שבת שלום!!!

שבת שלום!!!

הכל מוכן: פרחים חדשים בכד הזכוכית. כמה חלונות פתוחים לרוח אם יחפוץ לבוא לנוח. נרות ריחניים בכל פינות הבית. תופינים טריים במטבח מלאי גדול של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכמה גלוני מיץ צוף מוכנים. ברקע מוסיקת ג'ז נעימה - אפשר לקבל את שבת המלכה. שבת שלום רק טוב!!!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום תקוות גדולות במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

אופה3

New member
שבת שלום , מי בא לצ'ט

שבת של רוגע, שבת של שלווה\ מי בא לצ'ט

שבת שלום לכולם ..

מחכה בקוצר רוח למשלוח החדש עוגיות פצפוצי כוכבים עם תה של הבוקר מתכון ליום מאושר ושמח שבת שלום לכולם ..

דניאלה1311

Active member
מנהל
בוקר טוב ושבת שלום ומה עוד??? המיץ נגמר גחלולה, עכשיו יש רק חסה במקרר כדי להוריד את כל השומנים שהצטברו בימי החג, רוח קרה נושבת פה, חורף חזר? חן, שרון כל מי שקם, בוקר טוב לכולם

שרונינקההה דניאלהלהההה

מייד שולחת לכן שני משלוחים ענקייייים עם מלאי גדול של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וגלוני מיץ צוף. דניאלה, עזבי את החסה, מה עשתה לך רע??
העוגיות והמיץ שלי לא משמינים שבת טובה לכולם! רק טוב!!!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום תקוות גדולות במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

דניאלה1311

Active member
מנהל
גחלולה אל תהיי פתיינית שמפתה אותי לדבר עבירה. אני כל כך מתאמצת משתוקקת להיות רזה טוב לא רזה, אבל נראית רזה כמו במערכון המפורסם ההוא של רבקה מיכאלי ויוסי בנאי אם אנני טועה כשהוא שואל אותה על מישהי איך היא נראית? התשובה: רזה שמנה. אבל למנה אחרונה עוגיות שוקולד עם פצפוצי שוקולד (מצידי תקראי לזה כוכבים חחחחח) אני כבר באה.

טומי*

New member
וכבר צהריים...ומבול בתל אביב../images/Emo39.gif

המזג אויר השתגע, בחיי 'תמול הייתי אצל אחותי וצילמתי קצת (הרבה) פרחים בגינתה. אז בבקשה לכן/ם תהנו גם אתן/ם

GALI02

New member
ואוו. איזה צבעים!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

טומי:) ואני בהחלט נהנתי

הנאה כפולה. גם מלראות את הפרחים שהבאת הנה. גם לאמץ לעצמי את התמונה. וגם לחזור מעט לנוסטלגיה ראיתי את הסביון, והסביון מייד זרק אותי לכמה שורות של שיר סביונים סביונים אוכלוסיה של קשישים. ורק מאוחר יותר הבנתי את ההשלכה הזאת שיש בין הסביונים לקשישים.

למרות שבאתי בשבת

ולא בקבלת פני שבת המלכה אני גם אברך אותך וכולנו שיהיה לנו רק טוב אתמול לראשונה ארחנו את חמי לכל הלילה דבר שבחיים לא עשינו בתקופה שחמתי היתה ועוד בטרם הצלחתי לפתוח עיניים הבנתי שהוא כבר לקח טרמפ עם הבת שלי וחזר הביתה. וזה מחזק יותר ויותר את המשפט אין כמו בבית!! שיהיה לכם רק טוב דרך אגב...גם אני רוצה לפגוש את החברים שלי מהפורום במסיבת העצמאות שת תפוז האנשים. רק שאני לא השכלתי להבין איך מעתיקים את החתימה הזאת שתהווה לי כרעיה לשאיפותי

למעלה