שבת שלום

מצב
הנושא נעול.

taxi37

New member
שבת שלום

שבת שלום
קודם כל ברצוני לברך על תשומת הלב,כי לפי דעתי צריכה להיות איזה שהיא קומוניקציה בין נהגים לנוסעים,וכל הזמן שיש אז לפחות יש סיכוי שבעיות אם לא יפתרו אזי לפחות ננסה לשפר. הדבר הראשון שאני רוצה להגיד :כפי שכבר צינתי אז עיסוקי הוא במוניות שרות,אפילו שתחום מוניות הספישל(המוניות של 4 מקומות)זה תחום שנהיר לי מאד. השני:בבקשה לא לישכוח לאורך כל הדרך!!!!!!!!!!!! אנחנו נהגי המוניות חיים ומיתפרנסים מהנוסעים,ולא הפוך,אז למרות כל הצרות מסביב אנחנו עוד צריכים אותכם הנוסעים,ואם היצלתי נוסע אחד מאוכזב ,אזי כמו היצלתי אומה שלמה של נוסעים. לגופו של עיניין: האדון שיש לו בעיות עם הזמנת מונית מראש,למרות שאני תל אביבי,ומוניתי היא מונית גדולה של 10 מקומות,אני מתוקשר עם כמה חברים טובים שישמחו לקחת ולהביא אותך או אישתך מירושלים לשדה התעופה וחזרה,בכל שעה בכל זמן ובכל מזג אויר,ואני עומד במאה אחוז מאחורי הודעה זאת,ואתה רשאי לנסות אותי ולהגיב מעל אתר זה אחרי ניסיון על השרות שאותו תקבל ממני או מחבריי.טלפון שלי 052-464694 ושמי גיל דבר שני אני אומר שוב ושוב ............ כל בעיה אם מונה הנוסע רשאי להיתלונן(הקבלה זאת עדות מספיקה וקבילה בבית מישפט)גם אם המחיר לא ניראה והנהג עושה כל מיני טריקים עם המונה אז פשוט לקחת את הקבלה ולהיתלונן. מישרד התחבורה הממונה על תחבורה ציבורית המלאכה 3 תל אביב אני מקווה שאולי מה שאנחנו מנסים לעשות לא יהיה בטל בשישים ובאמת יזוזו עינינים לכוון טוב יותר,אם מבחינת השרות ואם מבחינת מקבלי השרות תודה על שיתוף הפעולה הפורה TAXI37 שיהיה לנו שבוע טוב ומבורך

מצב
הנושא נעול.
למעלה