שבת שלום!

שבת שלום!

חברים וחברות.. מה המצב אתכם?? הכל טוב? האמת שאני מרגיש מאוד רע שלא כתבתי כבר המון זמן.. (ככה אני מזניח אתכם על ההתחלה????) אל תדאגו, בכל זאת, צריך להתרגל לכל העניין הזה עם הפורום. אבל אני מבטיח לכם שתתחילו לשמוע ממני כאן בפורום לעיתים יותר תכופות. אז מה חדש? אני מניח שאצל רובכם די הרבה.. סיימתם את שנת הלימודים. יש כאלה שעוברים בי"ס, או אפילו סיימו לימודים, והנה סוף סוף יצאתם לתקופה הכי משחררת בשנה.. בתור תלמיד מאוד אהבתי את סיום הלימודים. תמיד הייתה הרגשה של אי סדר ובלאגן בחודש האחרון של הלימודים והיה אפשר להרגיש את החופש, ואיך שהוא היה מגיע, הייתי מסתער על כל טיפת זמן.. טוב ת'אמת? אחרי שבוע-שבועיים הייתי משתעמם ומתחיל להתחרפן, לא יודע מה לעשות עם עצמי ורוצה להתחיל ללמוד.. אבל אתם יודעים מה. סיימתם ללמוד, אני בטוח שנמאס לכם לשמוע "לימודים" כל הזמן, אז אני אפסיק לכתוב על זה.. לבינתיים :) קראתי פה כמה מההודעות וראיתי שרשמתם על התוכנית של מיכל זוארץ. אז זה באמת לא היה שבוע שעבר, התוכנית תשודר היום, ואני מקווה לקרוא כאן תגובות אחרי שתצפו בהופעה מהתוכנית הערב.. אחרי הכל - אתם הקהל הכי חשוב, ואני מופיע בעיקר בשבילכם, ותמיד נחמד לשמוע תגובות! (תגובות חיוביות בעיקר..). קראתי כאן גם כמה שאתם קוראים לכולם להצביע כמה שיותר במצעדים, ומגיע לכם על זה המון. אתם לא יודעים כמה זה מרומם את מצב הרוח לקרוא הודעות כאלה, ולהבין שחשוב לכם. אז תמשיכו ככה.. אל תתיאשו! וכמובן, בקרוב מאוד ייצא הסינגל השני מתוך האלבום, עם קליפ עוד יותר מגניב מהקודם, את השיר אני בכלל מאוד אוהב ואני מקווה שגם אתם תאהבו.. אז יש למה לצפות. :) אני מבטיח לכתוב יותר.. ואתם תמשיכו לכתוב ולהציף את הפורום (אני קורא הכל). בהמון המון אהבה.. שלכם, דניאל.

ShIr LoVe RoNi

New member
דניאל../images/Emo99.gif

תודה רבה רבה שבאת לכתוב לנו
אנחנו עושים כל מה שאפשר בשביל להעלות אותך במצעדים ומצביעים בכל הזדמנות! אני כבר מחכה להיום בערב, לתכנית של מיכלP: אני
אותך
שיר

../images/Emo24.gifדניאל../images/Emo24.gif

תודה רבה שכתבת אצלנו וכמו ששיר כתבה אנחנו באמת עושים הכל כדי להעלות אותך במצעדים אתה באמת קורא את כל ההודעות פה? חחח זה המון עבודה מאוד ריגש אותי לראות שאתה קורא כאן את כל ההודעות היית מעולה בשישי עם מיכל אפילו הקלטתי היה סוףףףף והנה התגובות כבר הגיעו כפי שאתה רואה באמת אין לך מה להרגיש רע בזה שלא כתבת בפורום אתה בכלל לא אשם אין לך זמן כל הצבא ההופעות בלאגנים מי יודע אולי פעם נפגש?
חיחי מדברים על זה כבר אולי נארגן פעם אחת מפגש פורום ותבוא? טוב אני כבר אכתוב לך בהודעה פרטית מקווה שתקרא ותגיב עד לפה שבת שלום כולם אוהבת המוןןןן

אני יודעת מותק כנסי לפה ומהר

קודם כל זה בכוונה כדי שההודעה שלי תהיה למעלה ואפילו תקראי את ההודעה שלי ותראי שזה גם מגיב על ההודעה של זאת שרשמה למעלה אז אל תגידי לי את איך משרשרים תקראי את ההודעה שרשמתי על אומנות השרשור

אופסי..

