שבת שלום!!

נוי3

New member
שבת שלום!!

אני עוד פה!! שלא תדעו איזה בלגן יש לי פה היום בבית, הפועלים משבוע שעבר היו פה לתיקונים אחרונים, שנראים כמו הפרצוף שלהם, מסתבר שיש לנו בעיות של נזילה בצינורות באמבטיה, אז גם האינסטלטור היה פה, תיקן משהו ואת השאר יתקנו רק ביום ראשון, אז נשארנו רק עם מים קרים בברזים עד יום ראשון, וגולת הכותרת - הבלגן!!! מישהו צריך לנקות אותו וזו, כמובן - אני!!! אבל, בעלי, שטרם חזר מהעבודה (שימו לב לשעה), אמר שיעזור לי היום ולא ילך לכדורגל - גם זה משהו. אני בלחץ מהניקיונות, בלחץ מהלידה, מחכה שיגיע כבר מחר בערב ואני אהיה אחרי הדבר הראשון ולפני השני, רק שלא אלד בשבת. יש פה היום המון שמות חדשים, קצת משונה, אבל ברוכות הבאות כולן!!!! שיהיה לכולנו סופשבוע מקסים שבת שלום

מנופ

New member
הי נוי גם אני כאן

אני שמחה שאת עדיין בבית, אולי את הבלגן סוף סוף תתני למשהו אחר לסדר? אגב, גם בעלי טרם חזר הביתה מהעבודה. שתהיה לך שבת שלום. שלחתי לך מסר

מנופ

New member
לבעלך ולילדים אולי?

מצטערת אך אינני יכולה לבוא לעזור, אני את מלאכת הניקיון סיימתי להיום. ועד שבוע הבא לא רוצה לראות מקל שנקרא מגב ושום סחבה לצידו.

נוי3

New member
הילדים קטנים מדי

הגדול בן 5. העזרה הכי גדולה תהיה שהם לא יסתובבו בין הרגליים ובעלי - עדיין לא חזר. אז נראה לי שאתחיל לבד... ביי נויה המנקה

amitmom

New member
גברת נויה..את רוצה שאני אקשור

אותך למיטה...לכי לנוח או שאני שולחת אליך את סיגל

עציון

New member
מת עליכן

הבעל. הבעל. הבעל. איפה הבעל? איפה הבעל? לא יכולה בלעדיו.... הנה עכשו אשתי התעוררה(היה מגיע לה לישון) ו...הבית: לאחר הספונג'ה. החצר נקיה מכל הליכלוך שהכלב עושה. הפרחים קיבלו אויר לאחר שנוכשו עשבים שוטים. הקניות הסתיימו. השולחן מוכן לשבת. אבל, אבל גדול, העיקר: ח-מ-ו-ת-י!!!!!!!!!!! הנה אני מספר לה סיפור. והיא רק מגיבה ב: אאאאאאאא ו- אםאםאםאםאםאם. מנענעת בראשה. מגרגרת בגרונה . נוהמת ומלחששת. אאאאאאאאאאאא ועוד פעם: אאאאאאאאאאאאאאאאאאא ועוד פעם: אםאםאםאםאם.... מת. מת על חמותי. מי יתן ותהיה לכן חמות כמו לי...אאאא...אםאםאם...אאאא..

amitmom

New member
עציון...כמה אתה לוקח לשעה../images/Emo8.gif

גם אני רוצה לישון ושמישהו יעשה ספונג'ה וקניות

עציון

New member
אפשר לעשות איתי עיסקת חבילה

את החלק שאני נותן הבהרתי לעיל. את החלק שאני מקבל אני מבקש לקבל פרטים מאשתי. עיסקת החבילה , בשורה תחתונה: משתלמת לשני הצדדים. נ.ב. הכל חינם.

שש שבע

New member
למה? מה קרה לה? נתקע לה משהו בגרון

או שהוצאתם לה אתץ הלשון ולא סיפרתם לנו?

נוי3

New member
איפה הבעל???

הבעל חזר מהעבודה בסביבות 7 ולא עזר בכלום. אם הייתי יודעת שההבטחה לעזור היא לשווא, הייתי מתחילה לנקות בצהריים וכמובן מסיימת הרבה לפני שסיימתי. אבל....לך תסמוך על גברים. עציון - כל הכבוד לך!!! אתה פותח קורסים????

12אניהיא

New member
שבת שלום נוי וכולם ../images/Emo16.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo16.gif

אולי תנוחי כבר או ש.......

נוי3

New member
היי ממוש ../images/Emo24.gif

אני כבר אחרי הניקיונות. איזה כיף להתעורר לבית נקי. היום אני באמת-באמת-באמת מתכננת רק לנוח. שיהיה יום מקסים לכולם!!

למעלה