שבת שלום

k a d y a

New member
שבת שלום

שבת שלום לכל חברי הפורום. אני מתנצלת שלא יכלה לשוחח עם חברי הפורום כל יום אך אני מבטיחה לשמור על קשר מתמיד. ןלך מורתי הנהדרת שלא מתיאשת וממשיכה להדריך, אני מודה לך מאד ומאחלת לך בריאות ואושר.

yaely2

New member
מנהל
קדיה יקרה לאן נעלמת??? ../images/Emo24.gif

שלום קדיה,
האמנתי שאראה אותך פה לאחר שראיתי אותך ברציפות כמה ימים, כבר התחלתי לדאוג שמא קרה לך משהו או אולי למחשב. קודם כל אני שמחה ששניהם בסדר ומקווה שתכתבי הרבה הרבה, הוכחת כישרון כתיבה וחבל שלא תנצלי את זה ואנחנו נהנה מזה

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ושבת שלום לכולם ../images/Emo24.gif

שלום
דווקא בשבת כשאפשר לישון עד שעה מאוחרת יותר הגוף קופץ לדום. מעניין למה. אני כבר ערה משעה 5:00 חשבתי לחזור לישון אך לא הלך לי. אני שונאת לקום מוקדם ולא לחזור לישון, אז אני אוכלת ארוחת בוקר מוקדם מאוד, כי מדגדג לי לא יודעת איפה, אחר כך עד הצהריים אני מתעלפת מרעב שמונה פעמים. הנה עוד לא שמונה ואני כבר מוכנה לאכול ארוחת ערב.
היום אני מתכוונת לסדר קצת את הבית, ואולי להיות יותר ליד איזה ספר
מעניין, ככה להרחבת ההשכלה. מקווה שגם אתם תעשו כטוב על לבכם ומאחלת לכם ולנו ולי המון המון בריאות שהזוג ניסים ומזל יבואו לבקר אותנו כך שמובטחת לנו בריאות שלמה בגוף, בנפש במחשבה בכיס וביחסים טובים. שנוכל להסתכל לעצמנו בעיניים ולומר, הלכתי אחר צוו ליבי, כי כך למדו אותי לעשות. ועם זה נאחל יחסים טובים ובריאים עם החברה והסביבה שלנו

yaely2

New member
מנהל
שוב בוקר טוב, אני רואה שישנים../images/Emo1.gif

בוקר טוב
יום אידיאלי לטיולים, גם אני מטיילת, מהמחשב לפריג'ידר
ומהפריג'ידר למחשב.

erika6

New member
שבת שלום ובוקר טוב לאלה../images/Emo108.gif

משקימי קום ולאלה המתכוננים ללכת לים או לבריכה או לטייל או לקרוא או לישון או לא לעשות כלום בכלום שזה שום דבר ודבר. אני הלכתי מאוחר לישון מאחר והיו לי אורחים אתמול בערב. היה נעים מאוד לפטפט ולדבר ולקשקש, כמובן גם אכלנו, איך אפשר שלא, זה חלק מהענין. העוגת פרי יצא מעולה וטעים מה אמרתם דיאטה? איזה מושג מצחיק זה. כשטעים אוכלים עוד חתיכה בשביל שיהיה, ואם לא טעים אז לא אוכלים. שיהיה לנו יום קריר ונעים אולי מפל המים יעזור

אדזה

New member
יעלי

בוקר טוב, גם אצלי הבוקר התחיל מוקדם היום,והיה לי חשק עז לכתוב משהוא במחשב אך לצערי לא יכולתי להפריע את מנוחת השכנים.סוף סוף הם התעוררו ואני כאן נהנית מהשירים שאריקה העבירה כל הכבוד לה.אני מתכוננת לצאת קצת לבקר חברים שמזמן לא התראינו כי אנחנו כבר לא כל כך קלילים ,פעם היינו לוקחים את הסלקלים ובן רגע היינו בדרך עם החבילות,ואף על פי שלא היתה מכונית צמודה ואולי גם לא שירות,נסענו ונסענו והגענו,והשמחה היתה כל כך גדולה.היום עם כל הנוחיות נהיינו כבדים יותר ועד שמתארגנים כבר עובר חצי יום.קשה לי להבין איך פעם לא הפריעו לנו החום והשרב ולא גשם זלעפות,היום עם מזגן באוטו ועם כבישים נהדרים להגיע לכל מקום-פתאום זה קשה ונצמדים לפסוק ,"אשרי יושבי ביתך". כמה שמנסים להיות צעירים ברוח הגיל עושה את שלו.ובכל זאת אני יוצאת היום ויהי מה.

yaely2

New member
מנהל
שלום לכולם ושלום לאדזה ../images/Emo24.gif

כמה מעניין מה שכתבת וכמה נכון. אני חושבת שהסיפור מדבר כל כך ללב כולנו שאני לו הייתי את, הייתי מפנה את זה לכולם. אבל גם ככה בטוחה שכולם יזדהו ויגיבו.

