שבת שלום

שבת שלום

שבת נהדרת מלאה באור ואהבה ומי שנכנס אנא השאירו מילה שאדע שאתם הייתם פה

nypx

New member
קצת מאוחר אבל

חג שמח

מסיבת הפורים שלי

הנה כך נפתרה השאלה שלי איפה אבלה את ערב הפורים שלי בדרך כלל אני אצל החברים שלי מתכנסים וקוראים את המגילה אתמול הגעתי הביתה מסידורים לקראת 5 אחרי הצהרים הרגשתי שקר לי מעט , טוב עכשיו בבית קר יחסית לבחוץ שמדדתי חום היה לי פלא 38.7 לא הבנתי מאיפה זה נפל עלי התקלחתי להוריד את החום ,בהתחלה פתחתי TV אולי ישדרו את המגילה שדרו שיחה עם הרב מרדכי אלון ועוד שני מנחים , שמעתי את החדשות הישנות , ואז כביתי אור בחדר כי הראש כאב נורא שמתי קלטת שבה מוקלטת הקראת המגיל אצל החברים שלי ושכבתי בחושך מקשיבה למוזיקה של הקריאה ,ונרדמתי קודחת מהחום ועם צמרמורות כך בחלום שמעתי את המגילה שקמתי באחת בלילה היה שקט בבית הדלקתי רשת ב ביו מערכונים , הקשבתי בשקט צוחקת לעצמי הכנתי לי נס קפה חם להרטיב את הגרון שהציק לי מעט נכנסתי לפורמים ולצט מצאתי לי מישהו שחזר ממסיבה צחקנו על הקורות אותו במסיבה שכנעתי אותו לפתוח רדיו היתה מסיבת צחוקים ברשת ב שדרו מערכונים נהדרים שמזמן שמענו בשבת בבוקר וצחקתי מכל הלב עד חמש בבוקר דברנו על המערכונים ןצחקנו עד השמים , עד שעייפנו אז שעלה אור ראשון הלכנו לישון ,שבתי למיטה החמה והוא בביתו בתקווה שנדבר במהלך היום שאדי האלכוהול יתאדו ממנו . ישנתי רגועה ושקטה עד תשע בבוקר כמו שצריך ביום חג שצלצול טלפון העיר אותי מטושטשת נשמעתי ממש כמו שיכורה תגידי לאיזו מסיבת פורים הלכת אתמול שאת עדיין מרחפת וישנה ? תגידי שתית משהו אתמול ? נשאלתי מהצד השני של הקו ואני מחייכת לעצמי , בטח שתיתי , המון אקמול להוריד את החום הוא שתה שתה ושתה עד בלי דיי ,והינו צוחקים יחד אשמורת אחרונה יחד איזה יופי של מסיבת פורים עברה עלי אתמול

למעלה