שבת שלום

עמליה3

New member
שבת שלום

מקווה שנעבור שבת קלה. ציפי שיהיה רק טוב ושמחה ונחת מהנכדה. לחתן נכדה זה מעמד מרגש. מצרפת לכם לשבת צילומי עיצים בפריחה בחולון. ושוב חוזרת ומזמינה לביתי את הצפוניים.(יש חדר פנוי אצלי)

עמליה3

New member
וזה גבעת הפילבוקס

כאן אני צועדת ל בוקר בשש בבוקר ורואה את הזריחה.

עמליה3

New member
ועכשיו

מאחר ואני מתפעלת מעיצים, זה ציור שלי= עץ הסקורה מפריחת הדובדבן שראיתי ביפן.

אנפה2

New member
בוקר טוב לכולם.

. ליבי איתכם שם בצפון, מאחלת לכם יום קל, עם המון אויר צח. שתוכלו להתקלח בשקט, לשבת על המרפסת או בגינה, ומה שיפול עליכם יהיה עלים של עץ, או מקסימום לשלשת של ציפורים. פתאום הדברים הקטנים של החיים, כמו מקלחת וארוחה באויר הצח נראים כמו עולם ומלואו. מחזירים אותנו לפרופורציות, מלמדים אותנו שוב ושוב שלא הכל מובן מאליו. ולך עמליה רוצה להגיד כך : תשוויצי תשוויצי יש לך על מה. את מציירת יפה , את מצלמת יפה. ותודה שאת מעבירה ומתחלקת איתנו.

רונה 2346

New member
שבת שלום ומבורך ל כ ו ל ם ../images/Emo42.gif

תודה עמליה אכן צילומי העצים בפריחתם בחולון באמת עוצרת נשימה ברחוב מקוה ישראל יש שורה של עצים אשר יש מישהו שדואג לגזמם בצורה מיוחדת אם תוכלי לצלם (לי אין מצלמה ואינני יודעת להעביר תמונה למחשב) שכולם יוכלו להנות כמו כן יש הרבה פסלים שפזורים בעיר כמעט בכל פינת רחוב ובמיוחד בגנים הציבוריים. אשמח להיות תלמידה שלך ולהצטרף לסיבוב של צילום בעיר. מזמן הצעתי טיול של יום בעיר חולון נשמור זאת לימים שקטים ורגועים ימים עם מזג אויר יותר נוח. נקוה ונייחל לשבוע טוב שקט רגוע שחיילינו יחזרו הביתה בשלום ואזרחי הצפון יחזרו איש איש לביתו ולנחלתו ולא שוכחים את תושבי הדרום בערים בישובים ובקיבוצים ליבנו איתכם חזקו ואמצו. מזל טוב לציפי ולבני משפחתה לנשואי נכדתה לפסיפלורה נחמד יהיה אם כל אחד/ת יספר על "הפרופסור המפוזר" האישי שקרה לו, אני בטוחה שזה יהיה המערכון המוצלח של השנה. רונה

sitvaniyot

New member
../images/Emo104.gifשבת שלום../images/Emo104.gif

אז מה חדש לנו הבוקר? בינתיים רגיעה לתושבי הצפון. אבל אסור להיכנס לשאננות. מטחים נוספים עוד יבואו. הלחצים המדיניים מתחילים, וקונדי תבוא לביקור ביום שני. האמריקאים לא ילחיצו אותנו, אבל מדינות אחרות כן. נקווה שנצליח למצוא את הזמן לגמור את המלחמה כמו שצריך ולא נצטרך להפסיקה לפני השגת יעדיה, כי אחרת חבל על כל קורבן ועל הסבל של תושבי הצפון. בינתיים קחו בדיחה המרחק בין הביצים למוח הצי האמריקני גילה שיש לו יותר מידי קצינים, והחליט להציע להם תוכנית לפרישה מוקדמת: 1,000 דולר על כל אינץ' בין שתי נקודות בגופו של הקצין, לפי בחירתו. הקצין הראשון ביקש שימדדו מקודקודו ועד כפות רגליו. הוא קיבל 72,000 דולר. הקצין השני, שהיה קצת יותר חכם, מתח את ידיו מעל ראשו וביקש שיחשבו בין קצוות אצבעותיו וכפות רגליו. הוא קיבל 96,000 דולר. השלישי, איש צי זקן שממילא אמור היה לפרוש לגמלאות, ביקש שימדדו מקצה הזין שלו עד הביצים. אנשי הפנסיה ניסו לשכנע אותו לבחור אחרת, כשהם נוקבים במספרים אותם קיבלו הקצינים האחרים, אבל הוא התעקש. אנשי הפנסיה הביאו רופא, על מנת שיבצע את המדידות. הרופא פנה אל הקצין: "תוריד את המכנסיים". הרופא התכופף אליו עם סרט המדידה, ולפתע הוא נרתע לאחור כשהוא צועק: "רגע, איפה הביצים שלך?!". "בוויטנאם", ענה לו הקצין. מוסר השכל: אם יש לך חשיבה נכונה גם אם אין לך ביצים... אתה יכול להיות אדם עשיר.

