שבת שלום

עמליה3

New member
שבת שלום

השבת שלי כולה בריכה. אתמול הייתי בפיזיוטרפיה,והמטפל קבע שהכי טוב בריכה לשחות וללכת במים. אז אני ילדה טובה ועושה כך. וזה נהדר. עד שיבואו שוב ימי הטיולים. השבת הזו רגועה ושקטה. מתנה יפה נתן לנו אלוהים -את השבת.

odo13z

New member
בקר טוב.../images/Emo140.gif

פרח יפה הבאת לנו עמליה. שיהיהלכולם יום מענג. היום אני מארח , אז...לא אהיה פה הרבה. ביייי.יום טוב. שבת שלום.

בת אל 7

New member
אדזה מאחר ואני רואה שקשה להגיע לדף

(אולי רק לי )אכתוב כאן. חברות אמיתית היא קבלת האדם כמו שהוא עם מעלותיו ומגרעותיו שכן לשנותו לא ניתן. גם אנו בנויים כך עם מעלותינו ומגרעותינו. ומבלי הקבלה הזאת לא תוכל להוצר חברות אמיתית.

אדזה

New member
בת אל

רק עכשיו קראתי את תגובתך ואני בהחלט מצטרפת לדעתך,ואני רק מוסיפה,שחברות טובה כמו כל דבר בחיים זה גם עניין של זמן,לוקח זמן להכיר את מי שעומד מולך,זה גם דבר מתמשך ומשתנה.רבים מחברי הם אלה שאיתם אני בקשר שנים רבות ואנחנו מקבלים אחד את השני על כל מעלותינו ומגרעותינו,למדנו להכיר אחד את השני ושבעצם אין לנו שום כוונות לפגוע אחד בשני גם אם הדברים נשמעים כך,חברות אמת לדעתי בין אנשים מתחילה קודם כל בהידברות,כנות ונאמנות גם אם הדברים לא כל כך פועלים לפי רצוננו.

yaely2

New member
מנהל
אשל odo שמחה למענך שיש לך אורחים.

המילה אשל באה מראשי תיבות והיא למעשה ארוח. א.= אכילה ב.= שתיה ג.= לינה אז אתה אודו יכול לשבת תחת האשל, לאכול בכפית אשל, לפתוח אשל (פונדק) ולארח באכילה, שתיה ולינה שבת שלום וארוח נעים

נוסף לאשל של יעלי אני משגרת לאודו

הרבה שמחה,,, ש-שירי שבת
מ-משחקי רמי ו-
ח-חיוכים
ה-הרבה סיפורים ואהבה

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום לכולם, מועדים לשמחה

הציור של עמליה יפהפה, כבר התרגלתי לכישרוון המדהים שיש בה. "איסלמו יידכי" עמליה, זה בערבית - שלום על ידייך או "תבורנה ידייך. היה לנו כאן בעבר מומחה לערבית בעל ניק "אשתורי הפרחי" חבל שאינו נכנס יותר, כל מרצו עבר לנושא אחר. לו נכנס היה מסביר לנו את המשפט לעומק. אני שוב מברכת את כולם בבריאות טובה. בריאות בעלת עוצמה שאינה מאפשרת לנו להתרגז בגלל שטות של אחרים זו למעשה ההגנה הטובה ביותר על הבריאות. הנה ראו, כמה טובה השפיע עלינו המקום*. עמליה אומרת טוב שיש שבת, ואני אומרת אלוהים נתן לנו בני הגימלאים שבע שבתות תמימות בשבוע. איך אפשר לא לשמוח. ביחסים הבין אישיים בין כל בני האדם שנבין שהשני חושב אחרת, שהשני לא נגדנו אלא בעד עצמו. שלא ננסה לשנות אף אחד, לכל היותר נלך איתו בקווים מקבילים. שנאהב את עצמנו ומבלי לפגוע בשני,ובהבנת רגשות השני, ויחד עם זאת נדאג לעצמנו.
המקום = אלוהים

boaz31

New member
בלדה לסמטה פלונית בתל אביב

מי שמעוניין בטיול קצר בלב ת"א יעיין בכתבה הבאה הלקוחה מפורום טיולים בתפוז

yaely2

New member
מנהל
בועז, התמונות והכתבה ממש נפלאים.

