שבת שלום

ronila9

New member
שבת שלום

מישהו יודע מדוע המחשב שלי נכבה פתאום לאחר זמן מסויים ללא סיבה נראית ?

matt52

New member
בזמן השימוש או אחרי ?

כאשר אף אחד לא משתמש בו והוא נשאר דלוק

ronila9

New member
כל הזמן דלוק, הוא נכבה גם כשלא ...

המחשב שלי נכבה ללא סיבה שבת שלום לכולם המחשב שלי נכבה ללא סיבה מיוחדת הנראית לעין , בדקתי אותו באנטי-וירוס של נורטון ולא נמצא וירוס האם יכול ליות שזה הספק המחשב או איזה תוכנה סמויה שמחבה את המחשב לאחר ברק זמן מסוים (כמו הפסקת חשמל-בדקתי את החיבורים הם בסדר) מה יכול להיות עוד סיבה אפשרית ? בברכה רוני

bil13

New member
למה שלא תקח /תזמין טכנאי.נראה לך שא

פשר לעזור בשלט רחוק??

h82

New member
יש וירוס שלא מגלים בבדיקה

זה וירוס שיכול להכנס אם אין חומת אש במחשב תשאלו טכנאי איך מורידים את הוירוס של 60 שניות

bil13

New member
אני מוכנה לשאול את הבן שלי אולי

הוא יוכל לעזור. אתה בטח יודע הצעירים של היום הם םריקים של מחשבים ומומחים גדולים.מחר אולי תהיה לי תשובה בשבילך

matt52

New member
מחשב נכבה

יתכן מאוד שהמחשב תוכנת שלאחר מספר דקות שאתה לא נמצא לידו ,מקליד או עושה עבודה אחרת איתו, המחשב נכבה אצלי לאחר 15 דקות של אי שימוש כך תוכנן. כדאי שתבדוק את הנושא הנ"ל

ronila9

New member
תודה לכם אני מקווה שפתרתי

שלום לכולם התקשרתי לחנות המחשבים שבו רכשתי את המחשב והיצגתי לו את הבעיה ונאמר לי שיכול ליהות שיש התנגשויות בין התוכניות בווינדוס וזה מכבה את המחשב , היגעתי הביתה נטרלטתי את כל התוכנות (בשורה התחתונה בצד שמאל על שולחן העבודה ) וחכיתי מס' שעות ולהפתעתי לא כבה המחשב היבנתי שהתקלה שהייתה לפחות לא בחומרה של המחשב ועשיתי פורמט והתיקנתי מחדש את הווינדוס בנתיים עד עכשיו טפו טפו הכל בסדר יום נעים

למעלה