מלכה 5

New member
בוקר טוב, ביקשתם "פרופסור מפוזר" -

זוכרת היטב, כשעבדתי תמיד מיהרתי. בוקר אחד, ירדתי מהבית, עליתי לאוטובוס שהביאני לעבודה וכל זה עם שקית הזבל אותה התכוונתי לזרוק לפני נסיעתי לעבודה... בחבילה המיותרת הבחנתי רק כשהגעתי למשרד... לא נעים, לא נורא.

מלכה 5

New member
עמליה, אני מתפעלת מהציורים שלך. לא

מבדילה בין ציור לתמונה.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ליושבי ה../images/Emo82.gif בואו והצטרפו

שבת שלום לעמליה, אנפה רונה, סתווניות ומלכה
בוקר טוב לפורום ולאנשיו הנפלאים. לקום בבוקר ולהיווכח שמה שנכנס למיטה אתמול קם איתי בבוקר זו ברכה. לא חסר לי אבר, ולא כואב דבר.סיבה מצוינת לשמוח ולשיר
. אני מקווה שמאום לא יקרה לתושבי הצפון שנשארו בבתיהם, להיפך הם יהיו הראשונים לראות שהכול הסתיים בהצלחה ואנו שבים לשגרה. אתמול הייתי בין חברים ותיקים, הם טענו שאין טעם לצפוניים לבוא למרכז, כי גורלו של אדם נגזר. אני התנגדתי. מי גוזר גורלו של אדם? "אלוהים אמרו". איזה אלוהים? אמרו לי אלוהים שלנו. אמרתי: ביהדות שהיא התורה של אלוהים שלנו, גורלו של אדם איננו נגזר סופית, אדם יכול לשנות את גורלו. כתוב במשנה מסכת אבות פרק ג משנה טו "הכל צפוי והרשות נתונה ובטוב העולם נדון והכל לפי רוב המעשה:" כלומר הכל ידוע אם אתה הולך בדרך מסויימת באופן קבוע, אך הרשות נתונה בידך לשנות כוון ואז הכל משתנה. משתנה עם כוון לדון לטוב. אבחר בעוד דוגמה מן התורה. כתוב שם בדברים פרק ל (טו) "רְאֵה נָתַתּי לְפָנֶיךָ הַיּוֹם אֶת הַחַיּים וְאֶת הַטּוֹב וְאֶת הַמּוֶת וְאֶת הָרָע :" לו הייתה היהדות מאמינה שאכן הגורל הוא מוחלט ואין שינוי (כמו בטרגדיה יוונית) האם הייתה כותבת את אפשרות הברירה והבחירה בין הטוב לרע? עמליה את פשוט נכס. כל כך כיף איתך. גם מציירת נפלא, גם צלמת עשר וגם מנגנת (בהזדמנות תנגני לנו בפגישה?) לאנפה איחולים יפים. לרונה בוקר טוב, איחולים יפים סתווניות, בחיי צחקתי. הכרתי את הבדיחה היטב, אך ללא מוסר ההשכל שלה, אני חושבת שזו הנקודה הכי חזקה. ודווקא בגללה צחקתי הכי הרבה. מלכה, ממש צחקתי. ואסביר למה. הפסיכולוגים טוענים שאדם צוחק כשהשני מועד או עף לו הכובע, הוא צוחק כי זה קרה לשני ולא לו. גם אני צחקתי כי בתת ההכרה ידעתי שזה יכול היה לקרות גם לי.

