדאי לשים קומפרסים קרים במקום הכואב

נורית44

New member
תודה אריקה../images/Emo23.gif

לצערי לא הצלחתי להעלות את האתר של עיצובי גנים מנסה שוב מקוה שהפעם זה יצליח המשך שבת שקטוה ורגועה לכולם נורית

בוקר טוב כולם ../images/Emo24.gif

לגבי המצב - משהו שכל אחד יכול לעשות ולדעתי חשוב לעשותו; אינני יכולה להילחם בחזית ולכן אני מנהלת את 'המלחמה' שלי באינטרנט! אני בכוונה תחילה מתווכחת לטובת ישראל, עם כל מיני יצורים שפונים אלי ומדברים נגד ישראל
! נתקלתי כבר בכמה אנטישמים או ערבים וכאן אני מביסה אותם עד שאין להם מה לענות לי! זו גם הסברה עבור מי שפשוט אינו יודע את העובדות. אגב, קיבלתי במייל דפי הסבר לעמדתנו שמאד עזרו לי עם עובדות שלא ידעתי או שידעתי ושכחתי, תודה למי ששלח לי! זהו וכעת אני יוצאת מהבית. המצ"ב הוא משאלת לב כמובן

חיניה

New member
שבוע טוב לכולם.עמליה תודה על המידע.

נתראה מחר.ושיהיה שבוע טוב באמת

עמליה3

New member
רוחות מלחמה

באויר נושבות רוחות המלחמה למרות שמדברים על הפסקת אש. ואנחנו נוהגים כאילו כלום, בערב אנחנו הולכים לשמוע את גידי גוב ויהודית רביץ. מצרפת מצגת חיזבלה וישראל

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לפורום המקסים ../images/Emo28.gif ../images/Emo23.gif

תודה לכל אלה שכתבו היום ולאלה שהכניסו חומר. היה כל כך מענג לקרוא ולראות, גם את הקשה מביניהם. נכון אנו במלחמה, אי אפשר לשכוח זאת אפילו לרגע, יחד עם זאת מה נותר לעורף לעשות בנוסף להתנדבות? אני כל הזמן סבורה שתפקיד העורף להמשיך לחיות את חייו, אין שום תועלת בעצירת השיגרה או בכניסה לעצב או לדיכאון. אני שמחה שמחר ניפגש כולנו שוב לראות האת הציורים הנפלאים של עמליה. עמליה הבאת כאן כמה ציורים משלך אני ואנו לא יכולנו שלא להתעפל מהם. מחכה למחר בקוצר רוח. שתהיה לנו שבת שלום ושבוע טוב.

רונה 2346

New member
שבוע טוב נקווה לטוב ולסוף המלחמה

ליהודי אחד מתו תרנגולות בלול... הלך אל הרב, שילם בעד העיצה והלה השיא לו להשאיר אור דלוק כל הלילה. בבוקר מתו כמה תרנגולות והיהודי אץ רץ לרב,שילם שוב והתבשר שעליו לחמם יותר את הלול. בבוקר, מתו עוד כמה והיהודי שוב אצל הרב, משלם ומקבל עוד עיצה. אחרי כמה ימים כשהתרנגולות המשיכו להתפגר התרגז היהודי, רץ לרב והתלונן לפניו שכלום לא עזר. ענה לו הרב:- "תרנגולות, נשארו לך? כי לי יש עוד הרבה עיצות..." באידיש זה נשמע עסיסי יותר... ולי יש הרבה עיצות... שבוע טוב

ביקור בתערוכה../images/Emo82.gif

ערב טוב ושבוע מבורך איזה תפוז מעצבן!!!!!!!!!! כתבתי הודעה וכששלחתי מחקו לי. אז אני חוזרת על מה שכתבתי, ביום שני הקרוב 14/08/06 ימלאו 50 שנות נישאין שלי עם בן-זוגי. כנראה שנצא רק שנינו לאיזשהו בילוי סולידי, עקב קשיים פיזיים בתפקוד שלו. נכדתי ובן זוגה נוסעים בדיוק ביום הזה לירח-דבש ומחר אין לי מושג באיזה שלב של היום או הערב הם יבואו אלינו להגיד שלום ולהתראות וישאירו אצלינו את תותי הכלבה הנסיכה, אי לכך אני לא יודעת אם אוכל להצטרף למפגש. אני מאחלת לכולכם שיהיה ערב מקסים ולך עמליה

למעלה