שבת שלום

• פותח הנושא ל
  • פורסם בתאריך

ל

New member
שבת שלום

ערב טוב לכולכם ושבת שלום מזה כמה ימים אני רק קוראת, לא מסוגלת לכתוב, יש איזה אבן שסוטמת לי את הלב בכאב... אתמול רציתי כל כך לקחת את עצמי בידים והתחלתי דיאטה - כמובן זו המוכרת לי, אך בשעות הערב כבר נשברתי וטרפתי, והקאתי, והגלגל הזה שהורס את האהבה העצמית... אוף... כל הזמן אני אומרת - יהיה טוב, ומקוה - מאוד, אבל יש רגעים שאני פשוט נשברת ולא איכפת לי מכלום ואני מעדיפה להתבודד בחדר עם המחשבות שלי, ומדי פעם קוראת פה בפורום ו... מקוה שכולכם תרגישו טוב שיהיה לכם שבת שלום ושמחה..

בורה

New member
שבת שלום ושלווה ל

מחר יהיה יום חדש. תשכחי ממה שהיה היום ואל תתני לגלגל לסובב אותך. (וואי זה ממש נשמע בנאלי... )-: וכדאי גם למצוא מישהו אחר שיארח לך חברה מלבד המחשבות שלך (אני בטוחה שיש לך מחשבות מאוד אינטילגנטיות אבל כמו שסבתא שלי אומרת: ``לחשוב יותר מדי עושה כאב ראש!`` (-; ). תמצאי לך משהו שיסיח את דעתך מהנושאים הכאובים. ספר סרט משהו... תמצאי לך דברים כייפיים שימלאו אותך וידחקו החוצה את הרגשות הרעים. שבת שלום לכולם. (נתכתב שוב בצאת השבת) בורה

תרנגולת

New member
אחח.. כמה שסבתא שלך צודקת..

אני לא יודעת בשביל מה השכל הדפוק הזה.. באמת שלא.

ל יקירתי

ערב טוב לך. רציתי להגיד לך שאני יודעת מנסיוני שהרבה פעמים גם רק לקרוא עוזר לא מעט. לא תמיד אנו מוצאים את הכוח לכתוב על מה שעובר עלינו. בזמנים כאלו אני מוצאת את הכוח דוקא לכתוב לאחרים...זה מחזק אותי. אני מבינה שעוברים עליך ימים קשים. אבל הנה - מצאת את הכוח לספר לנו ולשתף אותנו גם אם בכמה מילים. תודה לך. אני באמת כבר התחלתי קצת לדאוג...לא ידעתי מה הסיבה לכך שאת לא כותבת. אני יודעת שזה לא קל אבל השתדלי ``לשפוך`` כמה שיותר...גם אם קשה. זה פותח לנו חלון להבין את מה שעובר עליך ואולי גם לעזור בדרך כלשהי. מכון שברגעים כאלו הדבר שהכי בא לנו לעשות הוא להתבודד...ולהסתגר לנו בחדר. אבל זה גם הדבר הכי פחות נכון לעשותו. בדרך זו אנחנו רק שוקעים במרה השחורה שלנו...ולא רואים כלום מעבר לכך. וחבל. כי יש מעבר. רק צריך לחפש... המחשבות שלך לא יברחו לשום מקום. הם ישארו אצלך...יחד עם הרגשות והקושי והכאב. אלא אם תנסי להוציא אותם החוצה...לשתף ולקבל תמיכה של אחרים. במקום לבטא את הכל דרך האוכל...נסי לבטא זאת במילים. זו היא הדרך להבריא. ואין אחרת. מקווה שתרגישי טוב יותר...ואנחנו כאן. לטוב ולרע. ובמיוחד כשרע..צריך זאת יותר. שבת שלום לך ל...וערב טוב שיהיה. עד כמה שאפשר. שלך מאיה

למעלה