שבת שלום

שבת שלום

מזמן לא כתבתי בפורום הכל בסדר אצלנו ההריון בסדר גמור יש לה כבר בחילות והיא כמעט כל יום מקיאה אפשר לעזור לה עם זה? הרופא אמר שאין מה לעשות שככה זה אבל היא ממש סובלת היא מאוד שמחה שכבר יש לה כסף שעובר אליה מהחשבון של העורך דין ככה היא קונה לה דברים שהיא כל הזמן רצתה לקנות זה לא דברים גדולים אבל זה משהו בשבילה בעלי התחיל עכשיו לעקל את זה שהוא יהיה אבא עד עכשיו זה היה נראה לו קצת לא מציאותי ועכשיו הוא מתחיל לספר את זה לחלק מהחברים הקרובים שלו שבת שלום לכולם ושיהיה לכל הזוגות בהצלחה כמו שהיה לנו אם מיועדת

מירבי*

New member
חדשות נהדרות

אני מאושרת בשבילך. לגבי הבחילות, באמת אין הרבה מה לעשות מלבד להקפיד על ארוחות קטנטת לעתים קרובות, לא לאכול מטוגן ושמן מדי..והכי חשוב שלדעת שזה עובר בסוף
מסרי לה דרישת שלום חמה ואל תשכחי לפנק אותה. שבוע טוב

שימשיך ככה ../images/Emo57.gif

ובהקשר לבחילות יש תרופה שנקראת גרבידול והיא על בסיס טבעי בלבד ולא מסכנת שום דבר שקשור להריון והיא מאד מאד עוזרת. שווה לנסותץ

כן מירבי, זו תרופה הומאופטית ../images/Emo39.gif

היא מכילה ג'ינג'ר וויטמין B6 . היה מאמר באחד מעיתוני לאשה ושם פרופ' דני זיידמן מבית החולים שיבא שהוא רופא בכיר לנשים ויולדות,אישר שהיא לא מזיקה. כמו כן הוא המליץ לשמור כל הזמן על בטן מלאה ולאכול משהו מדי שעתיים קרקר או עוגיה או תפוח כי על קיבה מלאה יש פחות בחילות. מקווה שעזרתי במשהו

בנדוש חמדתי../images/Emo23.gif

תודה על ההתענינות. אני מחפשת במרץ אבל, ממש ממש על הפנים. היו לי כבר 2 ראיונות שבוע שעבר שנראו יותר רציניים והם בתחום המקצועי לשמחתי אבל לצערי הכל לוקח זמן ואם עוברים ראיון ראשון אז יש עוד לפחות 2 בדרך באותה חברה ואח"כ מבחנים כמו בפילת.ממש בוחנים לקורס טיס. אבל אלה בעיות מצחיקות לעומת כל הקשיים שמערימים פה על אנשים בדרך להורות. מתי אתם נוסעים? נשיקות גם לציצוש

בנדה1

New member
אכן מערימים עלינו קשיים ...

אם
החודש אז זה יהיה ביום ב' הקרוב. מחר אני מקווה שנהיה יותר חכמים.

למעלה