שבת שלום!!

שבת שלום!!

שתהיה שבת שלום ומבורכת...
וסופשבוע רגוע..
מקדישה לכן... קטע נחמד...: "למרות כל מה שיקרה במשך היום, הכול יהיה לטובה בסופו של דבר. עמדתם במצבים קשים בעבר, האין זאת? לבסוף אתם תמיד קמים ועומדים על הרגליים. לפעמים הרגליים אולי כושלות מעט, לפעמים אינכם בטוחים מהו הדבר הבא שכדאי לעשות, אך תמיד אתם תמצאו את הדרך להתגבר על הקשיים. במיוחד כאשר אתם שומרים על חוש ההומור, ואינכם מאבדים את החיוך. אם תתנו את דעתכם לכך, תכירו בעובדה שבייסודכם אתם איתנים מאוד. אולי אין לכם את התשובות לכל השאלות, אך לפחות יש לכם את הרצון לקוות, לנסות, להאמין. ביכולתכם לראות את המשך הדרך בכל מצב, הדבר תלוי בנקודת המבט. וכאשר מתבוננים בכם, אפשר לראות שאתם בעצם... אנשים נפלאים." סיל קארסון. יומטוב!!!!!

Ofra m

New member
שבת מוארת ומקסימה לכולן../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif

rini45

New member
אמא של חברתי נפטרה../images/Emo7.gif

חזרתי לפני כמה שעות מהלוויה של אמא של חברת ילדות. האמא זכתה גם לנינים אבל זה תמיד כואב ולא חשוב הגיל. המוות היה פתאומי ולא צפוי וכל המשפ' נדהמו שזה קרה כי בכלל הם דואגים לאבא, עושה דיאליזות ולא הכי בריא. אני יושבת פה בלב כבד ונזכרת בה שהיתה לי כמו אמא שניה בילדותי שכן הייתי חברה קרובה של ביתה ולמדנו וגדלנו יחד וגם הם - ההורים מכירים עוד מהשואה .זה נורא עצוב וכבד על הלב ,אבל זוהי המציאות

../images/Emo16.gif

אכן מוות הוא חלק בלתי נפרד מהמציאות שלנו ואנו לומדים לחיות את הדברים על כל המשתמע מכך. יחד עם זאת, הוא תמיד כואב וקשה לקבלה, ובמקרים מסוימים, אף מעורר זכרונות, מציף את הכאב ותחושת האובדן שבה ביתר שאת... מבינה לליבך ולכאב שלך.

איזה יופי!

ציידת אותנו באופטימיות לסופהשבוע ... שבת שלום גם לך ולכולנו!

למעלה