שבת שלום ......

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
שבת שלום ......

במסגרת הגילויים שלי גיליתי איזה שיר מגניב אכתוב אותו כאן לא עכשיו אבל בהיזדמנות הבאה נשמע לי כמו פרסומת

לונה..

New member
תכתוב, תכתוב

אני אוהבת שירים, זה גם נשמע לי מעניין

nypx

New member
השיר

"להיות צלול במחשבתי צריך לדהור רחוק ממנה תחילה היא קירבתני אל נפשי אחר כך הרחיקה אותי ממנה בתוך בועה אני נממצא סגרה אותי בלעה את המפתח חוזר אליה במרוצה הרגשתי תלויה בכורח אפשר להוציא אותך מזה השאלה כמה אתה רוצה השאלה כמה באמת אתה רוצה לצאת מזה להיות צלול במחשבתי צריך לדהור רחוק ממנה תחילה היא קירבתני אל נפשי אחר כך היא הרחיקה אותי ממנה כל הגברים הלכו לבר אני בתוך ביתי לבד נשארתי לי זה לפחות נראה מוזר אני איני אני נוכחתי אפשר להוציא אותך מזה השאלה כמה אתה רוצה אפשר להוציא אותך מזה השאלה כמה באמת אתה רוצה לצאת מזה וזהו השיר מקבל משמעות רק בהשמעה שניה =נמצא בדיסק שמיים כחולים שיר מס 11

לונה..

New member
כן, טוב

הוא נשמע שיר נחמד. הלוואי שיכולתי לשמוע אותו.. אם רק הרמקולים שלי לא היו מחליטים להתאבד בדיוק אתמול! יומטוב ניפ, וכוווווולם!

kloi

New member
ואתה ניפ

כמה אתה רוצה לצאת מזה? השארתי לך הודעה למטה, מודה שהפכת להיות סניגור לי. תודה. שוב קלואי

nypx

New member
קלואי אני מודה לך

אבל אני לא סניגור פשוט רשמתי מה שחשבתי לא קשור לאף אחד (רגע רגע סניגורים חוץ מזה מובטלים בימינו לא?)

kloi

New member
למה מובטלים?

הכלו פושעים מן הארץ הזו? קלואי

למעלה