שבת שלום

דניאל07

New member
שבת שלום

ב17 לחודש היתה אזכרה לאבי זיכרונו לברכה והיה עצוב.לפעמים אני עושה דברים שביום יום ולפתע מתגנבות המחשבות והתחושות של הצחוק שלו ההבעות שלו של לרצות לשמוע את קולו הנעים או אפילו לישמוע אותו תביא לי את זה או את זה ותעזור לי לשים נעליים או בא תחפש משהו בשבילי ,אפילו לקבל אותו גם כשהיה צריך עזרה העיקר לקבל אותו וזה ממש כואב .מצד שני אבא בעצמו הרגיש שהוא מזמן כבר לא נהנה מהחיים וגם אם רשתיות מנוונות ןממש עייפות קשה כמעט לא היה מסוגל לעשות דברים ,היה קשה לו לעמוד שתיים שלוש דקות ולנסות להצגלח בגלל אי ספיקת לב קשה ,ואתה מנסה לאמר לעצמך שהוא עכשןו נח והוא לא רצה יותר לסבול אבל קשה להשתחרר מהמחשבות שבאיכילוב הוציאו באופן מסוים מדלקת ראות קשה וגודש בראות בחיבור עם אי ספיקת לב קשה ועוד ביום האשפוז היה לו ארוע לבבי נוסף לפחות כך הם אומרים לפי בדיקות האנזימים,אבל אבא ז"ל אמר שהוא לא הרגיש זאת .ולאחר 15 יום העבירו אותו לבית חולים שיקום של מכבי בבת ים מיגדלי הזהב ושם הוא ניפטר.קשה לצאת מהמחשבה ששם במכבי הם לא ממש עשו דברים כמו שצריך והוא ניפטר אחריי שבאיכילוב הוציאו אותו ממצב קריטי.בנוסף אנחנו רוצים את התיק הרפואי של אבא והם לא נותנים לנו הם מכריחים אותנו להביא טופס שניקרא צו ירושה וזה עולה אישור בשביל הטופס כ 600 שח.העינין שאין לנו שום בעייה אם ירושה .הדירה של ההורים על שם אמא והמעט מה שיש להם בצד עובר בבנק על שם אמא.האם באמת הם יכולים להכריח אותנו בשביל לקבל את התיק של אבא ז"ל להוציא צו ירושה שעולה סכום לא מבוטל ואנחנו לא ממש במצב כלכלי טוב ,אנחנו רק רוצים זאת בשביל להראות את התיק לרופא שטיפל באבא והם מערימים עלינו קשיים.אשמח לשמוע תגובתכם

למעלה