שבת שלום

yaely2

New member
מנהל
שלום כולם. הכל בגלל סתווניות והספור

שלום כולם חיבוק ונשיקה לכל אחד
לא רציתי, לא רציתי אבל אני מרגישה חשק לכתוב את הסיפור. ביום חורף גשום נוסע גבר בן כארבעים בדרך נמיר צפונה. ליד תחנת הרכבת הוא רואה בחורה מנופפת ידה לטרמפ. הגבר בחן את הבחורה ואת גזרתה והחליט לצרף אותה אליו. "איזה חום נעים במכונית" אמרה, "כן" השיב לה והסתכל על פניה הבובתיים. מתחת למעיל הפתוח נראה מחשוף החולצה העמוק שלא הסתיר הרבה, עד שלא יכול היה להימנע מלהסתכל בו מפעם לפעם. לאחר מספר משפטים נימוסיים ושיחה קלילה אמרה הבחורה "אני מבקשת שתתן לי אלף שקל" "על מה אלף שקל?" תמה האיש. "אל תתחכם" אמרה הבחורה אם לא תתן לי אלף שקל אני אצעק ואומר במשטרה שניסית לאנוס אותי. ברמזור שבו עמדו תוך כדי שיחה הפנה הגבר את המכונית לכוון שמאלה. וביצע סיבוב פרסה. לאן אתה נוסע שאלה בבהלה. "למשטרה אמר לה בשלוות נפש. הבחורה תפסה בחולצתה בעלת המחשוף והחלה לקרוע אותה "סע, סע למשטרה, נראה למי יאמינו" "תביני" אמר הגבר "במלחמת לבנון תפסתי פגיעה ישירה והלך לי כל העסק, בבקשה, ניסע למשטרה, יבדקו מה יש לי וישלחו אותך לנופש בנווה תרצה. הבחורה צעקה "הורד אותי, הורד אותי בן יונה" הוא אכן הוריד אותה שוב ביצע סיבוב פרסה לכוון ההפוך ונסע להרצליה. בפתח הדלת שנפתחה לשמע צלצולו חיבק ונשק לאהובתו בלהט ואמר: "אל תשאלי איך עבדתי על זונה אחת..."

בדיחה לשבת

שבת שלום לכולם וכרגיל כל המחמאות הנלוות ובהמשך לסיפור של רוקסן על תשובה לשאלה מה שלומך? קחו בדיחה. אדם נכנס למסעדה, ניגשת המלצרית לקבל הזמנה, הוא שואל- מה יש לך? והיא עונה לו: יש לי רגל קרושה, כבד קצוץ, כתף צלויה , הוא מפסיק אותה ואומר: הצרות שלך לא מעניינות אותי אני רוצה לדעת איזה אוכל יש לך להציע לי!!!!!!!! ובעניני פרופסור מפוזר, גם אני מצאתי לא פעם את שקית הזבל בתוך עגלת הקניות במקומות שהביכו אותי למשל, בחנות הירקות ועוד. אני גם לא םעם מחפשת את נעלי הבית במקרר, המשקפיים- זה סיפור מהסרטים, לי יש 3 זוגות משקפיים, לבעלי 3 זוגות ואתמול שכחה בתי את המשקפיים שלה אצלנו. בעלי ואני התחלנו להעביר משקפיים ממקום למקום עד שהצלחתי להבין שיש לנו בבית זוג מיותר. יש לי עוד המון סיפורי כמו אלצהיימר אבל לא אספר כי לא בא לי להביך את עצמי. הרבה חיבוקים ונישוקים וגם אני הולכת עכשיו להכנס למיטה ולהרדם מול הטלוויזיה. יש סדרה מקסימה (בעיני) בערוץ A.X.N שנקראת רופאים ביי.

הפרופסור המפוזר

הנה אני בזמן אמת ממש פרופסור מפוזר, הסדרה רופאים משודרת בערוץ B.B.C PRIME ולא כמו שכתבתי.