שבת שלו וחג שמח, רק אולי מישהו יכול לומר לי למה תמיד בתמונות זה הרבה יותר יפה?

boaz31

New member
לשקד וגם כולם-אני מוסיף חטא על

פשע כלומר תמונה של עצי שקמים עתיקים באותה הסביבה של הסמטאות פלונית ואלמונית-

בועז, לא ברור לי מה קורה היום עם

ההודעות, אני משוכנעת שהגבתי על ההודעה שלך לגבי הסימטה הפלונית-אלמונית בתל-אביב, אבל לא נשארתי לוודא שהגיעה ליעדה, עכשיו אני רואה שאיננה. בכל אופן מאד נהניתי לקרוא את הכתבה, ולהיזכר קצת בתל אביב של פעם. תודה שהבאת את הכתבה לידיעתנו.

boaz31

New member
רוקסן אל תקחי לליבך-גם לי לפעמים

בורחת הודעה זה קורה אבל אני עושה שני דברים בשביל להקל את המלאכה והיה וברחה ::א.אני מעתיק אותה לעכבר לפני שהיא בורחת ב.. קושר אותה בחבל אלי וזה היה בצחוק אבל ראיתי בארה"ב איך אמא כושיה בבואה למכבסה{ שהיתה לי שם} קושרת את ילדיה בחבל לחגורתה ע"מ שלא יאבדו או יחטפו!!!

אדזה

New member
בועז

מעניין ומהנה,כאילו שוטטתי בסמטאות באופן פעיל.שומרת במועדפים למקרה שאזדמן לאותם המקומות.

boaz31

New member
אדזה-רק עכשיו ראיתיך-נורא מצטער!!!

אכן מקומות היסטודיים אבל לא מטופלים יוצא לי להיות שם כמעט מדי חודש והמילה הזנחה קטנה מדי בשביל מה שקורה שם!!!

י מ י ת 2

New member
סמטה פלמונית

בועז יקירי, הכתבה מאד מענינת הייתי שם לפני כשנה. הסימטה היתה מלוכלכת ומוזנחת. אולי היום מצבה השתפר, אבל מה שדירבן אותי להגיב על הכתבה היא הפתעה. הפסל. הפסל של האריה כלל וכלל אינו אלמוני והוא אינו זה ששמו צוין בכתבה. הפסל הוא אברהם ליפשיץ שלמד פיסול באודסה. הוא היה פסל מומחה בעיקר ליציקות בברונזה. לפרנסתו הוא פיסל שנים את פסלי הרצל ביאליק, מוצרט ובטהובן, שהיו תושבי הארץ מציבים על הפסנתר או על הכוננית. לימים עבר אברהם ליפשיץ להתגורר בקיבוץ פלמחים שם מתגורר עד היום בנו . לאברהם ליפשיץ היה סטודיו בקיבוץ ועוד שנים רבות היה מפסל שם ועושה יציקות בהזמנה . גם בנו הפסל שמואליק ליפשיץ הוא חבר קיבוץ עד היום ופסלים שלו מוצבים בקיבוץ ובמקומות אחרים כמו בסמינר אפעל ועוד מקומות. כאשר ביקרתי לפני שנה במקום, כמו שסיפרתי כבר, ניסיתי לענין את שמואליק שיעשה משהו בענין. שיהיה איזה שהוא שלט, שיתקשר לעיריה, אבל כנראה שלא היו לו מספיק אנרגיות לשם כך. בכל אופן אני שמחה להזכיר כאן את אברהם ליפשיץ שחוץ מהיותו פסל היה מנגן על מנדולינה, וגם ארגן תזמורת מנדולינות עם ילדי עלית הנוער שהתחנכו בקיבוץ. הוא היה בונה עפיפונים גדולים וציוריים, היה דייג, ובעיקר, היה זקן עם נפש צעירה. שבוע טוב וחג שמח

למעלה