שלום כולם. הכל בגלל סתווניות והספור
שלום כולם חיבוק ונשיקה לכל אחד
לא רציתי, לא רציתי אבל אני מרגישה חשק לכתוב את הסיפור. ביום חורף גשום נוסע גבר בן כארבעים בדרך נמיר צפונה. ליד תחנת הרכבת הוא רואה בחורה מנופפת ידה לטרמפ. הגבר בחן את הבחורה ואת גזרתה והחליט לצרף אותה אליו. "איזה חום נעים במכונית" אמרה, "כן" השיב לה והסתכל על פניה הבובתיים. מתחת למעיל הפתוח נראה מחשוף החולצה העמוק שלא הסתיר הרבה, עד שלא יכול היה להימנע מלהסתכל בו מפעם לפעם. לאחר מספר משפטים נימוסיים ושיחה קלילה אמרה הבחורה "אני מבקשת שתתן לי אלף שקל" "על מה אלף שקל?" תמה האיש. "אל תתחכם" אמרה הבחורה אם לא תתן לי אלף שקל אני אצעק ואומר במשטרה שניסית לאנוס אותי. ברמזור שבו עמדו תוך כדי שיחה הפנה הגבר את המכונית לכוון שמאלה. וביצע סיבוב פרסה. לאן אתה נוסע שאלה בבהלה. "למשטרה אמר לה בשלוות נפש. הבחורה תפסה בחולצתה בעלת המחשוף והחלה לקרוע אותה "סע, סע למשטרה, נראה למי יאמינו" "תביני" אמר הגבר "במלחמת לבנון תפסתי פגיעה ישירה והלך לי כל העסק, בבקשה, ניסע למשטרה, יבדקו מה יש לי וישלחו אותך לנופש בנווה תרצה. הבחורה צעקה "הורד אותי, הורד אותי בן יונה" הוא אכן הוריד אותה שוב ביצע סיבוב פרסה לכוון ההפוך ונסע להרצליה. בפתח הדלת שנפתחה לשמע צלצולו חיבק ונשק לאהובתו בלהט ואמר: "אל תשאלי איך עבדתי על זונה אחת..."
שלום כולם חיבוק ונשיקה לכל אחד