שבת שלום!!!

שבת שלום!!!

החלפתי את הפרחים באגרטלים, שמתי פרחי בר מקסימים הנחתי נרות רחניים שעוד שעה קלה יודלקו וריחם יופץ באוויר. סידרתי את הכריות שעל הריצפה ועל הספה בסלון. העוף עם האננס הוצא מהתנור יחד עם האורז והצימוקים המנות האחרונות כבר במקרר ונשאר רק להכין את הסלטים. מיץ הצוף במקרר, שקיות הכוכבים במגרה ועוגיות השוקולד עם פצפוצי הכוכבים ממתינים לחלוקה. עבר חלף לו שבוע. ארוך וחם. עוד כמה ימים ואעלם לי לשבוע בין העננים - ממתינה לכך בקוצר רוח. מאחלת לכל החברות והחברים שבת שקטה ונעימה רק טוב!!!

אופה3

New member
שבת שלום, גם אני מן הטרחה נחה

החלפתי גם את הפרחים, הכנתי מלא מטעמים טעימים סידרתי את כל הבית, וקירצפתי הרצפות והחרסינות גם הסלטים גם מוכנים, ומיץ שקדים אמיתי מהשוק של נתניה הכל מוכן , אפילו ישנתי צהרים עכשיו אני התעוררתי ובאתי לכאןןןןןןן אז שיהיה לכולנו שבת שלום של שקט ושלווה, של מנוחה ואגירת כוחות לשבוע הבא

טומי*

New member
שבת שלום ...גם ממני...../images/Emo16.gif

והעיקר שבת שקטה ללא פיגועים, והרוגים בכבישים!

חן (*_*)

New member
שבת שלום ! ../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

שבת שלום חם בחוץ, למרות הרוח הקלילה השמש שוקעת ברגעים אלה לפני רגעים שקעה החמה ואני, לאחר ריצות ועבודה אזכה סוף סוף ליממה מנוחה עד- לשבוע הבא........ שבת שלום לכולם *גחלולה, לאן את טסה? האם יש מקום עבורי באמתחתך???????

שבת שלום כולם גם ממני

אתם ממש יכולים לברך אותי לפני שבועיים הפכתי לעשירה עשירה לחודשיים:) לפני שבועיים קיבלתי תמפתחות לדירה שקניתי. ולא תאמינו אבל אשר יגורתי בא לי... אני מה זה פחדנית מכלבים,רואה כלב מתחילה לרעוד,תרתי משמע! היום ספרתי את הכלב הרביעי שיהיה שכן בבניין. מה עושים? למכור את הדירה שלי במכירה פומבית? ---- גחליליתוש ואופינקה,לאור כל המעדנים שהכנתם השבת,מאמינה שזה יכול להספיק לגדוד שלם ככה שאתם תהינה מימונות על כל המאכלים בחנוכת הבית שלי מה דעתכן? אוף שוף אין אייקונים? רציתי לשלוח פרצוף ממש ממש רציני בליווי פרצוף השריף, זה אומר שלא יתקבל לא!:)) (כלומר סירוב)

אופה3

New member
פנינושקה, ישבתי וחשבתי והכנתי רשימה

של כל המטעמים לחנוכת הבית שלך, הכנתי בר של סלטים, הכנתי בר של חטיפים, בר של בשר , ובר של גבינות ויין הכנתי מטעמים רבים, רק אימרי יקירתי ואני מתייצבת לפקודתך, והכי טעים, הכנתי בר מלא קינוחיםםםםםםםםםם ועוגה של שלוש קומות, כל קומה משהו אחר, רק דברי ואני אצלך חוץ מזה לגבי הכלבים, את עוד תתרגלי אליהם ובסו,ף לא תשימילב, חוץ מזה שתמיד אפשר להגיד לבעלים,לשים להם מחסום על הפה שבת שלום

פנינושקהההההההההה

למרות שזה ישמע אולי פשטני מידי אין מה לפחד מהולכי על ארבע. ברוב המקרים הם נחמדים הרבה יותר מההולכים על שתיים!!!
ומעבר לכך להגיד לשכנים ללכת אתם קשורים!!! והכי הכי חשוב אולי תרכשי לך אחד קטנצ'יק?! ולא למכור את הדירה מה פתאום?! שהם ימכרו. תמיד אפשר להביא חמור ולשים בכניסה לבניין. כלבים לא אוהבים חמורים (לא מצליחה להבין מדוע?!) רק צריך לקחת בחשבון שבסביבות השעה 5 לפנות בוקר החמור אוהב לפתוח את פיו אמממממממממממממ ולהשמיע בקולי קולות אי אהההההההה חזק!!! רק טוב!!!

RomiVais

New member
שבת שלום גם ממני ../images/Emo48.gif

גחלילית מקסימה.. הבטחתי לבקר אז הנה באתי! שבת שלום ומבורך ולכולם ולכל בני ביתכם!

רומינקההההההההההההה

כמה געגעתי ושמחה מאאאאאאד לראותך שולחת לך שקית של כוכבי אושר רק טוב!!!

RomiVais

New member
תודה רבה.. כוכבי אושר זה בדיוק..

מה שאני צריכה!!
שיהיה לך שבוע נפלא...

למעלה