עמליה3

New member
../images/Emo104.gifהדגל שלי כחול ולבן

לקחתי את העצה שקיבלנו ותליתי דגלים ומה אגיד לכם, מיד מצב הרוח התרומם. איך מעש פשוט שכזה יכול לעשות פלאים. היום הבנות והנכדים השתלטו על הבית, אבל עכשיו התפזרו ושקט פה . קניתי לי שעון אורלוגין מעץ והוא מצלצל. בנותי לא אהבו את הרעיון והצלצול מזכיר להם את צילצול בית הספר. ...(אחת מהן מורה).האם נכון להתחשב ולהחליפו? לי הוא מזכיר את השעון בבית סבתי ואיך אני זוכרת אותו למרות שנפטרה בהיותי בת שלוש זה הזיכרון החזק שלי ממנה. בענין הפרופסור, היום חברתי בקאנטרי שכחה להביא חזיה ובאה עם חולצה שקופה, ובעלה לעומת זאת שכח את החגורה וכך הלכו הביתה כשהוא מחזיק ביד אחת את המכנסים שלא יפלו ואילו היא מצאנו מטפחת שתסתיר את שדיה , וכולנו צחקנו שמזל שהראש צמוד לגוף אחרת גם הוא היה נשכח באיזה מקום.

עמליה, האם את מתכוונת ברצינות בשאלת

השעון ? לרגע חשבתי שאת מתבדחת. אם כן, התשובה שלי היא חד משמעית, לא ב-א' רבתי. השעון הוא שלך, הבית הוא שלך, ולא משנה מה הוא הזכיר לך ובגלל מה קנית אותו, זוהי בחירתך, וכל מי שבא לביתך צריך לקבל זאת.

רונה 2346

New member
עמליה - עין אחת צוחקת עין אחת בוכה

יום קשה לתושבי הצפון קשה להיתנתק מהמראות והסיקור מהצפון עמליה מצגת יפה תודה שמרי על האורלוגין יום אחד תראי שהבחירה להשאירו נכונה אני בטוחה שבאחד הימים תציירי את אותו שעון שהיה בבית סבתך עם עוד אביזרים שבזכרון תודה לכולם על שרשרת "הפרופסור המפוזר" מתאים בימים מתוחים אלו להעלות חיוך על שפתינו. רונה

yaely2

New member
מנהל
הפרופסור המפוזר ../images/Emo57.gif

שבוע טוב ירח| הפרופסור המפוזר לא פסח גם עליי. באחד הימים לקחתי את שקית האשפה בדרך למכונית. הנעתי את המכונית ונזכרתי שלא צלצלתי לחברה למרות שהבטחתי. לפניי דרך ארוכה בנהיגה ולכן חיפשתי את הנייד כדי להתקשר. חיפשתי בתיק, אין נייד. במכונית גם לא, מאחר והייתי חייבת להתקשר והנייד בטח בבית ההיגיון מחייב, למרות שאני ממהרת מאוד לעלות הביתה. בבית, חיפוש יסודי וממושך מגלה לי שהנייד איננו. אפילו צלצלתי לנייד מהטלפון והוא לא השיב. אז נזכרתי שסגרתי את ה
סמוך לעזיבתי את הבית. אולי, חשבתי, אולי הוא נשאר לי ביד וזרקתי אותו יחד עם האשפה. בין רגע הייתי בין הפחים הגדולים
ופתחתי אותם אחד אחד. רצתי למעלה פתחתי את הדלת לרווחה וצלצלתי
לנייד שלי, רצתי במלוא כוחי לפחים כדי שאם יש צלצול אספיק לשמוע אותו ו..היה.
שלי צלצל ובכה צלצל וצעק שם מתוך הפח, ואני כופפתי את הפח גם אני התכופפתי ושלפתי את החמודי מתוך הפח. מזל שהפח היה נקי יחסית וחמודי לא התלכלך. הצמדתי אותו לחיקי והבטחתי לו שלא אעזוב אותו יותר

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif עמליה התגלגלתי מצחוק

עמליה שלום,
לא יכולה להפסיק לצחוק. כבר היה עדיף שתלך עם בגד ים הביתה. השעון לא הצחיק אותי, אני חושבת שרוקסן הביעה את דעתי.

שלום לכולם קפצתי לומר לכם שלום

אני במקלט עם הילדים אחרי שנפל שני בלוקים ממני אז רק לומר שלום חברים ולא לדאג אנו בסדר תודה לאל ביי מחר

חיניה

New member
שבוע טוב חברים

ראיתי עכשיו את התכנית "מועדון לילה" בערוץ 2 היתה גם חנה לסלו. למרות שאיני נמנית עם אוהבי הסגנון הוולגרי שלה היא אמרה משהו נכון שעד היום לא שמתי לב.לכל יודעי הרוסית והפולנית שבינינו השם נסראללה פרושו חירבנה (במובן של חירבנתי חירבנת.....וכו.) אז מה יש לחשוש ממישהו שהשם שלו הוא shitt ?שמו של אדם בעצם מרמז על אישיותו ואולי גם על עתידו....אז תחשבו על זה לשבוע טוב ובא לציון גואל.

למעלה