שבת שלום..

שבת שלום..

אני לא פה השבת, אני נוסעת לסבתא, פר"ח. (נועה!!!!! כדאי לך להכנס עכשיו לאייסי ולראות את ההודעה שהשארתי לך..
) בע"ה במוצ"ש אני חוזרת הבייתה.. שתהיה לכולנו שבת שקטה!!! אוהבת את כולכם.

אני נוסעת לעזור לילדים מהצפון בכפר-

הרא"ה נ(לא הייתי באייסי......אבל אני אתקשר אליך נשמה ונקבע בע"ה!) *+*שבת-שלום*+*

שבת מ-ע-ו-ל-ה ושקטה בע"ה!

עדיין אין לי מושג מה אני עושה בשבת אבל כנראה ששבת שקטה בבית ואצל סבא וסבתא,אחרי 3 שבתות שהיו עמוסות משהו...צריך גם שקט לפעמים :] בקיצור שתהיה לכם שבת מדהימממממממה! אמן.

שבת של שלום ושקט../images/Emo70.gif

השבת תהיה כרגיל חוץ מפעולת ערב שבת במדרחוב של כל סניפי פתח תקווה... ובמוצ"ש- מלווה מלכה ווקאלי באולפנת רעות ששם נמצאים עשרות משפחות מישובי הצפון

הכלטובה

New member
שבת שלום!!

אחרי שבוע ברמת גן חזרתי הביתה...לאעקות ולקטיושות..אבל יהיה טוב!! אז שבת בבית...שתיהיה שבת שקטה בעז"ד

NaaMuna

New member
שבת של שאלום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

רק בשורות טובות

אני רוצה לשתף אתכם במה שעברתי עכשיו

בס"ד היום בבוקר יצאתי מעפולה חזרה הביתה לקרית שמונה כדי להביא ציוד להורים שלי בעפולה. כשהגעתי לקרית שמונה הכל היה שקט... עיר רפאים רצינית... עוד היה אפשר להסתובב, הלכתי לבית של סבא וסבתא שלי והשקתי שם את הצמחים שלא קיבלו מים מזה שבועיים.... אחרי שחזרתי הביתה שב הכרוז העירוני להודיע על כניסה למקלטים ואז התחילה המהומה. תותחי צה"ל המוצבים בתוך קרית שמונה התחילו להפציץ ולירות לתוך לבנון אש כבדה... וחיזבאללה מצידם לא פראיירים, השיבו מטח של קטיושות שתפס אותי בדיוק בדרך לרכב... פחד כבד עטף אותי אבל המשכנו הלאה לרכב... תוך כדי שנופלים טילים ותוך ירי מסיבי של תותחים שלנו לכיוון לבנון... הלכתי לדוד שלי הביתה (עדיין בקרית שמונה) פרצו למסכן הביתה ורוקנו לו המון כסף מסכן... כל הגנבים האלו שמנצלים את המצב שתושבים לא בבתים שלהם ופורצים אליהם-יימח שמם. בקיצור ראיתי שגם אצלו המצב בסדר והוא יכול להסתדר... ביציאתי שנית החוצה שוב פעם החלו גם התותחים וגם הטילים להרעיש ולטלטל את קרית שמונה... ביציאתי מהעיר (על 150 קמ"ש) לא יכולתי להתעלם מן ההרים השרופים והמפוייחים ומכל הירוק היפה ההוא שהפך לשחור מחריד.... כשהגעתי חזרה לעפולה גם פה החלה האזעקה ונשמעו נפילות בפרברי העיר- ביננו נראה לי שנסראללה מחפש אותי ספציפית... חוויה נורא מפחידה עברתי היום אך אני מרגיש עכשיו נפלא וטוב שהתגברתי על כל הפחדים הללו והכי חשוב שכולם בריאים ושלמים ב"ה... זהו, אני עכשיו שומע שהרגו אחד הבכירים בחיזבאללה ושדובר החיזבאללה מבקש הפסקת אש, אם זה נכון אזיי הקרבות אמורים בע"ה להסתיים בקרוב ואני אחזור לביתי שלי שמח ומאושר... שבת שלום לכולם... והכי חשוב חזק ונתחזק בעד עמנו ובעד ערי אלוקינו, הלא צויתיך חזק ואמץ אל תערוץ ואל תחת כי עמך ה' אלוקיך בכל אשר תלך

never afraid

New member
באמת מפחיד..

גם חברות שלי ואני רצינו ללכת לעודד תושבים בצפון (אומנם לא משפחה, אבל סתם אנשים מסכנים שנתקעו במקלטים..). אבל החבר'ה מהאירגונים שמוציאים אנשים לעודד בצפון לא מוציא אנשים מתחת לגיל 18!! גזז.... זה עיצבן אותנו... כמעט שום דבר לא נותנים לנו לעשות... חיפשנו מלא התנדבויות, וכמעט כלום לא נותנים לנו לעשות. מעצבן. מה זה משנה שאנחנו קצת קטנות...?

תהני, נוית../images/Emo13.gif

ו-ששם יהיה שקט ובטוח. שבת שלום לכולם!! שבת שבה שני סוגי העולמות יתאחדו...

למעלה