שבת שלום

שבת שלום

אני כותב הודעה זו עכשיו . אף אחד לא יענה לי . קראתי בריפרוף בין ההודעות . והמצב הוא טרגי ביותר . כל ההודעות מפוזרות ,מבוזרות . אין כמעט תשובה . כולם פיתאום בודדים בפורום הזה . כל אחד מחפש רק משהוא ספציפי , או נואם ללא תשובה , כמוני . המצב טראגי ביותר . מה יהיה ? --- אני עוד מעט צריך ללכת לאימי לעשות קידוש . אני מקווה שהמצב יהיה יותר טוב כשאחזור לצ`אט ( אם ביכלל) אני מקווה שיהיה לי זמן הלילה , גם להיות ברשת , וגם לישון , ולאכול , וכולי וכולי ..

אורית 36

New member
פטריונת...

NEVER SAY NEVER הנה אני עונה לך .. מאחלת לך שבת נפלאה. אורית 36

מיכל 1

New member
דווקא כן!

שבת שלום לפטריה הסגולה נכרת תחושת הבדידות שוב.... די!! החלטתי דווקא אני לענות לפטריה זאת שהולכת שם לבדה סופרת את נקודותיה שעל גבה ולא יודעת מה יהיה בסופה צעד צעד לתוך ערפל דווקא ורוד הוא וכלל לא אפל צועד ברגליו שמעט וכושלות עומד שם בחושך סופר אכזבות מעיל ענק לגופו ועכשיו ממלא חובתו ומקדש שם לאימו שוב אין דמעות אצל זה האיש שוב הוא עומד שם כאילו אדיש אבל פטריה מחייכת - תהיה לי עכשיו הלילה יורד ואור נר מעליו והיום השישי הרי מיוחד ואתה תהיה בו איש אחד שיצחק יחייך ויאמר מהצד ``הנה ענו לי`` - אני לא לבד! שבת שלום לך ממני מיכל 1

הנה אני

נירדמתי . אמרתי לעצמי שלא ארדם כאן יותר לעולם . בביתה של אימי . מנוחה אחת שהיתארכה לשינה ללא חלומות של 6 שעות . עכשיו אני אחרי מיקלחת . מחכה שעה עד שאצא . מכין לי קפה . וואיזה שעה אפשר לחכות ולהעביר אם לא להיכנס לפורום וליקרוא את ההודעות ? כפי ששמתם לב,הימקלדת כאן לא משהוא. אני מיתחבר מהמחשב של אימי. -- אה, נ.ב : האם אפשר לבקר אותך ביקור חוליים , מיכל1?

למעלה