שבת שלום והמשך חג אורים שמח
י יעלי36 המקורית New member 30/12/05 #2 שבת שלום וחג שמח אני חולה מהבוקר יש לי דלקת גרון וחום .. כל היום הייתי במיטה . שבת שלום - חוזרת למיטה [נכנסתי לעדכן ולהתעדכן].
שבת שלום וחג שמח אני חולה מהבוקר יש לי דלקת גרון וחום .. כל היום הייתי במיטה . שבת שלום - חוזרת למיטה [נכנסתי לעדכן ולהתעדכן].
י יעלי36 המקורית New member 30/12/05 #4 תודה איילת מקסימה . געגעתי אלייך . סיימתם ספירת מלאי ? גלעד חזר לסינגפור ? מה שלום אימך המתוקה ? מיסרי לה את געגועיי הכנים . אוהבת אותך , יעל
תודה איילת מקסימה . געגעתי אלייך . סיימתם ספירת מלאי ? גלעד חזר לסינגפור ? מה שלום אימך המתוקה ? מיסרי לה את געגועיי הכנים . אוהבת אותך , יעל
A ayeletba New member 30/12/05 #12 את כל תולדות חיי את מכירה ../images/Emo8.gif א. לא ספירת מלאי - ספירת כסף (בנק..) . ב. גלעד טרם נסע - עדיין כאן. ג. אמא מתוקה ועסוקה - גם היא תשוב לכאן בשבוע הבא. שלך,
את כל תולדות חיי את מכירה ../images/Emo8.gif א. לא ספירת מלאי - ספירת כסף (בנק..) . ב. גלעד טרם נסע - עדיין כאן. ג. אמא מתוקה ועסוקה - גם היא תשוב לכאן בשבוע הבא. שלך,
י יעלי36 המקורית New member 30/12/05 #9 תודה רבה לכולםםםם../images/Emo140.gif הרגע יצאתי מהמקלחת ואני חוזרת שוב למיטה . אוףףף החום לא יורד לי . אני אחרי תרופה ולא יורד החום. שבת שלום
תודה רבה לכולםםםם../images/Emo140.gif הרגע יצאתי מהמקלחת ואני חוזרת שוב למיטה . אוףףף החום לא יורד לי . אני אחרי תרופה ולא יורד החום. שבת שלום
L liri לירי New member 31/12/05 #14 ../images/Emo24.gif י ע ל י ../images/Emo24.gif החלמה מהירה יקירתי הרגישי טוב והתחזקי. שתי הרבה תה חם עם לימון (מוסיף המון) שתהיה לך שבת שלווה ונעימה
../images/Emo24.gif י ע ל י ../images/Emo24.gif החלמה מהירה יקירתי הרגישי טוב והתחזקי. שתי הרבה תה חם עם לימון (מוסיף המון) שתהיה לך שבת שלווה ונעימה
1מדינת ישראל New member 30/12/05 #8 ../images/Emo48.gifשבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif
ד דנייאלה New member 30/12/05 #13 שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif יעלי תרגישי טוב מהרררררר