שבת שלום!!!

שבת שלום!!!

אממממ שוכבת לי על ערסלי עם כוס מיץ צוף קרה. עייפה ומרוצה. שבוע ארוך ומתיש אך מוצלח כל כך!!! הספקתי להחליף את הפרחים בכדי הזכוכית, להכין כמה סלטים ושתי פשטידות קלילות, שכבתי לי שעתיים תמימות בגיגית שלי
ועכשיו אממממ נחה לי על ערסלי. שבת נעימה לכווווווולם רק טוב!!!

שבת שלום גחלילית

אותנו באת להדליק בשבת החגיגית יושבת על הערסל מרגישה נפלא מריחה את הפרחים ואת הפשטידה ישבת בגיגית מלאת מים ואהבה ועשית לך אמבטיה חמימה וטובה
ועכשיו על הערסל , עייפה ומרוצה והעיקר שחזרת אלינו , זוהרת ויפה
אני התגעגעתי עם המון אהבה ושמחה שחזרת לנהל את הפורום עם מלא תקווה
שבת שלום לך גחלילית והמון אהבה בהרגשה ביתית

שבלולינקההההההההההה

איזה יופי של קבלת פנים אמממממממממ מחייכת לי מאוזן למשוש!!! אכן עייפה אך שמחה ועליזה והנה כבר אני יוצאת לי לטיסת בוקר למרות החום שמצפה לנו היום לאסוף טיפת צוף. שבת שלום רק טוב!!!

../images/Emo20.gifגחלילית

שכל רגע בטיסת הבוקר יהיה לך זוהר בחייך
עם צוף מתיקות וחיוך בפנייך שמחה שאהבת את קבלת הפנים שיהיה לך בוקר / צהרים ומשך יום נעים
שמחה שאהבת , שמחתי להביא
שמחה שחזרת , לפורום הכי הכי
מלא תקווה אהבה ושימחה
לך

אופה3

New member
גחליליתוש, טוב שחזרת, עכשיו אחרי

שעל הערסל נחת, פשטידות עפית, ובטח כבר סיימת את טיסת הבוקר שלך אבקש ממך כוס מיץ צוף, והרבה עוגיות פיצפוצים שמחה שחזרת לפורום הזה, שהוא מדהים שמחה שאת פה עם הרבה תקוות ושמחה שאת תוכלי לעזור לנו להשאר עם החלומות ולדעת שלא הכל רק אשליות שבסוף חלקם מתגשמות איזה כייף שאת כאן כל טוב ושבת שלום ואני עובדת על עוגה לשבועות , משהו מיוחד לפורום שלנו כל טוב אופניקה

שבת שלום גם לך קסומה שכמותך ..

שבת שלום לכולם .. סוף סוף חוזרים לשיגרה {מי אמר ששיגרה זה דבר נורא ..
} חוזרים מחר לעבודה ..... לחיים הרגילים .. במקום פשטידה קלילה עשיתי לי עוגת שוקולד חמה .. עם קרם שוקולד כהה ולבן .. מי רוצה פרוסה .. ?????

שבת שלום לכל החברות והחברים........

אתמול דפקתי את האצבע בשעה שעבדתי בגינתי ולכן לא יכלתי להתפנות ולדפוק אותכם כאן......... אשתדל לבלוע את האנטביוטיקה,( קבינימט ,איזה מילה ארוכה....) ולהיות אתכם יותר. ובזה אני מחזיר את שרביט המינוי הזמני לגחלולה המתוקה.

משיגנע ..

אני צריכה להסביר לך איפה דופקים אצבעות ???
גינה זה לא אחד מהם ..

שרון מתוקה שלי.....חחחחחחחח

את בטוח שאין אף אחד מאחורייך שמדגדג אותך? איזה כיף לראות את החיוך שלך כאן בפורום. הלוואי ותרבי בחיוכים כאלה. ובקשר למשחק ברופא וחולה....אני בהחלט מסכים ומבקש ממך לסור למישרדי מחר בבקר. את מכירה את הנוהלים,לפני שנכנסים אלי,נא לתלות החזייה והתחתונים על הקולב שבחוץ....

מחר אני משחקת ..