אדזה

New member
אריקה

בוקר טוב ושבת שלום ,אריקה אני רואה שאת הולכת ומשתכללת.היה נחמד לפתוח הבוקר את המחשב ולמצוא שירי אהבה וחברות,איזה כף.אחד יותר נחמד מן השני.תודה

erika6

New member
אדזה קבלי../images/Emo24.gif את בהחלט

מעודדת אותי, כל שכן שאני עדיין בשלבי למידה עצמית

שבת שלום וצהרים טובים לכל הנוכחים ,

גם אני קמתי מוקדם היום, אבל חזרתי לישון עד 10.00, אחר כך התחילו הטלפונים, השלמות עם בני משפחה שלא היה לנו קשר במשך השבוע ו --..הופ, חצי יום עבר, בכלל הזמן לא רץ הוא פשוט טס, היום חם והלחות מאד גבוהה, זה לא יום מתאים לטיולים בחוץ, פרט למי שמוכרח, ואני כנראה אסע היום לבקר את נכדתי שנמצאת בקורס מדריכים ביער בראשית ( כך נדמה לי שקוראים למקום) משהו ליד איצטדיון ברמת גן, אריקה, בכל זאת לא קיבלתי תשובה באשר למקום שם את מוצאת את כל התמונות היפות, האם זה במקרה תוך כדי שיטוטו, או שיש אתרים מיוחדים? אנא גלי לי אם זה לא סוד שמור? ואגב, השירים שלך מהבוקר היו יפהפיים

erika6

New member
רוקסן חמודה זה לא סוד ואם../images/Emo108.gif

זה סוד אספר רק לך. חחחחח אני משוטטת ואם יש משהוא שמוצא חן בעיני, וזה ניתן להורדה, אני מורידה לאלבום שלי. שלחתי למשל גלריה שממנו גם הוספתי תמונה ראי. את יכולה להוריד את התמונה שהעברתי וגם מהגלריה בהצלחה

היי אריקה , איזה כיף שאת מגלה לי|חי

משהו שהוא בגדר סור, לא אספר לאף אחד, ותודה על הרשות שאת נותנת לי להעתיק ממך, אבל עכשיו אני אגלה לך סוד, מאחר ואני כנראה לא משוטטת באותם המקומות שאת משוטטת, הרשיתי לעצמי להכין לעצמי תיקית תמונות ושירים שאנ מלקטת פ בפורומים ובקומונה, הנה.... התודיתי....עכשיו כבר לא מרגישה רגשות אשמה......סתתתתתתתתתתאאאאאאאםםםםםםםםםם. ולכל שאר חברי הפורום, הבוקר חשבתי שעדיף לשבת בבית ביום חם כזה, אבל בסוף נסעתי אחר הצהרים לבקר את הנכדה שלי בקורס מדריכים שהיא עוברת במכבי צעיר, והיה נחמד מאד, המחנה שלהם ממוקם בתוך יער ולמרות החום נשבה שם בריזה קלילה שהקלה על עומס החום
חזרתי הביתב "עייפה אך מרוצה" כמו שנוהגים לומר. שיהיה לכולנו שבוע טוב ושקט

תיקוני טעויות

דבר ראשון החיבוק הגדול של הסמיילים לא עבר ונשאר רק הקוד שלו,אז ננסה שוב
אחכ כמובן סוד ולא סור פ מיותרת לפני המילה פורומים וחזרתי הביתה ולא הביתב אני בטוחה שכולם היו מבינים את מה שכתבתי אבל ראיתי שנוהגים כאן לתקן שגיאות ולכן גם אני עשיתי זאת ושוב
גדול לכולם

אדזה

New member
נכדים

היי רוקסן,מכיוון שגם אני ביקרתי היום את הנכדים שלנו בביתם אני יכולה להבין עד כמה זה כף אבל גם היה כף לחזור הביתה,זה מה שנוהגים לומר,שמחים כשהם באים ועוד יותר שמחים שהם נוסעים-סתםםםם.היה כף איתם ועם הכלב שלהם שהוא ממש כמו בן בית-ובעלי נוהג לומר,שאף אחד לא יכול לקבל אותו בכל כך הרבה אהבה כמו הכלב,קופץ משמחה משתולל ואי אפשר להרגיע אותו כשהוא רואה אותנו{בעלי תמיד נוהג לעשות לו סיבוב כשהוא מגיע).בקיצור ההתלהבות גדולה .

למעלה