שי1951

Member
שבת שלום לכל החברים ב../images/Emo82.gif

לחברים בפורום ובעיקר לחברינו שבצפון משהוא לשיפור ההרגשה - שקיבלתי במייל
הדבקתי כאן (בהמשך) את עיקרי המאמר ----------------------------------------------------------------------------------------- את המאמר המלא ניתן לראות בכתובת הבאה: http://www.mivzakon.co.il/News_Articles/17_07_2006/index.htm ----------------------------------------------------------------------------------------- לתושבי מדינת ישראל ובעיקר לתושבי הצפון ! שהחיים רעים, שהחיים קשים, ומרוב התלוננויות, שכחנו בעצם את דברים הטובים ו*הקטנים* שגורמים לנו לאושר! אז בשביל זה אנו כאן כדי שתפסיקו להתלונן ותראו את הדברים האלה: הדבר הראשון: הראשון שגורם לנו לחייך כל פעם שאנחנו קמים מהמיטה... זה.... אהבה: כשמאוהבים... הלב בעננים, הראש במרומים, זו הרגשה מדהימה, שמרגישים בלב, בנשמה..... הדבר השני: הראשון שגורם לנו לחייך כל פעם שאנחנו קמים מהמיטהלקום כל בוקר ולראות שכל החלקים בגוף שלך שלמים: הדבר השלישי: הראשון שגורם לנו לחייך כל פעם שאנחנוכשמישו מתקשר אליך ומספר לך כמה הוא אוהב אותך: הדבר הרביעי: כשמישו כל בוקר נותן לך נשיקה... סימן שהוא מעריך אותך: הדבר החמישי: לדעת שיש לך לפחות חבר אחד, שיתמוך בך- בטוב וגם ברע: הדבר השישי: לדעת שכמו שפרח פורח, ככה החיים פורחים: הדבר השביעי: להאמין, שלמעלה בשמים... יש לך מלאך ששומר עליך: ודבר אחרון לתושבי הצפון: רצינו שתדעו שכל המדינה מחזקת את ידכם ברגעים קשים אלה בזמן זה חשוב שנהייה כולנו מלוכדים. כאות הזדהות עם המצב וכאות הזדהות עמכם תושבי הצפון אנו קוראים לכל מי שמקבל את המייל הזה להציב את דגל מדינת ישראל על הרכבים , על הבתים ובכל מקום אפשרי כדי להראות לכולם שאנו חזקים ,ושאף אחד לא יוכל לשבור את חוסננו הלאומי שלכם באהבה פורטל מבזקון http://www.mivzakon.co.il

שי1951

Member
לחיי העם הזה ../images/Emo79.gif

לחיי העם הזה - החזיקו מעמד - לעם הזה כוחות חזקים מאד

תותי34

New member
ורק לחיי העם הזה.../images/Emo189.gif

העם הישראלי הוא עם כביר. ננצח כי אין לנו דרך אחרת.ונקוה שזה יגמר בקרוב מאוד .ואיש איש יחזור לביתו בשלום מספיק לכאוב את סיבלם של הורים אחים ומשפחה. שתהיה לנו שבת ושבועה רגועה.

עמליה3

New member
../images/Emo104.gifהדגל גאותנו

שמעתי בקול אנפה והנפתי דגלים בביתי ועל מכוניתי. תודה שי ותותי . נרים כוסית לחיי העם הזה. שמעתי היום שיחה עם ד"ר גיא בכור . והוא ענה לשאלת המראיינת האם נסארללה ניצח, גם היטלר ישב בבונקר בברלין כשהפסיד את המערכה וגם סאדם חוסיין הפסיד בעודו מתחבא בבונקר. מחבוא בבונקר הוא הפסד. אנחנו ננצח. אפילו מדינות ערב נגדו. היחידה שתומכת בו אירן גם לעצמה אין תמיכה במדינות ערב. ישראל חזקה עוד יותר עם פצצות חזק (בדרך אלינו).

erika6

New member
שבת שלום לחברים

פתחתי את המחשב זה עתה, כמה נחמד לראות שהחברים כאן חרוצים וכתבו ואני נהנת מכל אחד ואחת. אני חוששת שאם אתיחס לכל אחד בנפרד בטח אשכח לציין את כולם לכן אני מודה לכולכם על החומר הרב והמענין שהעברתם הבוקר. בקשר לפרופסור המפוזר של פסיפלורה - כמה צחקתי באותו רגע שהיא סיפרה וגם עכשיו הצלחת להצחיקני פסיפלורה. למשל אצלי , חיפוש המשקפים הפך להיות מחלה כרונית. אני נוהגת להרים את המשקפים על הראש ואני יודעת שהם שם, על הראש, אבל קורה שאני מניחה אותם על השולחן, אוטומטי אני מחפשת אותם על הראש, גם אם, זה עתה קמתי מהמיטה. אז ככה זה פיזור הדעת מביא לכל מיני קוריוזים מצחיקים