בשוטרים וגנבים ... היום בא לי לשחק ברופאים וחולים אני אהיה הרופאה לבושה בחלוק לבן אתה תהיה החולה ...בחלוק עם חור מאוחר בגוון אתה תתלונן שכואב לך מאוד ה..... אני אבקש ממך לשכב ולפסק עמוק עמוק .. נו , עכשיו כואב לך .. אני שואלת בקול רגוע .. ואתה מצידך .. שוכב לך על המיטה .. מתענג על כל נגיעה .. כן כן כן פה בדיוק כואב לי רופאה מדהימה .. {שמת לב איך חילקתי מחמאות לעצמי עכשיו ..
}

רות 2

New member
איך איך זותי באה ...

ולקחה לי את התפקיד??!!! כאילו דאאאא לא אמרו לך שצריך לקחת מספר ולהתמיק בתור??!!... תחזרי לשוטרים וגנבים ואת האחות והחולה תשאירי לזקנות מלעונות....שכמותי..

סליחה ומאיפה צצה המלעונה הזאת ..

אני כל יום משחקת במשחק שונה היום ברופאה וחולה מחר בשוטר וגנב ביום שני בגנן וגננת ביום שלישי בפיה ושדון ביום רבעי עבד ומלכה ביום חמישי ... אממממ אני צריכה עוד לחשוב ... העולם שייך לצעירים .. הזקנות המלעונות יועברו לאלתר לבית זקנים .. בוקר נפלא לך ,

רות 2

New member
למלעונה הזו יש כמה ....

תרגילים ללמד אותך.... אז אם יום חמישי עדין פנוי ואת לא יודעת במה לשחק ....אז נעביר לך קורס מזורז ...שרק מלעונות יודעות להעביר... ועד אז תמשיכי לשחק .... (הולכת לבדוק מצב בתי הזקנים .... הרוח שם צעירה....) בוקר ניפלא גם לך

רות 2 דחוף דחוף...........

איפה להתייצב ביום חמישי. אני חייב לעבור קורס מאורך אצלך,חייב חייב... בשבילי את לא מלעונה זקנה,בשבילי את מורה מדהימה. יאללה,תרימי הכפפה.

פראייר ..

מה עדיף .. בחורה צעירה או זקנה מלעונה .. ???
אני גונבת את הכפפה ... יאללה בוא אני מלמדת אותך ..

סליחה שאני חולקת על דעתך ..

בתור הצעירה .. לי יש כמה תרגילים ללמד אותך ... עכשיו , לגבי יום חמישי ... אמממממממ ..... דווקא מאוד מתאים לי לקבוע איתך כדי ללמד אותך את אותם תרגילים שדיברנו עליהם . לגבי משחקים .. שיחקת כבר פוקר סטרפטיז .. ?

אופה3

New member
שרון ורות, לפני שתיפגשו ביום חמישי,

אני מציעה לכם לסור למשרדי ומיד, אתן לכן הדרכה קצרה, שלא שייכת למלעונות או לצעירות, אלא לכמוני שנחשבות קטינותתתתתתת

רות 2

New member
כן זה רעיון ....קונן....

לאחר שיחה קצרה עם אופה..החלטנו ללמד את הצעירונת פוזה 145......עם הפלייה רולווה שעושים אחרי השפגט.... זוכר ??!! שנזכיר לך או...שאתה זוקר?.... אגב אופו הסרט תחרה ההוא האדום ...עד היום אני לא מוצאת אותו ניתן אותו כשי לצעירונת החביבה הזו....

אופה3

New member
סרטי תחרה יקירתי,

לא רוצה כאלה מתנות, רוצה לשמוע אני על הפוזה החדשה הזאת שבטח שייכת רק לזקנות שלא יכולות את הרגליים לשמימיה לעלות, איזה שפגט איזה בטיח, אצלי במשרדי תראי דברים אחרים לגמרי קראי מה שכתבתי לשרון למעלה, ואולי תביני במה אנחנו מיוחדת מכל הדיבורים של הגברים, לנו יש שלוש זוגות של דברים בגוף שלהם איןןןןןן כל טוב אופניקה

למעלה