שבת שלום

vered51

New member
שבת שלום

אהלן טוב, אתן יודעות שאין לי מחשב בבית, אז אני מקדימה כבר מהיום לומר שבת שלום אני מקווה שיהיה לנו סופ"ש נעים להתראות ורד

Darkmatter

New member
שבת שלום../images/Emo70.gif ../images/Emo177.gif

אני גם אגיד מעכשיו כי אני נוסעת לשבת לירושלים... שיהיה לכן סוף שבוע מדהיםםםם!
גם לך, ורד!

שבת שלום דארקי מתוקתי...

אני מקוה שתנצלי את הסופ"ש לנוח
, להנות
ולאגור מלא אנרגיות חיוביות וורודות
שולחת לך מלא

A GIFT OF LOVE

New member
יו איזה קטע

רק עכשיו אני רואה... איך היה?(התגעגעתי!) היכן היית? איזה באסה שהפעם אני לא הייתי בירושלים!

שבת שלום../images/Emo70.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לא הייתי פה כל השבוע... בעיה במסך...
והתגעגעתי אליכן!!!!!!!!!!!
שתהיה שבת שלום ומבורכת... שטופת שמש וים
שבת שקטה ורגועה... של צבירת כוחות לשבוע חדש וטוב

A GIFT OF LOVE

New member
הד החיים...

איש וילדו הקטן טיילו ביער. לפתע מעד הבן ועקם את רגלו. ``איייי`` צעק הבן בכאב. ``איייי`` השיב לו קול מההרים. הילד שהקול הפתיעו, הסתקרן וקרא:``מי זה?`` הקול השיב:``מי זה?`` מאוכזב ומעוצבן על כך שלא קיבל תשובה צעק הבן:``פחדן! מי אתה?`` והקול השיב לו:``פחדן! מי אתה?`` הביט הבן באביו בתמיהה ושאל:``מה קורה פה?`` ``שים לב`` השיב האב``אני מעריץ אותך`` אני מעריץ אותך`` השיב לו הקול בלי להתמהמה. ``אתה נהדר`` ``אתה נהדר`` השיב הקול. הבן שהיה מופתע מכל העניין, עדיין לא הבין ממש מה קורה. הסביר לו האב:``אנשים נוהגים לכנות תופעה זו כ`הד` אבל למען האמת יש לכנותה `החיים`. החיים תמיד מעניקים לך חזרה מה שאתה מעניק להם. החיים הם המראה של פעולותיך. רוצה עוד הערכה? תן עוד הערכה! רוצה עוד אכפתיות? תן עוד אכפתיות! רוצה הבנה וכבוד? תן הבנה וכבוד! רוצה שאנשים יהיו יותר סבלנים ואכפתיים כלפיך? היה סבלני ואכפתי בעצמך! חוק טבע זה חל בכל מישורי חיינו`` והמסר: החיים מעניקים לך מה שאת מעניקה להם. התנהלות חייך אינה מקרית. התנהלות חייך היא המראה של מעשיך! סתם כי רציתי לשתף... מאחלת לכולן סוף שבוע רגוע. שבת שלום! גיפט...

miki1209

New member
שבת שלום

הייי לכולן מזממן לא ביקרתי כאן מה שלומכן ? שבת נעימה ורגועה לכולנו

poo bear

New member
איזו התחלה נהדרת!!!(../images/Emo32.gif)

משחק מדהים של מכבי הערב העלה אותם לגמר הפיינל פור ביום ראשון!! החזיקו אצבעות!!!!!!!!!!

אירופה צהובה! ../images/Emo87.gif../images/Emo42.gif../images/Emo87.gif../images/Emo42.gif

אח, איזה משחק! איזה נחת ...

vered51

New member
אהלן

נכנסתי ממחשב של חברה להגיד שלום איזה משחק מדהים, הלוואי שנביא את האליפות ביום ראשון אוהבת ורד

למעלה