שבת שלום

THE WALL1

New member
שבת שלום

אתמול קניתי את הדיסק הכפול the wall בהופעה חייה. זה פשוט מדהים! מדהים איך הם יכולים לשחזר את עצמם בניגוד להרבה להקות אחרות. לדעתי בחלק מהשירים הם עולים על הביצועים מהאולפן!! זה פשוט מדהים!! יש את הדיסק למישהו? ואם כן, מה אתם חושבים עליו?

באמת ביצועים מצויינים

הרבה יותר מהאולפן אבל לקנות אותו בנוסף לקניית החומה זה די מיותר לדעתי. ומה זאת אומרת מסוגלים לשחזר את עצמם בניגוד ללהקות אחרות?

THE WALL1

New member
..

אני מתכוונת לזה שבניגוד ללהקות אחרות שזקוקות לאפקטים או לפלייבקים בכדי שהשירי יצאו כמו שהם באלבום פינק פלויד עושה את זה בלי כל השטויות... הם פשוט שרים וזה נשמע כמעט זהה לשירים שבאלבום מבחינת הקול, ואפילו הביצועים בלייב עולים על אלה מהאלבום הרגיל. ולדעתי זה ממש לאמיותר לקנות את האלבום הזה.. זה אלבום פשוט מדהים.

לפי דעתי

כל הרעיון בהופעות זה לא רק לנגן כמו בדיסק אלא לאלתר קצת ולשנות קצת כדי להוסיף עניין. בקשר לקניית האלבום - ראיתי בחנויות והדיסק די יקר וגם החומה הרגיל יקר אז לקנות את שניהם זה לא משתלם מבחינה כלכלית בהתחשב בזה שהם די דומים

wommer

New member
יש לי אותו.

באמת שווה את זה. ובניקוד לפינקי, אני אומר שזה שווה להחזיק עותק של הדיסק הנ"ל, הוא נותן פרספקטיבה לאלבום. ביצועים שונים מעט, ואף מעולים מאוד. אומנם לא אלבום לא חובה, אבל אם אפשר לקנות אותו, אז לקנות, למה לא?

שלום חן

New member
ואני חושב שזה לא מיותר....

קודם כל אחלה ביצועים וגם הדיסק אולפן חובה שיהיה ישנם שירים שמופיעים בהופעה כדוגמת The Last Few Bricks ודובר על כך לא מזמן שרק בגלל השיר הזה חובה לקנות אצ ההופעה החיה. אגב מדובר על: Is There Anybody Out There לא?

wommer

New member
מן הסתם שזה

יהיה מהשנים הללו, מכיוון שזה סיבוב ההופעות היחיד של הפלויד עם החומה.(כולם יחדיו, כמובן...)

Itai8

New member
כן גם לי יש אותו

ולפי דעתי זה ביצוע מטורף!!! זה אלבום מעולה!! יש לך את הגירסא עם הספר! הספר גם מאוד יפהה יש שם מלא תמונות

THE WALL1

New member
יש לי

את האלבום הכפןל שבפנים יש 2 ספרונים קטנים עם תמונות מההופעה... ממש מדהים... לזה אתה מתכוון?

למעלה