שבת שלום:)

adidushka

New member
שבת שלום:)

היי לכולכם... משצים, כן? הגעתי למקום הנכון? רגע.. נבדוק למעלה... כן:) ססדר... אז שלום לכולכם, אני עדי ואני די חדשה פה... אני מראש העין, מחוז מרכז.. והייתי בקורס משנצים 2003.. :) הגעתי לפה כי הפורום שלנו נעלם, נגוז.. לא ידוע מה עלה בגורלו. אז החלטתי (כמובן אחרי שקישרו אותי לפה..) להצטרף, למה לא? אז חבר'ה... נורא יעזור לי אם תציגו את עצמכם... אם לא קשה/אכפת לכם
וכמובן ש.. מה שלומכם? מקווה שהכל טוב... לאב יה

kndi can do it

New member
טוב אז ככה..

אני שם לוי אני מדימונה והפורום הזה מזה יבש ויש פו רק 3 אנשים פעילים ויופי שהצטרפה עוד אחת לאנשים שפעילים פה ויהיה לי עם לדבר מאגניב אז ביי ושבת שלום

אופ!

טוב אולי זה לא ידוע לכם אבל עדי באה בעקבות זה שאני שלחתי אותה (כן אני ללוקחת ת'קרדיט!) ואני שלחתי אותה בעקבות זה שליאור שלחה אותי..... בקיצר אני דפנה מרחובות (מש"צית מאוד גאה.....) ומי שהיה עם מחוז מרכז יזהה אותי בתור זאת עם החצאית הסקוטית (או שבכנס סוכות זאת עם המיני) וכמו שעדי המושלמת אמרה...... הפורום שלנו שבק חיים =[ אז אנחנו פה!

blabla 14

New member
ואני שלחתי אותך....

אני מכירה אותכם מאיפה שהוא......אממממ וואלה... עדידושקההההההההההההה דפיייייייייייייייייייי ממצב אנשנושות????? אותי אתם בטח מכירות...... אולי כי עדי בכיתה שלי... ודפנה צריכה להרוג אותי...... תזכירי לי לדבר איתך על זה.... אני מרשה לך להרוג אותי.... אז ברוכות הבאות..... לאב יו...

black hock

New member
שלום לך חדשניקית../images/Emo8.gif

אני ניצן ואני משבית מרחובות וזהו נראה לי ברוכה הבאה...!

היי!!

אני עילי, פש"צ מראש העין....את בטח מכירה אותי בתור זה שטיפס על הדלת בבצפר ופתח אותה... {אם היית שם...טולה תבין על מה אני מדבר...} טולה כאן...וטולה בלאגןןןןןןןןןןן~!~!~! :D

blabla 14

New member
חחחחחחחח........

תודה ... תודה.... עילי אתה יודע שאם לא אתה אנחנו עוד היינו תקועים בבצפר... חחחחחחח....... יווווווווו עילי... קראתי את זה והתחלתי לצחוק... ההורים שלי כבר חשבו שאני נחנקת..... חחחחחחח......

black hock

New member
אני?

אני מקציר ואני מיא אני לא מכירה אותך כי קצת התנתקתי מהמשצים וזה עזבי את זה שהם לא מודעים לקיומי גם כשאני משבית בכנסים אבל חפיפ.... מאיפה את?

כן את

ואממ נראה לי שאני יודעת מי את... אם היית בגיבוש אז אני בטוחה שזאת את..... אני אפילו רואה אותך בהפסקות (ולא אומרת כלום)

למעלה