קודם כל סליחה אם זה נשמע בצורה מגעילה זו ממש לא הכוונה אה וזאת את שרשמת למעלה חחחח אז קיצר הכוונה אליך וזה בכוונה ככה שכל מי שרואה את ההודעה הזאת ידע שאם זה קשור להודעות של דניאל (או סתם משו אחר חשוב) אז אני משרשרת לתגובות זה יותר בולט חיחי אני רוצה שדניאל יראה :>

ShIr LoVe RoNi

New member
מה?../images/Emo4.gif

למה את עושה את זה בכוונה? מה ההיגיון?פשוט תשרשרי טוב וזהו... ולמה לי לקרוא את ההודעה על אומנות השירשור?! אני יודעת לשרשר, לא כמוך...!! וסליחה אם זה נשמע תוקפני אל תעלבי

I מ י ר ב I

New member
שבת שלום!!!

אני לא משתתפת בפורום הזה. ראיתי את ההודעה שלך שנכנסתי במקרה ורציתי להגיד- כל הכבוד לך!!! כמעט ולא ראיתי אמנים שנכנסים ומתנצלים על זה שהם לא יכולים לכתוב פעמים תכופות... שיהיה בהצלחה עם הקליפ והדיסק החדש.ואני אראה היום מיכל זוארץ.

דניאל!! ../images/Emo24.gif

שבת שלום! תודה רבה רבה שנכנסת וכתבת לנו ואכפת לך מאתנו! עשית לי את היום! הייתי במצב די רע כשנכנסתי ועכשיו העלת חיוך על פני! אז רק על זה: ת-ו-ד-ה-!
שיהיה לך המוןןן בהצלחה בהמשך ואני כבר מחכה בקוצר רוח לסינגל! אוהבת, רויטל =]

../images/Emo85.gifדניאללל../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif

אוי, אני כ"כ שמחה שכתבת פה שוב
ת'אמת, כתבת פה לפני לא הרבה זמן, אז אל תדאג
אני מקווה לראות אותך היום ב"שישי עם מיכל", אני לא בטוחה שיצא לי כי אני הולכת
טוב, ננסה
סיימתי היום ת'לימודים ואני שמחה שאתה קורא פה, זה חשוב לי
באהבה
ירדן

0o0o loren o0o0

New member
דניאלללל../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

יאאא פעם ראשונה בזמן שאני בפורום שאתה כותבבב.. חח ובקשר ללימודים=אם אתה מדבר על זהה אז זה בסדר..סולחים לךך:) תודה שכתבת-ויאללה אוטוטו מיכל זוארץץ.. אוהבת תמיד, לורן

תסתכלי על עמוד 8

או 7 נראה לי דניאל כתב שם הודעה עד עכשיו הוא רשם 3 הודעות נראה לי

דניאלוש שבת שלום

תודה רבה שנכנסת לפורום לכתוב. זה עושה הרגשה מעולה שאכפת לך מאתנו. אש תמשיך, וכמה שיותר. חוץ מזה, יש לך חברה ?

דניאלווושש

כ"כ כייפפ לשמוע מימךך=] אחח כצמה שאת חמוודדד גם חמוד וגם חתיך|מסמיק| חחח קיצור..מחכה לסינגל השניי.. ובאמת שרציתי ליראות שישי עם מיכל אבל?לא הייתי בביית ולא הספקתי אז סההרווש החמוודד תישלח לחי ואני יכול לפחות להקשיב:p... לפחות משוווווו:) אוהבתותך קרינווש סנדלר[זזילברשטיין]:D

למעלה