שבת שלום

שבת שלום

מישהוא נחמד הזמין אותי אליכם לפורום, אני מאוד אוהבת רפואה אלטרנטיבית וחושבת שכל אדם חייב ללכת כל כמה חודשים לטיפול כדי לשמור על האושר והשפיות והבריאות, כמו שהולכים לבדיקת שיניים תקופתית, כמו שהולכים להסתפר כל כמה זמן וכמו שקונים מדי פעם בגדים חדשים, במיוחד קונים בגדים כשמגיעה עונה חדשה (חורף או קייץ) וחייבים להתכונן , אותו דבר תיחזוק על ידי הרפואה האלטרנטיבית.. אנו טופלתי על ידי כמה שיטות והבריאות של השתפרה פאלים (שייאצו, דיקור, הומאופתתיה קלאסית) ויש לי גם שאלה קטנה לפני 10 שנים עשתה לי בת הדודה שלי שלמדה שיטת גרינברג בדיקה של כף הרגל(אם אני לא טועה זה סוג של רפלקסולוגיה?) ולא הבינה מה פרוש העצמות הבולטות אצלי בשתי כפות הרגליים, בחלק החיצוני, איפה שבתמונה שצירפתי מסומנות בכתום, לפני 3 חודשים הייתי אצל מטפלת הוליסטית שגם כשבדקה לי את כפות הרגליים אז נעצרה על אותן שתי עצמות בולטות, (הן בולטות בצורה כזו שכאילו הן מרחיבות את כף הרגל ולא מפריעות להליכה ולא לכלום האם בדרך כלל יש עצמות כאלו? כי לי זה נראה טבעי שתי העצמות הללו אותה מטפלת הוליסטית אמרה שעם הטיפול הן יכולות להעלם, לא הבנתי איך ולא הבנתי בשביל מה הן צריכות להעלם. אשמח לשמוע הערכות שלכן על הנקודה שמסומנת בכתום אשר יש לי בה בליטות עגולות של העצמות.

csh018

New member
ברוכה הבאה רויטל עצם בולטת מראה

לנו על היציבה שלך. הבליטה באזור זה שמשקף את החלק התחתון של הבטן ונקודתית את הברך. מלמד על רגישות בבטן תחתונה כולל אברי רביה, החיבור עם הברך מחבר גם לפחדים, זה שיצרת עודף בנקודות אלו כנראה שהתגובות שלך לארועים היו לקפוא במקום. האם את אישה גבוהה??? או הצמיחה של היתה מהירה? בכל אופן מנסיוני עם עדף עדם בצד החיצוני או הפנימי לא גורם לבעיות אורטופדיות מיוחדות. והחשוב ציינת שהיום את הבריאות שלך השתפרה ומקווה שתמשיך כך. ערב טוב שלומי

תודה על התשובה המעניינת

אני לא גבוהה ולא יודעת איך הייתה הצמיחה שלי, מה שכן הייתה לי מחלת עצמות שנקראת אוסטאוגנזיס אימפרפקטה ....

עדי אש

New member
שלום רויטל

רעיון נוסף עצמות בולטות במיוחד באזור המדובר (אזור ברך/מרפק) מסמנות אולי את האפשרות שאת אדם שמפעיל כוח כנגד עצמו כלומר, הפעלת כוח על מנת לפעול בניגוד לרצון האמיתי שלך רק רעיון... עדי

עדי תודה על התשובה

היא מעניינת, אני הולכת לישון, אחשוב עליה ומקווה לקום עם פתרון לנושא בבוקר.. אני כל כך עושה דברים לפי איך שאני רוצה, אני לא מאלו הדגים המתים ששוחים עם הזרם אני פתחתי עסק יצירתי משלי כדי להיות נאמנה לאהבות שלי ולעצמאות שלי. את הבעל שלי עזבתי (התגרשתי) כי לא התאים לרוחניות שלי ולאידיאולוגיה שלי . ככה שאני מאוד פועלת עם כוח כדי כן להגשים את החלומות שלי והרצונות שלי ולחיות בהרמוניה עם עצמי - לכן קשה לי למצוא את התחום בו אני פועלת בניגוד לרצון האמיתי שלי, האם יש לכם עוד רעיונות על תחומים בהם אולי אני פועלת נגד עצמי? כי אני מגדלת בערך 14 חתולים מתוך אהבה לחתולים, דבר שאני עושה למען עצמי וזה הגשמת חלום שלי, ככה שאפילו דבר מופרע כמו לגדל הרבה חתולים אז אני עושה למען האהבות שלי , למען האושר שלי. אני גם טבעונית בגלל האידיאולוגיה שלי וגם מתנדבת ועוזרת לאנשים כי זה חלק מהתפישת עולם שלי. וגם מקום המגורים שלי הוא בחירה שעשיתי על ידי שינוי גדול לפני 5 שנים, ככה שגם מקום המגורים הוא בחירה שלי . אני חייבת למצוא באיזה מקום אני מזיקה לעצמי... תודה על הרעיון, זה מעולה שאחשוב איפה אני עוד צריכה להשתנות עבור עצמי.. לילה טוב..

csh018

New member
כרגע זה מה שעולה לי

בתשובתך רויטל חוזרת המילה לי לעצמי מה שאני רוצה..... יש כאן ביטוי לעקשנות חוסר גמישות ( מאד מתאים עם סיפור המחלה שציינת קודם מחלה עם עצמות רכות ) שסיגלת לך אופי נוקשה??? את אובססיבית לאורך חיים שאת מאמינה בו ולא מוכנה לפשרות... אם מצב שנוכל לראות תמונה של כפות רגליים???? יום נפלאה וחודש הדר שמיייייח שלומי

הי שלומי

הערה על המחלה - העצמות לא רכות, הן פשוט שבירות, מה שחסר להן אלו הסיבים האלסטיים - זה נכון שציינת שזה חוסר גמישות ! ואני לא תמיד עקשנית, לפעמים אני מרשה לעצמי להתפשר ולהתגמש, צילום כפות הרגליים יש לי, בנתיים אשים את הכף רגל של שתומי , אחד האהובים עליי..

לא הבנתי למה הדמעה?

בתמונה הוא סך הכל מפהק.. זה שחסרה לו עיין ושסירסו אותו וחיסנו אותו נגד כלבת וטפילים רואים בכף הרגל?

avorly

New member
רויטל, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

שמחה שהצטרפת
וכל הכבוד למי שהזמין אותך

תודה על קבלת הפנים המקסימה

אני גרה באזור קסום בהרי הגליל, אם תחפשו מקום באזור שלנו לעשות מפגש פורום אז אשמח להתנדב לארח אצלי..

למעלה