שבת שלום!!!

שבת שלום!!!

הלא יאומן קרה - יום האתמול הסתיים לו חחחחחחח נה נייי נהה נהה נה חזרתי לפנות בוקר מיום גררררר גררררר וגם חרררררר נכון שהיו בו רגעי נועם (ראיתי מפגן צניחה מרהיב, אכלתי קרטיב בטעם מלון
) אבל הוא היה חם ודביק ואני כל הזמן עפתי לי לחפש עענים וכמה טיפות גשם (חחחחח ביידיש קוראים לזה: גורנישט מיט גורנישט = כלום עם כלום!) אבל זהו הכל הסתיים לו והמנוחה באה לבקר. שבת שלום לכווווווולם רק טוב!!!

שבת שלום ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

לכולם,ואני מבקש מגיברת אנטר 22 ,שבפעם הבאה תגיד שבת שלום לכולם,ולא רק לגיברת מינהלת. חוצפה.... שבת שלום לך גיברת מינהלת....!

שירן41

New member
שבת שלום גחלילית זוהרת../images/Emo45.gif

שתיהיה לך שבת מנוחה שבת של שלווה וכול טוב לך ולכולם. שירן

אייזק כפרה....גם אתה ?

מה קרה לכם היום שכולם מברכים את גחלילית זוהרת ? למה מה קרה ? יש דברים יותר חשובים,למשל החתול השחור שלי,שחזר פתאום בתשובה ויושב בפתח בית הכנסת עם כיפה !! בזמן האחרון שמתי לב שהוא הפסיק ללכת אחרי השכנה שלי וורדה השמנה ולהבהיל אותה. טפו.

קוננילההההההההה

מה יש?! לא מגיע לי גם מידי פעם כמה תופינים לשבת?!
נה ניייי נהההה נהה נה! רק טוב!!!

שבת שלוםםם ../images/Emo140.gif גם ממני

ואני התעוררתי בבוקר הרחובות אצלינו היו רטובים ולקח לי זמן להבין שזה לא כתוצאה מהממטרות כי ירד היורה.. ומיד שחשבתי על היורה הבנתי שאנחנו עומדים לנטוש את הדבר השנוא על רבים מכם,הקיץ ולקבל בזרי פרחים את החורף

חן (*_*)

New member
שבת שלום../images/Emo140.gif(אתם לא ישנים בלילה?)

ו...גחלולה........ איזה מזל שהמציאו את השבת? הא???????
(איך אני? ערמומית? שלא יבואו בטענות שאני פונה רק אלייך, הפנייה בגוף ההודעה והברכה בחוץ לכולם חחחחח....)

בוקר שבתית טובה לכולםם../images/Emo140.gif

חן,לא יושנת לא ביום ולא בלילה לא ביום ולא בלילה אפי נצר מילים: חיים נחמן ביאליק לחן: עממי לא ביום ולא בלילה חרש אצא לי אטילה; לא בהר ולא בבקעה שיטה עומדה שם עתיקה. והשיטה פותרה חידות ומגידה לי עתידות. את השיטה אשאל אני: מי ומי יהיה חתני? ומאין יבוא שיטה - המפולין או מליטא? הבמרכבה יעבר שבילו, אם במקלו בתרמילו? ומה יביא לי שילומים חרוזי פנינים אם אלמוגים? ומה תארו צח אם שחור? אלמן הוא אם עודו בחור? שמא זקן, שיטה טובה אז לא אשמע, אז לא אובה אומר לאבי המיתני - וביד זקן אל תתנני? לרגליו אפול ואשקן אך לא זקן, אך לא זקן.

חחחחחח חנילהההההההההה../images/Emo3.gif

אמממממממ אני דווקא נחתי לי על ערסלי המתנתי בכליון משוש לטיפת גשם, אבל היא הגיעה רק לפנינושקה אוףףףףףף אוצה גשםםםםםםם שבת נהדרת לכולםםםםם רק טוב!!!

ניקו 45

New member
שבת שלום עם שיר בנשמה ../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif

שבת בבוקר , רק מתעוררים מליל אמש ... שתהיה לנו שבת קסומה . מבקש להקדיש את שיר השמע הנפלא של : פרנק סינטרה : בדרכי לשתי נשים , אמהות נהדרות : חן וברברית מוזהבת . היו ברוכות ....

למעלה