שבת שלום וצהרים טובים לפורום.../images/Emo140.gif

אריקה, וכולם, לגבי הודעת הוירוס של אריקה מאתמול ברצוני ליידע אתכם -אולי חלק מכם יודע, יש אתר שנקרא - "לא רלוונטי" - מנהל אותו מישהו בשם חנן, שם אפשר לברר על כל מיני מיילים שמקבלים אם כדאי/צריך להעבירם או לא.אני נעזרת בו לעיתים קרובות. זוהי כתובת האתר: http://info.org.il/irrelevant/ ובכל פעם שיש התלבטות לגבי איזה מכתב שרשרת או הודעה מפוקפקת מומלץ לבדוק באתר ולראות מה ההמלצה לגביו. במקרה הזה של הוירוס שאריקה העבירה לנו, חיפשתי שם ומצאתי שבפברואר 2006 זה התחיל להיות מופץ וההמלצה של האתר היתה לא להעביר. יש שם גם הסבר מפורט למה ואיך לזהות אם משהו כזה הוא אמיתי, או גימיק וכו" לגבי וירוס החיים היפים המלצת האתר היא - לא להעביר. ממליצה לשמור את האתר במועדפים לשימוש בכל עת שצריך

לא יודעת מאי]פה להתחיל

ממש כיף להיכנס ולראות כל כך הרבה משתתפים, מחזקים ומעודדים, זה פשוט מחמןם את הלב. עמליה, הצילומים שלך יפים, אבל הציור שלך של העץ פשוט יפהפה, הגדלתי אותו כדי לשים לב לפרטים הקטנים של מריחת הצבע, וזה פשוט נהדר. אהבתי. אנפה, כמה את צודקת, רק בזמנים קשים אנחנו יודעים להעריך את ה-"כאילו" דברים הקטנים שיש לנו בזמני רגיעה ביום יום. סיתווניות - הבדיחה שלך, חתיכת בדיחה.איש חכם היה הזקן הזה.גדול. פסיפלורה, אכןזה ממש סיפור על הפרופסור המפוזר, זה מאד אופייני לאנשים שנמצאים בפעילות אינטנסיבית, כשקראתי את הסיפור שלך נזכרתי שגם לי קורה לעיתים קרובות שאני מחפשת את משקפי השמש שלי, לא זוכרת איפה הנחתי אותם, והם כל הזמן על ראשי, אגב, הרגלתי את עצמי להניח אותם על ראשי מפני שבעבר, הנחתי אותם בכל מקום אפשרי ואף פעם לא זכרתי איפה מלכה, אבל הסיפור שלך עם שקית הזבל, נ ו טוב.... זה פשוט גאוני. שי - תודה על דברי העידוד והחיזוקים שאתה מביא לפורום. זהו, נלך קצת לעשות - "שלאף שטונדה" ואלי אחזור לראות אתכם בערב. להתראות חברים,ונצפה לטוב ביותר ולשקט בכל החזיתות,

משהו נחמד שקיבלתי באי-מייל

הולך ופוחת - מה שלומי ? אם תשאלוני לשלומי מתוך מחווה של נימוס הפרטים כבר אינם בגדר סוד כמוס. העצם מתפוררת העור מתדלדל החניכיים בנסיגה השיער מתדבלל העפעף צונח השדיים גם הסידן בורח עם כל המרקם הקרסול קורס הברך נשחקת הכתף קפואה עצם הירך נסדקת. החושים נחלשים הגב כבר כפוף עדשת העין עכורה ובאוזן צפוף רק הסוכר עולה, גם הגיל ולחץ הדם כל שבוע עושים לי - אלקטרו קרדיוגרם. הימים מסתבכים במבוכי השכחה, הגוף נכנע לכוח המשיכה אני מפסיקה כאן כעת, כי גם הכושר לאחוז בעט הולך ומתמעט... אבל – כאשר שואלים אותי לשלומי אני עונה בחיוך תמידי כמו כל האריות והלביאות שבעדר – תודה, ה- כ- ל בסדר ...!

למעלה