../images/Emo98.gif סיכום שבועי ../images/Emo98.gif
ברוכים הבאים
הרב 10, sweet19, רציניקן, טיפטיפונת המתוקה, אלעדי 24, גברבר 40, משתשמש חדש, lamalo1, ליעדון, transman, shlomifra ליטל ו, FreakOnALeash, רון רון רון, barak001, DarlingAdam ביתנו הוא ביתכם!
ברוך המתקמבק
רותם
____________________________________________________________ אז מה היה לנו השבוע
פינת המתלבטת - עסקה בניגודים נמשכים ועד כמה זה טוב לזוגיות. אין קו מנחה ואחיד, יש מי שצריך את הדמיון עם בן הזוג ויש מי שנהנה מהשוני, מה שבטוח בשני המקרים ישנם יתרונות אך גם חסרונות.
זקוקים לתכשיר השהיה טוב ויעיל?
אוהד 21 הוא הכתובת שלכם! אגב - לא ממש הבנתי איך זה עובד ומאחר ואני לא היחיד נשמח לקבל הסבר מלא ומפורט. (אפשר גם הדגמות בלייב?? שמי, תנוחי!)
עד כמה הומו אתה? המבחן של
ערן שחר אמנם לא חידש הרבה לחלקנו (
קסאנדו ואמט קיבלו 70%..מישהו מתפלא?!) אבל הוא נמצא ב"קישורי הפורום" לכל מי שמעוניין לעשות מבחן חוזר.
בפינת המשתנקר -
ירון 40 הבטיח לכתוב מאמר על יציאה מהארון כשנשואים...לא זה בסדר..אנחנו נמתין...
בפינת היומולדת חגגנו ל-
ICU ו-YanivDC. חברים, שכל משאלותיכם יתגשמו
איך אפשר לדעת אם אני דו או לא? היתה שאלתה של
טיפטיפונת המתוקה. הדרך הטובה ביותר על פי כולם היא פשוט לנסות ולו בצורה הפשוטה ביותר.
האם לצאת עם האקס של חבר טוב זה כדאי?! שאל
giloosh. חלקנו מסכימים שאין בעיה עם זה, חלקנו לא מוכנים לשמוע על זה, מה שבטוח חשוב קודם כל לקבל את ההסכמה המלאה של החבר טוב שקלול של משך הקשר שהיה בין השניים וצורת הפרידה שלהם.
הסקר של לירוי - והפעם
האם היית יוצא עם אדם ששינה את מינו?. לא אפרט, אלא תקראו את השרשור הנפלא שהוקם בעקבות השאלה, וזה אגב הזמן להודות ל
ליטל ו על הסבלנות הרבה
לכל מי שהנושא מעניין אותו אתם מוזמנים להכנס לפורום טרנסג'נדרים וחברים. מומלץ בחום
בפינת האינפורמציה החשובה - כל מה שרציתם לדעת על
השגלנים הטובים בעולם באדיבות guy1974. לקרוא ולהפנים! (יהיה בוחן פתע!!)
מה הייתם בגלגול הקודם? קברנית מערב הסעודית? חוקר מתוסכל? את כל התשובות תוכלו למצוא
ממש כאן!
זאוס מרגיש כי הוא נמשך לחבר טוב שלו. עצתנו לך יקירי הוא לעשות בדק בית ובדיקה עצמית לראות מה הסיבות האמיתיות לכך. נשמח אם תעדכן אותנו!
להתפטר או לא להתפטר - וכאן אני סוגר את הנושא סופית! סגירת חשבונות עושים במגרשי חניה, בטלפון, מסרים, אימיילים, בכל מקום שאינו מעל דפי הפורום.
מסיבת העצמאות של תפוז בפארק יקום - חברה, אין תירוצים!! כולם מגיעים בלי יוצאי מהכלל!! (טוב..חוץ מפאלקור שנמצא במילואים)
אוטוטו תתווסף גלרית תמונות באדיבות
אמט וזה הזמן להזכיר שכל מי שרוצה שאני אוסיף תמונות חדשות לגלריות קיימות או לחלופין לפתוח חדשות מוזמן לשלוח לי אותן במייל או להעלות בפורום. ___________________________________________________________ יאללה, לירוי הולך לעזור לבעל לצבוע את הגג. תשתו הרבה מים כי חמסין בחוץ!
אוהב המון,