שבת שלום

michelle2113

New member
שבת שלום

מצאתי דבר אחד חיובי שנוצר מהמצב בינתיים- אתמול הלכתי עם אחי לאכול א.ערב יום שישי אצל חברים של המשפחה שגם נשארו בקיבוץ. היה נחמד מאוד. הבנתי שאני ההיסטרית היחידה באיזור. לא שזה הוריד לי ממנה אבל זה קצת עודד ותמך...בכל זאת ישנתי הלילה במקלט. בהתחלה אחי ביטל והחלטתי למרות הכל ללכת לבד. התארגנתי, לקחתי את הכלבה ונעלתי את הבית. עשיתי צעד, בדקנו שאין טילים מתעופפים באוויר ועשיתי עוד צעד. -נפילה- (או יציאה...חח) ברחתי חזרה למרפסת. מה עושים מה עושים? ללכת? לא ללכת? אני בכל מקרה מאחרת כבר...לא נעים...אבל זה כן שינוי אווירה ואני יודעת שזה יעשה לי טוב.. שוב נעלי את הדלת..שוב צעד..שוב נפילה..שוב מרפסת.. מתלבטת... זה קרה עוד חמש פעמים בערך ובסוף אמרתי לעצמי שזה כבר לא משנה...אם אני הולכת אני הולכת ואם לא אני מתקשרת ומבטלת. הלכתי. כשהגעתי הם לא הבינו למה אחי לא בא והתקשרו לדבר איתו. בסוף הוא כן הגיע. שעתיים באמת נחמדות היו...הם מסורתיים והיה נחמד ככה להתחבר רגע לאלוהים (שאני מתפללת אליו כבר יומיים ללא הועיל...) היום... בא לי לעשות משהו. להכין משהו לחיילים שלנו... לאן אני שולחת? לא שיש לי בעייה לנסוע להביא להם אישית (הם יותר מידי קרובים אליי עם הסוללות) אבל בכל פעם שאני יוצאת מהבית אני בורחת חזרה פנימה. אתם מכינים משהו? יש רעיונות? אני מרגישה צורך עז לכתוב משהו כזה מחזק...אבל אני כולי בחששות בעצמי...נראה לי גם להכין עוגיות... יש רעיונות? כתובות למשלוח? (בהנחה שלא בטוח שהדואר עובד באיזורי...)

סמדר בנ

New member
לא קל לחיות ככה

ללא ספק - עם הפחד הזה התמידי. שמחה בשבילך שהלכת לארוחה - קצת שינה לך את האווירה. בקשר לחיילים - לא ברור לי לאן אפשר לשלוח. לא הייתי ממליצה לך לנסוע שלא לצורך. ההנחיות אומרות שעליכם להישאר במקום מוגן, נכון?

little moon

New member
מישל, אני שמחה שיצאת קצת...

היית צריכה להתאורר ולהחליף קצת אוירה. לא ברור לאן אפשר לשלוח דברים, ניסו לברר בפורומים אחרים ולא ממש הצליחו... נסי להתקשר לאגודה למען החיל. (יש את המספר ב-144).

michelle2113

New member
אם הייתי מקשיבה להנחיות

הייתי נשארת במקלט או בחדר בטחון כל הזמן... חשבתי לנסוע למרכז לכמה ימים...

י רדן

New member
לדעתי טוב תעשי

במידה ותחליטי לנסוע קצת למרכז להיות במצב של רגיעה לפחות חיצונית בלי רעש האזעקות, הנפילות, והיציאות של סוללות הארטילריה באזורך.

michelle2113

New member
היי:)

אני יודעת. דיברתי עם המפקד שלי וסיפרתי לו והוא אמר לי שהוא יחזור אליי. אבל הוא לא חזר כבר שעתיים. הוא תמיד עושה את זה. הוא לא נחמד במיוחד. נראה מה יצא מזה.

שויו

New member
מישל,

1. במידה ותוכלי להגיע למרכז את ממש ממש מוזמנת להגיע אלינו. נשמח מאד ויש פה גם חבר'ה צעירים שישעשעו אותך קצת וגם תינוק... שלחי מסר. 2. חבילות - אנחנו מכינים חבילות דברים טובים, גרביים ומשהו קטן אישי עבודת יד. יש התארגנות איסוף בפורום אמנות שימושית כאן בתפוז. אבל נראה לי שאצלך תהיה בעיה לאסוף וכו'. גם העירייה אצלנו מארגנת משלוח. ועוגיות - זה הכי כיף לקבל כנראה.... אולי יש אצלכם איזה חייל/ת שבאו לחופשה ותשלחי איתו/ה.... שבוע טוב

חבילות

אנחנו שולחים ליחידה והיא מעלה זאת לצפון לחבר'ה. וחשוב לשלוח מזון. (דברים משביעים).אני שלחתי עוגיות מסוגים שונים, טונה,אנרג'י, כריות, שתייה בקרטונים וכמובן חטיפים וממתקים נכון לשלשום הייתה בעייה בעניין.

טפת

New member
שויו את ראויה ל...

היי שויו מה שלומך? שאפו אני מורידה בפניך את הכובע. וחוץ מזה רציתי לומר לך ולכולנו שאת ראויה להדליק את המשואה בשנה הבאה בירושלים הבנויה. כל הכבוד לך - על גילוי אזרחות טובה.

למעלה